Дългото чакане след трансфер - 92

• 58 697
  • 748
  •   1
Отговори
# 195
Чета в предни теми за кръвните тестове и много момичета пускат на 7ми ден след ЗЕТ на 5-дневни и това малко ме подтиква към такива мисли,макар че си бях обещала да изчакам.Вие какво ще кажете? Ако се пусне на 7ми после трябва да се пускат още 2-3 кръвни за да си напълно сигурна и да видиш че се покачва...и това се обезмисля като реално разбираш горе-долу на деня в който са ти казали от клиниката😏 Ако бъркам,ме поправете

# 196
Аз слагам само Циклогест сутрин и вечер и пия НОШ-ПА. Другите неща за какво ги изписват? Simple Smile Поправям се ,че приемам фолиева. Сигурно зависи от нещо друго приема на толкова лекарства?
Всеки лекар предполагам , зависи от случая си преценява какво да изпише.
А ние нямаме избор. Само да се получи пием каквото ни кажат.

# 197

Да, разбира се, че е така. Аз просто питам за какво се приемат толкова много неща. Всеки лекар практикува различно, това вече го разбрах в коментарите тук, както и от мои познати също така. Simple Smile
Кортикостероидите са , за да подтиснат имунния отговор на организма и да предотвратят  отхвърляне на ембриона. Естрофемът е да направи хубава лигавица, а прогестеронът е да храни бебето. Но-шпа и бусколизин държат спокойна матката, за да няма контракции.

# 198
Здравейте,днес ми излезе резултата 645 на 2 бр.5 дневни ембриона пуснах го но 11 ден! Сега ще се моля да мина 12г.с , защото имам 2 загуби. Колкото до лежането, не само, че не съм лежала,но и не съм сядала. Имам момченце на 1г и 11м (пълна лудница) за капак вече 3та седмица е болен.

# 199
Здравейте,днес ми излезе резултата 645 на 2 бр.5 дневни ембриона пуснах го но 11 ден! Сега ще се моля да мина 12г.с , защото имам 2 загуби. Колкото до лежането, не само, че не съм лежала,но и не съм сядала. Имам момченце на 1г и 11м (пълна лудница) за капак вече 3та седмица е болен.
Страхотна новинаааа! Този път всичко ще бъде наред,ще видиш!От сърце ти го пожелавам❤

# 200
  • София

Браво, Bam bam! Честито! Да се увеличава ЧХГ-то и всичко да е наред! 🍀🍀🍀

# 201

Да, разбира се, че е така. Аз просто питам за какво се приемат толкова много неща. Всеки лекар практикува различно, това вече го разбрах в коментарите тук, както и от мои познати също така. Simple Smile
Кортикостероидите са , за да подтиснат имунния отговор на организма и да предотвратят  отхвърляне на ембриона. Естрофемът е да направи хубава лигавица, а прогестеронът е да храни бебето. Но-шпа и бусколизин държат спокойна матката, за да няма контракции.

Ясно , благодаря за инфото. За прогестерона знам ,за какво го изписват. 🙋‍♀️✌

# 202
  • до най-прекрасния мъж
Благодаря Deizy04!
 Аз също имам замайване. Незнам от кое от  всички лекарства ми влияе така, но като се изправя и ми причернява.
Успех ти желая!
Аз сега пия естрофем 2×1,дуфастон 3×1,но-шпа 3×2,утрогестан слагам 2×2,тромбо асс 1т,фолиева киселина,витамин и сутрин бия клексан.Това е което пия и слагам.
Аз съм на абсолютно същата терапия от 3 месеца вече, но аз имам и лепенка Климара. И на мен ми премалява, като постоя малко права и повече ми се лежи. Кръвното ми е добре, вода пия поне 2 л, явно така си влияят лекарствата. Ще си го търпим, за хубаво е.

# 203
Благодаря Deizy04!
 Аз също имам замайване. Незнам от кое от  всички лекарства ми влияе така, но като се изправя и ми причернява.
Успех ти желая!
Аз сега пия естрофем 2×1,дуфастон 3×1,но-шпа 3×2,утрогестан слагам 2×2,тромбо асс 1т,фолиева киселина,витамин и сутрин бия клексан.Това е което пия и слагам.
Аз съм на абсолютно същата терапия от 3 месеца вече, но аз имам и лепенка Климара. И на мен ми премалява, като постоя малко права и повече ми се лежи. Кръвното ми е добре, вода пия поне 2 л, явно така си влияят лекарствата. Ще си го търпим, за хубаво е.
Пропуснах да кажа Климара! На 5 дни 1 лепенка!🙂 Чак вече започнах да мисля,че в мен е проблема и че това замайване идва и от прекалената почивка която си давам,но като стана по-активна и се замайвам и изморявам и пак си заемам седнала или легнала позиция..

# 204
bam bam супер резултат! Честито 🙂 щастлив финал 😊

# 205
Blue.angel Може ли да споделиш защо от 3 месеца си на тази терапия? Отлага ти се ЗЕТ поради някаква причина ли?

# 206
Blue.angel Може ли да споделиш защо от 3 месеца си на тази терапия? Отлага ти се ЗЕТ поради някаква причина ли?
Защото терапията се продължава и след положителния тест.

# 207
Защото терапията се продължава и след положителния тест.
Ахааа🙂🙂🙂 Така звучи много по-добре!

# 208
  • София/Севлиево
Да не кажа,че част от терапията продължава и след раждането(поне за Фраксито тъй съм чела)...Някои и прогестерон слагат до края,аз само до 14 г.с.

# 209
О да, аз все още продължавам с прогестерон , но-шпа и Клексан.

Общи условия

Активация на акаунт