Дългото чакане след трансфер - 92

• 58 694
  • 748
  •   1
Отговори
# 510
На 5 дневни. Ще ми се максимално да изчакам, но не вярвам чак до петък да го отлагам Simple Smile

# 511
На 5 дневни. Ще ми се максимално да изчакам, но не вярвам чак до петък да го отлагам Simple Smile
Ти си знаеш, но аз на твое място още в понеделник бих направила тест. Поне да знам има ли защо да продължавам с лекарствата.

# 512
Здравейте момичета! Имам останал доста фраксипарин 0.4,ако някоя дама има нужда. Лек ден ви желая и много положителни тестове 😘

# 513
Здравейте момичета! Имам останал доста фраксипарин 0.4,ако някоя дама има нужда. Лек ден ви желая и много положителни тестове 😘
Здравей ,аз имам нужда от Фраксипарин 0,4,ако все още е свободен.

# 514
За съжаление вече имам отговор, приключих с опита 😔 МЦ си дойде с пълна сила 😔 Мисля да си дам почивка, да се порадвам на лятото, а наесен ще го мислим.

# 515
E , съжалявам. Почии си лятото, събери сили и на есен отново  Kissing Heart

# 516
Здравей ,аз имам нужда от Фраксипарин 0,4,ако все още е свободен.
0883343723, пишете ми на viber да се разберем

# 517
Хоп и аз да се отчета тук 😅😅Здравейте борбени момичета🤗🤗. На 30.06 ми беше трансфера на две 5дневни ембриончета. Ние сме първо инвитро заради тежък мъжки фактор 1-2 % морфология и ниска концентрация. Нямам правени изследвания за тромбофилия и генетични. За сега терапията ми е : естрофем 2х1, дуфастон 3х1,утрогестан 2х2,фолиева+витамини, но шпа 3х2, аспирин проект по 1 вечер и Клаксан 0,400.
Имам два въпроса, че вече не знам от кое да се притеснявам и от кое не😅
1. До вчера едно чувство сякаш нещо ми е седнало ниско долу на корема, не боли ама си тежи. Днес го няма, но днес едни моментни болки в дясно на кръста или под ребрата отпред в дясно по-високо. Дали е от всичките лекарства който приемам?
2. Имате ли някаква идея до кога ще се бие тази инжекция Клаксан, защото като цяло ме притеснява и действието й и слагането й, да не говорим че ставам на сини буци.
Извинявам се за дългия пост. УСПЕХ НА ВСИЧКО БЪДЕЩИ И НАСТОЯЩИ МАМИ ❤️

Последна редакция: сб, 03 юли 2021, 19:45 от Minamoto

# 518
  • София/Севлиево
При бременност Клексан се бие до края,че и след това.Успех!

# 519
До края на бременността ли Frowning ? Аз съм на фраксипарин от седмица някъде(което е подобно, нали) и вече се чудя къде да я слагам, че сялата съм синьо-лилава. Мислех, че ги спират поетапно. А някой ако знае по-лесен/правилен начин за поставянето, че като си допра някъде корема и се усещат синините, ще съм благодарна да сподели.

# 520
Милата... Ако имаш доказани тромбофилии, ще биеш още много дълго време. Ако са изписани профилактично, както правят на много места, нямам идея как биха рискували да ги спрат без риск да имаш нужда и да се прецакат нещата.
Аз бих прежалила парите за разширен пакет тромбофилии при положителен тест и без да спирам инжекциите. За да съм спокойна, че ще направя всичко необходимо в бъдеще.

# 521
Благодаря. Мисля, че се води основен пакет тромбоф., с 4 показателя, като при MTHFR е Хетерозиготен, другите са ОК. Ще бия каквото казват, не чак толкова страшно, все пак, предвид крайната цел.

# 522
Ако е така, явно са изписани профилактично разреждащите инжекции?
Твоята мутация е само за усвояване на B-витамините и не мисля, че се повлиява от хепарини. Просто е генетично изследване и го пускат като пакет с другите, защото е много важно. Аз също пусках само основния и поне съм 100% сигурна, че ще трябва да се бода. Назначих си сама изследванията и в момента в който ги видях си ударих инжекция.
Възможно е да имаш проблем при разширен пакет, но без да го изследваш и без консултация после ще е бодене напразно 9 месеца.

# 523
  • до най-прекрасния мъж
И аз съм с MTHFR, хетерозигот. В 16 г.с. и миналата седмица лекарят ми каза, че Клексан и АП ще приемам до 34 г.с. Вероятно съобразяват с това, че после влизам в 9ти месец и ако се влоши кръвотока, могат да извадят бебето по всяко време.
Доколкото знам в последните седмици следенето е по-често.

# 524
  • Пловдив
Аз бих Клексан само 12 дни - от трансфера до теста. Като ми се обадиха за положителния тест, питах за Клексана, защото нямах рецепта и евентуално трябваше да се връщам в болницата за нея. Казаха ми да изчакам, явно са звъннали на моя лекар, защото ми казаха, че няма да ги продължавам. На следващия ден бях при имунолога в болницата и тя ми каза, че засега без тях. Моя приятелка, която мина през инвитро, беше много учудена, че са ми ги спрели. Всичките й познати, правили инвитро, са ги слагали до 7-8 месец. Аз явно съм изключение.

Общи условия

Активация на акаунт