Дългото чакане след трансфер - 92

• 58 616
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
Момичета, минава да заразя всички - ЧХГ 2462,06 на 14-ти ден от ЗЕТ на 3 петдневни снежинки.Не ме питайте как се чувствам, пожелавам всяка една да го разбере лично. Целувам ви и ви пожелавам моя късмет

# 631
Момичета, минава да заразя всички - ЧХГ 2462,06 на 14-ти ден от ЗЕТ на 3 петдневни снежинки.Не ме питайте как се чувствам, пожелавам всяка една да го разбере лично. Целувам ви и ви пожелавам моя късмет
Ехаааа супер ,страхотен резултат Heart Дай Боже всеки му ! Успешна бременност и дано ни заразиш HugHeart EyesHeart

# 632
Давай насам, че ми трябва за другия понеделник. Честито, лека бременност и догодина да се радваш на своята/своите снежинки

# 633
Давай насам, че ми трябва за другия понеделник. Честито, лека бременност и догодина да се радваш на своята/своите снежинки
Тихичко честито и лека бременност!
Di@ ще чакаме заедно и моят тест е следващия понеделник. Момичета, благодаря ви за положителните мисли, дано всяка от нас, скоро прегърне своето щастие❤️

# 634
Здравейте, Момичета! Честито на всички бъдещи Мамчета!  Успешен и пухкав финал ви желая от сърце! 🤰💜 Днес пуснах ТСХ и си е както беше преди,  1.81 . Макар, че почти цяла година съм приемала Естрофем.
Днес също ми звъннаха за резултатите от биопсията и всичко е Ок 🥰 ще се готвим за трансфер и ще ми слагат лепило РВМС , може ли някой да ми каже как се процедира с  взимането на кръв , защото миналия път имах обикновено лепило и ако някой знае цената в Надежда каква е.? Благодаря!

# 635
Привет, дами! По колко снежинки са ви връщали и имали ли сте успеваемост с 1, тъй като съм чувала, че слагат поне 2 за по-голям шанс.

# 636
Аз имах само една оплодена, свеж трансфер, неуспешен.

# 637
Здравейте,днес ми излезе резултата 645 на 2 бр.5 дневни ембриона пуснах го но 11 ден! Сега ще се моля да мина 12г.с , защото имам 2 загуби. Колкото до лежането, не само, че не съм лежала,но и не съм сядала. Имам момченце на 1г и 11м (пълна лудница) за капак вече 3та седмица е болен.
Забранили сте личните съобщения пиша ви тук първо честито. Забременява се по лесно когато имунитетът е нисък и организмът не отхвърля ембрионите. Много жени си вливат какво ли не за да постигнат този ефект. Така че не се притеснявайте за това. Като гледам резултата май са двечки 🤭
Здравейте, имам 9 процедури - 8та успешна,но много лежане за да стигна до успешния финал.Т.к. минах през много неща (спонтани аборти,вливаниа, слагане на фраксипарин и др.и др)на последната процедура казах " Край" без тези неща,бях се предала,но чудото стана. Тогава също бях с 2,но получих огромно кървене (не за първи път) си мислех, че това пак е края, но за мой огромен късмет едничкото се беше захванало доста силно и ето ....почти на 2г.Сега просто нямам възможност да лежа- да ембриончетата са 2,но в 6г.с пък кървя, лежах в болница,едното нямаше пулс и казаха,че ще изчезне само. Мин.сед.бах на преглед оказа се, че и двете са с пулс, но едното изостава,след прегледа пак съм със зацапване. Минах през много и продължавам с борбата.
Съжалявам за дългия пост.

# 638
Здравейте, Момичета! Честито на всички бъдещи Мамчета!  Успешен и пухкав финал ви желая от сърце! 🤰💜 Днес пуснах ТСХ и си е както беше преди,  1.81 . Макар, че почти цяла година съм приемала Естрофем.
Днес също ми звъннаха за резултатите от биопсията и всичко е Ок 🥰 ще се готвим за трансфер и ще ми слагат лепило РВМС , може ли някой да ми каже как се процедира с  взимането на кръв , защото миналия път имах обикновено лепило и ако някой знае цената в Надежда каква е.? Благодаря!

Процедурата PBMC протеча по следния начин при мен - 5 дни преди трансфера ми взеха първа кръв, 3 дни преди трансфера 2ра кръв. Взимат около 10 часа, като няма изисквания да си гладен, жаден. В деня на 2рата кръв след около 2 часа в кабинет 7 в Надежда твоят д-р ще ти впръска лепилото направено с тази кръв. На мен в деня на трансфера ми сложиха и от другото лепило. За съжаление нямахме успех. Ако не се бъркам, стойността на PBMC е около 280 лева. Стискам силно палци и ти желая успех!

# 639
  • София/Севлиево
На мен ми върнаха само 1 сега при последния опит-успешен е.

# 640
На мен ми върнаха само 1 сега при последния опит-успешен е.

Ще мина под твоя прашец, дано и при мен е успешно! Flowers Four Leaf Clover Hands Pray

# 641
Аз съм днес с 1 Simple Smile
Стиснете по едно палче моля

# 642
Момичета, след положителния тест от вчера, днес по препоръка на доктора пуснах ТСХ - резултата ми е 2.320. Мисля, че е страхотна стойност, пия по 1/2 т. Лтироксин от 50 през ден

# 643
През ден? Така е предписан? Странно. За няколко дни ако спра приема и всичко заминава. Дори ден не бих пропуснала хормона, но щом така са казали... 25 дневно ми звучи по-добре, обаче аз съм шашава и покрай другите хормони си правя експерименти. Дано е ОК за теб приема.

# 644
Момичета, след положителния тест от вчера, днес по препоръка на доктора пуснах ТСХ - резултата ми е 2.320. Мисля, че е страхотна стойност, пия по 1/2 т. Лтироксин от 50 през ден
Здравей. Аз преди трансфер бях с TSH 2.4 и пиех по предписание 25mg Еутирокс половинка през ден. След + тест TSH беше паднало доста и влязло в норма за първи триместър и спрях еутирокса. Та, мисълта ми е - половинки се предписват почти профилактично, за всеки случай. Препоръчва се на 30-40 дни да се изследва TSH, но втория път аз го изследвах чак началото на втори триместър.
За броя ембриони: на мен ми върнаха 2 4-дневни - един от ИКСИ и един от IVF. На ИКСИ-то направихме хетчинг. На 14ти ден ЧХГ-то ми беше 3000 и нещо. Дълго си мислех, че и двечките са се хванали. На прегледа беше едничко. Док. ми обясни, че в ранен етап на развитие другия ембрион просто се абсорбира от организма. Така и не знаем със сигурност кое от двете сега ме рита в корема Wink Дай Боже, всекиму и до пухкав финал да я докараме. Wink

Последна редакция: ср, 14 юли 2021, 01:42 от Elvi16

Общи условия

Активация на акаунт