Дългото чакане след трансфер - 92

• 58 699
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
Здлавейте ако резултата от ЧХГ е 0.100 IU/ml във MIU/ml 100 ли е и тово означава ли, че има бременност?

# 646
  • до най-прекрасния мъж
Здлавейте ако резултата от ЧХГ е 0.100 IU/ml във MIU/ml 100 ли е и тово означава ли, че има бременност?
Ако е 0.100 MIU/ml няма бременност. Виж си пак мерната единица. Или е MIU/ml или IU/l. Така написано не става ясно какво питаш.

# 647
IU/ml пише

# 648
  • до най-прекрасния мъж
Това намерих в нета. Според изчисленията в този калкулатор, би следвало да е 153 и да означава наличие на бременност. Но по-добре звънни в лабораторията и питай. До сега такава мерна единица не съм срещала.

# 649
Референтните стойности винаги са в същата мерна единица като резултата , тоест тестът е отрицателен .

# 650
  • до най-прекрасния мъж
Референтните стойности винаги са в същата мерна единица като резултата , тоест тестът е отрицателен .
Погледни добре, не е отрицателен. Отрицателен е под 0.013, а на момичето е 0.153. Референтните виж за коя седмица са -от 11 г.с. нататък, когато обикновено са 5 цифрени стойности. А при тях е 49.9.

# 651
Привет отново, по кое време на деня слагате пролутекс, тъй като трябва да го започна по подготовка за зет, но не ми споменаха дали има значение.

# 652
Привет отново, по кое време на деня слагате пролутекс, тъй като трябва да го започна по подготовка за зет, но не ми споменаха дали има значение.
Питайте лекаря!!!!!

# 653
Записвам се за втори път, сега след ЗЕТ на две 5-дневни снежинки. При първия опит правихме свеж трансфер. Тогава ми се гадеше, чувствах се много отпаднала, спях горе-долу по цял ден. Сега е доста по-различно, пълна съм с енергия, не ми се гади, дори не ме свърта вкъщи, но се пазя и не излизам дори до магазина. Стискам палци на всички чакащи, чета постоянно, макар да не съм много активна. Благодаря ви, на всички в този форум! Благодарение на вас успях да стигна дотук. Ако ви нямаше вероятно щях да съм рухнала психически и нямаше да събера сили да опитам отново.
Благодаря!

# 654
Записвам се за втори път, сега след ЗЕТ на две 5-дневни снежинки. При първия опит правихме свеж трансфер. Тогава ми се гадеше, чувствах се много отпаднала, спях горе-долу по цял ден. Сега е доста по-различно, пълна съм с енергия, не ми се гади, дори не ме свърта вкъщи, но се пазя и не излизам дори до магазина. Стискам палци на всички чакащи, чета постоянно, макар да не съм много активна. Благодаря ви, на всички в този форум! Благодарение на вас успях да стигна дотук. Ако ви нямаше вероятно щях да съм рухнала психически и нямаше да събера сили да опитам отново.
Благодаря!
Стискаме мноооого всички палци...аз също със свеж трансфер не успях, после след известни затруднения почти успяхме със ЗЕТ( имам още 2-3 месеца бременост 🙃). Дано и при теб има същия ефект....успех 🍀🍀🍀

# 655
Благодаря!

Всички ще ти стискаме палци! Много успех ти желая и да ни зарадваш с положителен резултат!

# 656
Нова помня те, стискам палци този път да е наред всичко и да ни зарадваш. 🍀🍀🍀

# 657
Здравейте, за втори път правя ин витро. Първият път завърши с биохимична. Този път, на 01.07. ми беше трансфера на 2 свежи 3-дневни и днес правих кръвен. Резултат 459.1 mUI/mL. От клиниката ми казаха след 10 дни на преглед. Според вас да пускам ли още един кръвен в понеделник (за да видя дали нараства правилно) или да си "живея живота" в очакване на прегледа ? Струва ми се, че за този ден резултатът е незадоволителен. Към момента имам запек, едвам понасям горещината ( не е типично за мен, т.к. все ми е студено), леки болки, нервност, главоболие, много пишкам и през нощта трудно спя.  Благодаря предварително!

# 658
Аз лично пуснах 2 кръвни така ми каза лекарката и да не беше пак така щях.Мн е гадно чакането,на мен ми беше за 1-ви път и откачих,пък си представям ако беше за пореден.
Здравейте, за втори път правя ин витро. Първият път завърши с биохимична. Този път, на 01.07. ми беше трансфера на 2 свежи 3-дневни и днес правих кръвен. Резултат 459.1 mUI/mL. От клиниката ми казаха след 10 дни на преглед. Според вас да пускам ли още един кръвен в понеделник (за да видя дали нараства правилно) или да си "живея живота" в очакване на прегледа ? Струва ми се, че за този ден резултатът е незадоволителен. Към момента имам запек, едвам понасям горещината ( не е типично за мен, т.к. все ми е студено), леки болки, нервност, главоболие, много пишкам и през нощта трудно спя.  Благодаря предварително!

# 659
Защо не си пуснеш след 48часа, за твое спокойствие. Но да е в същата лаборатория, за да можеш да сравниш резултатите.

Общи условия

Активация на акаунт