Магията на изтока - тема 65

• 29 203
  • 748
  •   1
Отговори
# 705
Какъв е този герой в Okaeri Mone на име Сейдже?!?

2в1, ти знаеш за случаи в българската армия, при които горят със запалка гениталиите на мъже? Знаеш за случаи, в които ги унижават, като ги събличат голи и "гледат"? Защото и това има в D.P.

И говорих вчера с баща си, с вуйчо си, със съседа ми (който е бил в Болярово), да ми обяснят малко за реалността в българската армия "навремето". Ами не, никой не каза нищо такова. Да, ред, дисциплина, изпълнявали са какво ли не задачи, но извръщения, гаври - не.
Сигурно е имало, но по-скоро това са били големи изключения, а не масово.
В Корея това продължава да се случва, а годината е 2021 г.

# 706
  • MJF
Ой, пак ли преименувах някого Blush. Поне трябва да са сигурни че е без да искам. Smile. Шинджи, Шинджи.

Еми добре че на  Jung Hae In  му е провървяло с роля в която да се изяви като хората. В Prison Playbook имаше цял взвод актьори за силни роли. Да не изреждам. Пак ще преименувам някой както не съм в най-добрата кондиция с имената явно BlushWink

Ааа сетих се и още нещо. Относно Ukiwa: Tomodachi Ijo, Furin Miman
Скрит текст:
Гледам ги двамата съседи как си говорят на терасите и се чудя не ги ли чуват тез под тях и над тях ако са на терасите и къде всъщност е терасата на тази младичката дето все се бъзика с шефа. Щото във втори епизод разбахме каква е шумоизолацията на вътрешните стени на сградата, та сега се затормозих какво се чува пък по терасите   WinkSmile

Последна редакция: пн, 06 сеп 2021, 18:15 от Шошулчо

# 707
На Ukiwa (Спасителен пояс) ще гледам след малко днешния 5-и епизод.
Този сериал ми допада много, въпреки че е по манга. Този път имам голям късмет с твореца. Направил е нещо наистина добро, за зрели хора.
Нормалността между двамата, разговорите им, разбират се/ усещат само с поглед, като две половинки от едно цяло. Родени един за друг (дали само приятели, дали нещо повече), както Моне и Сенсей, които в днешния епизод вече официално са заедно и получиха благословията на Саяка-сан и симпатягите от Томе.

# 708
  • MJF
Охххо , нашите любимци в Томе. Представям си поздравленията от Саяка и особено останалите hahaha WinkSmiley

Мда, увличащо върви Ukiwa, захванах епизод 4, зедно на ресторант. В леко потресение съм от тоалета на Накаяма за ресторанта - зеленикавата рокля,жълти хавлиени къси чорапи, и тъмни обувки. Mr. Green ама леко потресение де. Отдавна съм претръпнала на такива гледки но все пак режисьора някак си много "право куме в очи" ми я даде тази комбинация на екрана.

Последна редакция: пн, 06 сеп 2021, 19:29 от Шошулчо

# 709
Паралелно с главната история в Ukiwa се излъчва и кратка по 15 минути, нещо като допълнение и е само онлайн.
Тази история е само за колежката от фирмата, онази скица Риса и младия колега на Накаяма-сан от химическото чистене. Там заглавието е Ukiwa: Tanin Ijo, Tomodachi Miman (Укива: Повече от познати, по-малко от приятели).
Смея се с тях. Тази история няма да получи английски превод, но пък виждам как се развиват и тези отношения, на други герои в историята.

Последна редакция: пн, 06 сеп 2021, 21:00 от rossonera

# 710
Рос, имало е унижения и гаври и в нашите казарми. Може да не е било масово, но е съществувало. И, да, чувала съм от първо лице доста неприятни истории.

# 711
  • вятърничава
"На 19 август 2021 г. японският актьор Shinichi Chiba, по-известен с псевдонима си Sonny Chiba, почина от пневмония, причинена от коронавирус. Той беше на 82 години. Според агенцията му той се разболял от COVID през юли, но не отишъл в болницата и бил хоспитализиран едва на 8 август, когато състоянието му се влошило и преминало в пневмония. Той е бил през цялото време на командно дишане, но не е могъл да се възстанови. Сони Чиба се появява в повече от 125 филма, включително е известен в Холивуд, с участието си във филми като „Убий Бил“ и „Бързи и яростни: Токио дрифт“. Баща на актьорите Арата Макеню, Гордън Маеда и актрисата Юри Манасе. Гордън Маеда се грижеше за болния си баща и беше с него до края. За съжаление Арата Макеню не успя да се сбогува с баща си и да присъства на кремацията, тъй като сега той е в САЩ и трябва да се върне в Япония едва през октомври. Юри Манасе също не можа да присъства на погребението. "

Рос, много те е впечатлил този D.P., чак ми стана интересно, но се чудя гледа ли ми се такава тематика. Трябва да го пробвам. За БГ казармата си е било традиция старите войници да тормозят младите, а и извращения е имало.
Тези корейци ги тормозят в училище, в казармата, на работното място тормоз от шефовете, в семейството от роднините - майки, свекърви, съпрузи, феновете тормозят звездите. Направо кореец да не си на този свят.

# 712
Вик отново снима в Тайван Champagne съвременен, с къса коса Heart
Smiley
Дано не се размотава с брада и мустаци през целия сериал.

# 713
Okaeri Mone - днешния епизод 82

Скрит текст:
Шо, и аз съм щастлива за Моне и Сенсей, като Саяка-сан и симпатягите от Томе. Много кавай двойка са. Меча, меча кавайй.
Минаха няколко месеца, вече е пролетта на 2017 г. - Сенсей е в Томе, а тя е все още в Токио. Имат връзка от разстояние - редуват се къде да се виждат. Днес беше ред на Сенсей да е в Токио и трябваше да се видят в неговия апартамент. Моне отиде, но той закъсня и съответно тя нямаше как да влезе, защото няма ключ. Сенсей, бягайки, стигна до банята, намери Моне и ѝ подари ключ за жилището си с един специален ключодържател. Виж и сама, хаха. Косаме-чан е плюшената акула, знаеш, бяха ходили и на първата си среща на аквариум с акули, та, сега и още една акула, хаха.
Чакаме сватбата вече. Подготвяй рокля, хаха.

bb6, също и тормоз от кредитори. Няма кореец, който да не е имал взимане-даване с някой кредитор или да не изплаща дълг на родителите си.

Последна редакция: вт, 07 сеп 2021, 17:41 от rossonera

# 714
  • MJF
Аааа това ли е било другото Ukiwa. Абе забелязах като качиха единия епизод на "големия" Ukiwa точно до него качено друго нещо почващо пак с Ukiwa и две точки , на постера/картинката ми се привидяха два ученически силуета и.... Mr. Green не съм въобще отваряла да видя "какво пък е туй животно". Значи така. Хехе, тез двамата в голямата Ukiwa, единия "дебне" Накаяма като нейн колега а другия Футаба , двамата едни такива подозрително информирани, значи такава била работато, виж ги ти. Е да бяха превеждали и него, 15 минути.

Мда, всичкия тоз тормоз на кор-фронта дето изброихме знаем до какво води- там онази статистика за .....Нищо случайно.

Хм, и жертва на японския фронт, да се стягат , да внимават.

МмммМоне
Скрит текст:
Пак значи с времеви прескок. Щом е така вярно трябва да се натикам в гардероба, ще се готвим за сватба видяло се е . Абе пасват си тез двамата , спор няма, да се взимат. Еми потомствените производители на стриди са преживяли че сина е в банка, сега ще преживеят и първия зет, ей на за тяхно успокоение човека има сантимент към акули, акулите не са стриди но ... по -близо са до тях от да речем слон.
Wink

Последна редакция: вт, 07 сеп 2021, 11:02 от Шошулчо

# 715
Оглеждам новите японски сериали (за предстоящия есенен сезон) и мисля да гледам от 24 септември и Boku no Nechan (Моята сестра).
Наги с права коса, а Йоске неин брат. История за брат и сестра и имам новина.... По мангаааааа! Ай, ай, дано си струва.

Шо, черпя те с манду. Рекламата му е от преди две години, но няма значение, той не е мръднал и сантиметър.

# 716
  • вятърничава
Рос, какво направи ти, подпали ми фитила с D.P. ! Изгледах първи епизод и ми хареса. Добра роля прави Jung Hae-in.
И една молба
Скрит текст:
Дай рецептата за рогчетата в другата тема, моля!
И друг някой я искаше.

# 717
You Are My Glory
Гледам и си мисля,че Ян Ян е по-висок или Раба не е толкова ниска.Проверявам колко точно са високи,защото нямам друга работа и се сещам,че Венго е виновен за висично.Той е твърде висок и създава впечатлението,че Раба е миньонче от това следва,че ми се струва,че Ян Ян е нисък.Венго е виновен.
Няма да коментирам сериала.Не съм го изгледала.

# 718
  • MJF
Мандуто малко поизстинало но хапнах eat

First Love (2021)

Психологическа драма. Нямам забележки. Представено без излишна мелодрама, аналитично но в същото време достатъчно емоционално.

# 719
  • DE
Бях забравила корейците колко мразят жените си Rolling Eyes Не разбирам на какво основание е най-скъпо платената каката, много слаба актриса. А Минчо изобщо не се научил да играе, все същото дърво е  Grin
И Хай, страхотно момиче с приятна песен.

Ян Ян бил рожденик днес, не изглежда на 30.
Скрит текст:

Някой ден ще гледам "You Are My Glory" много го хвалят. Искам да видя някой различен от Венго да има химия с Реба Thinking

Общи условия

Активация на акаунт