Абонаментни кутии в България - Тема 17

• 57 163
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
Освен елемента на изненада, кутиите дават възможност да пробвам продукти, които иначе не бих купила. Пример: Еликсира за лице на Wooden Spoon, който направи кожата ми страхотна! Цената му в сайта е 195 лв., а аз го получих от кутия на Кибрит заедно с още няколко продукта, за 55 лева. Никога не бих дала реалната цена за този продукт, ако ще да е златен. Пример 2: скраба за тяло с кафе на Goodbox видимо намали целулита и изглади кожата ми, а аз за първи път го виждам изобщо. Има както страхотни продукти така и разочарования, няма как да е иначе.

От любопитство да попитам, ако да кажем не попаднеш повече на този еликсир или скраба в кутия, а върши такива чудеса не би ли си го взела? Смисъл не е ли това идеята да откриваш продукти,  а не просто да трупаш нови и нови и нови  така до безкрай? Аз например не бих си сменила вече антицелулитния продукт на Bodi Beauty, слънцезащитата и околоочния на Dr. Derm, дори и серума за мигли от последната им кутия (към момента получена) бих си купила отново.

Бих си купила повторно всеки един продукт, от който съм довола, ако цената е приемлива (за мен). 200 лева за козметичен продукт, не бих дала по принцип. Продукти не трупам, защото не купувам кутии всеки месец. Трябва някой разкрит продукт много да ме изкуши, за да купя една след друга кутии. Simple Smile

# 301
  • София
Оф, You Are Worth It са разкрили пак крем за лице като втори продукт. И пак на същата фирма - Ego нещо си. Емиии, заринахме се с кремове.

# 302
You Are Worth It са супер скучни кутии. Даже не знам защо още ги следя. 3-4 марки основно. Този крем май го имаше преди 1-2 месеца пак. Иначе аз не съм се заринала с кремове. В Кибрит(от февруари) и МФБ не е имало, а аз основно тях взимам.

# 303
  • София
Аз с удоволствие чакам да попадна на продукт, които да искам да купя отново. Вчера примерно направих поръчка за 3 слънцезащитни крема на Wooden spoon за бебета, сумата е общо 120 лева. Взех за моето бебе, зарибих и две други приятелки, но останах много доволна от мострата, която имах от кутията на Гуудбокс. Не бих препоръчвала нещо, което не харесвам и не съм тествала лично.

# 304
Освен елемента на изненада, кутиите дават възможност да пробвам продукти, които иначе не бих купила. Пример: Еликсира за лице на Wooden Spoon, който направи кожата ми страхотна! Цената му в сайта е 195 лв., а аз го получих от кутия на Кибрит заедно с още няколко продукта, за 55 лева. Никога не бих дала реалната цена за този продукт, ако ще да е златен. Пример 2: скраба за тяло с кафе на Goodbox видимо намали целулита и изглади кожата ми, а аз за първи път го виждам изобщо. Има както страхотни продукти така и разочарования, няма как да е иначе.

От любопитство да попитам, ако да кажем не попаднеш повече на този еликсир или скраба в кутия, а върши такива чудеса не би ли си го взела? Смисъл не е ли това идеята да откриваш продукти,  а не просто да трупаш нови и нови и нови  така до безкрай? Аз например не бих си сменила вече антицелулитния продукт на Bodi Beauty, слънцезащитата и околоочния на Dr. Derm, дори и серума за мигли от последната им кутия (към момента получена) бих си купила отново.
Всички посочени продукти, бих ги сменила с други по-добри /по моя преценка разбира се/.
Конкретно ако става въпрос само за продукти от кутии, Авокадо антицелулитния повече ми харесва. Слънцезащитни за лице и околоочен крем от кутия, по-добри от такива, които съм ползвала преди не съм срещала.
Аз като цяло поръчвам кутии, за да пробвам нови продукти, които иначе никога не бих купила.
За мен добри попадения са кофеиновият шампион от Гудбокс, който обаче се оказа, че после не може да купиш. Маслото за тяло с кафе на so simple ми е любим продукт. За разлика от олиото им с блясък от което съм в потрес.
Има и други продукти от кутии, на повечето са английски.
В МФБ има част от тях - лосиона за тяло на Ahava, тампони за почистване на лице, блендинг гъбата на So Eco, гланца за устни на Tarthe, маската за лице. Всички бих ги купила отново.

Последна редакция: пт, 09 юли 2021, 15:16 от anbibian

# 305
За мен всичко от кутията с кафе на Гуудбокс е прекрасно, бих купила пак(даже поръчах втори шампоан), с кутиите открих Сафф. И поръчах от тях и без да чакам да се появят пак из някоя кутия.
Харесва ми изненадата, да пробвам и да подарявам , което не бих ползвала .

# 306
А шампоана получили си го? Защото и аз ги помолих за 2бр, но все още нищо нямам.
За мен всичко от кутията с кафе на Гуудбокс е прекрасно, бих купила пак(даже поръчах втори шампоан), с кутиите открих Сафф. И поръчах от тях и без да чакам да се появят пак из някоя кутия.
Харесва ми изненадата, да пробвам и да подарявам , което не бих ползвала .

# 307
Да да, получих го. На само 1бр поръчах

# 308
Кибрит - юли
🤲🏻 През юли ще ни гостува НОВ страхотен бранд от слънчева Испания - Maûbe Beauty (https://maubebeauty.com/) ✨
💜 Тяхната визия отразява романтиката, нежността и непринудената красота... 💫

👩🎨 Вдъхновени от изящните изкуства, те създават формули с внимателно подбрани съставки, от които кожата ти има нужда. 🌱

😍 Заедно с MAÛBE споделяме обща мисия да ти предоставим продукти, които се грижат за твоята красота, но също така да те докоснем до нещо вълшебно, непознато и завладяващо... 💌

🤗 Вълнуваме се да те срещнем с този бранд, а ти можеш ли да познаеш кой продукт ще откриеш в кутийката за юли? 🌞

# 309
А как се ползва серума за мигли и вежди?

Серума е с четчица като от спирала. Пише да се нанася вечер, но аз го нанасям по два пъти на ден. С ламинирани мигли и вежди съм, така че много добре ми ги подхранва и приглажда и не използвам нищо друго, а изглежда все едно имам спирала (поне на миглите).

# 310
Някоя от вас дали има този крем от MFB и е готова да се раздели с него?
Скрит текст:

# 311
# 312
Възползвах  се,благодаря.

# 313
Момичета, отзиви за лятното издание на Fancybox?☺

# 314
Поръчах Кибрит. Просто видя ли скраб, пък какъвто и ще да е - взимам! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт