Абонаментни кутии в България - Тема 17

• 56 991
  • 740
  •   1
Отговори
# 600

Оферта от Pretty box

# 601
Мисля да поръчам you are worth in box досега не съм, доволни ли сте от техните продукти?

# 602
  • Варна
Мисля да поръчам you are worth in box досега не съм, доволни ли сте от техните продукти?
Най-добре изчакай да видиш, какво друго ще покажат предварително от месечната си кутия и тогава прецени дали я искаш или не.

# 603
  • USA
Като гледам най-малката по размер тубичка(15мл размер евентуално),моето предположение е околоочен крем.

Кутията ще си я поръчам и имам отново пътуване до България.Много добре ми съвпаднаха:)

# 604
Най-добре изчакай да видиш, какво друго ще покажат предварително от месечната си кутия и тогава прецени дали я искаш или не.
На мен ми трябва слънцезащитен за лице, затова се загледах.
Втория им продукт?Става ли за слънцезащитен на плажа или има цвят и цапа? Мнения за него? Не съм ползвала подобно..

# 605
Получих the best кутията на МФБ, доста разочароваща

# 606
Някой взе ли си Кибрита?

# 607
  • виртуално
може ли снимка , какво е съдържанието ?

# 608

Можете ли да прикачите снимка на съдържанието?

# 609

Извинявам се за качеството, но е скрийншот на снимката.
Описание на кутията липсва. Само.листовка, че продуктите са на стойност над 120 лв. и са най-доброто до момента за 2021 г. Сега ще им пиша за да поискам описание.
Сенките са много красиви и пигменторани. Малко повредих глитърната сянка, като я натиснах за суоч и не подозирах, че е твърде мека.

Последна редакция: пн, 09 авг 2021, 13:02 от alvelina

# 610
Това месечната или специалната кутия на MFB
е. Извинявайте видях че е специалната, но на мен ми харесва чакам я с нетърпение.

Извинявам се за качеството, но е скрийншот на снимката.
Описание на кутията липсва. Само.листовка, че продуктите са на стойност над 120 лв. и са най-доброто до момента за 2021 г. Сега ще им пиша за да поискам описание.
Сенките са много красиви и пигменторани. Малко повредих глитърната сянка, като я натиснах за суоч и не подозирах, че е твърде мека.

# 611
  • София
Това определено не е the best. Grinning

Мисля да поръчам и аз You Are Worth It.  Продуктите на разкритата марка са качествени.

# 612
Имам съобщение, че Кибрит ме чака в Еконта на 09.08.2021, и сутринта първо от там минах. Но какво разочарование! Не е пристигнала в офиса им, а утре да я търся.

# 613
Аз получих мейл, че пратката е получена в офис Варна. Все още пътува:)

# 614
  • Стара Загора
От утре започват доставките до четвъртък. Утре да качите съдържанието Blush

Общи условия

Активация на акаунт