Абонаментни кутии в България - Тема 17

• 56 986
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте,
Тази кутийка дали си заслужава GOOD BOX INSPIRED BY COFFEE?
Заради шампоана я искам. По принцип не обичам кафе, като аромат и напитка

# 691
  • София
Здравейте и от мен, мами Simple Smile)
Понеже съм голям фен на бюти кутиите, споделям и своя опит с тези в България.
Пролетта се абонирах за първи път (към Кибрит) и отделно си взех кутия от Белбокс. Харесаха ми продуктите определено! Но наистина имаше продукти тип мостри, кото не е много коректно от тяхна страна. Този месец спрях абонамента на Кибрит и се абонирах за една нова кутия, която честичко виждах в инстаграм - Prettybox.bg Имаха промоция и на цената на 2 ми изпратиха 3 кутии. Хареса ми, че се свързаха с мен по телефона и ми дадоха да избера кои кутии да ми изпратят ^.^
Освен това ми направи впечателние, че продуктите вътре са пълноразмерни, а не тестери. Имам си и фаворити - няколко крема и серума за лице и много много хубав скраб за тяло! Сега ще ходя на море и ще пробвам продуктите и от летните им кутии.

# 692
Здравейте,

Търсих информация за този шампоан и никъде не го открих. Не бих го взела.
На пазара има и други шампоани с кафе, ако ще я вземате само заради него...

# 693
  • на земята
От Prettybox.bg кутия за август няма ,защо така.Погледнах от любопитство,но няма кутия за август месец.
Някой ако вземе Саф кутията ще се радвам да сподели.
Хубав следобед!

# 694
Здравейте,

И кутията и самия шампоан са много хубави, той се продава и отделно за 7.90

# 695

Моята МФБ. Кремът ми е друг и значително по-малък от 300 мл., но аз съм доволна. Имам толкова кремове, че всъщност се зарадвах, че е малък. Имам и доста подаръците.
Общо взето, много съм доволна. Heart
Само спреят за коса няма да ползвам.
Ако някой е получил шампоан, а иска спрей може да разменим. Пишете ми съобщение.
Получих и Goodbox за нея, но тотално забравих да я снимам.
https://goodbox.bg/page/podari-good-box-for-her
Моята е с друго съдържание. Серумът ми е с арганово масло и ретинол. Вместо млякото за след слънце имам олио за тяло. Ексфолианта ми е с кафе и аромат на диня. Балсам за устни нямам и другото май беше същото.

Последна редакция: пт, 13 авг 2021, 17:33 от anbibian

# 696

Моята МФБ. Кремът ми е друг и значително по-малък от 300 мл., но аз съм доволна. Имам толкова кремове, че всъщност се зарадвах, че е малък. Имам и доста подаръците.
Общо взето, много съм доволна. Heart
Само спреят за коса няма да ползвам.
Ако някой е получил шампоан, а иска спрей може да разменим. Пишете ми съобщение.
Получих и Goodbox за нея, но тотално забравих да я снимам.
https://goodbox.bg/page/podari-good-box-for-her
Моята е с друго съдържание. Серумът ми е с арганово масло и ретинол. Вместо млякото за след слънце имам олио за тяло. Ексфолианта ми е с кафе и аромат на диня. Балсам за устни нямам и другото май беше същото.

Това месечната кутия за Август на МФБ ли е или 9 по избор?

# 697
Кутията юли/август

# 698

Благодаря, много добре изглежда!

# 699

Извинявам се за качеството, но е скрийншот на снимката.
Описание на кутията липсва. Само.листовка, че продуктите са на стойност над 120 лв. и са най-доброто до момента за 2021 г. Сега ще им пиша за да поискам описание.
Сенките са много красиви и пигменторани. Малко повредих глитърната сянка, като я натиснах за суоч и не подозирах, че е твърде мека.

Някой друг получи ли the best?
Любопитна съм дали има разлика в съдържанието.

# 700
Аз получих днес специалната кутия на MFB нещата са същите само има една ленена торбичка, която може би на се вижда на тази снимка. Имам и описание на продуктите. На мен всичко много ми харесва и ще си я ползвам с удоволствие.

# 701
Заръчвам  една по избор myfullbox,най-малкото само заради това си струва,според мен де. https://www.deliriumexclusive.com/bg/kosa-kosa-spetsialna-grisa/ … oisturizer-642962

Последна редакция: пт, 13 авг 2021, 22:45 от qeq

# 702
Кремът на Аведа е страхотен, голям фен съм на марката... в пъти по-добре се отразява на косата ми от прехвалени профи. марки.

# 703
Може ли снимка на продукта? Благодаря

Кремът на Аведа е страхотен, голям фен съм на марката... в пъти по-добре се отразява на косата ми от прехвалени профи. марки.
[/quot

# 704
  • София
А, защо не мажете запасите от околоочни на цялото лице, шия и деколте?
Нищо не оставям аз не използвано! 🤠

Доволна съм и този път от Кибрита и логиката в подбора на съдържанието в кутията! Фен съм им! 😍

Общи условия

Активация на акаунт