Какво се случва ПРЕДИ менопаузата? Да споделим и да обсъдим. Тема № 14

• 43 214
  • 791
  •   1
Отговори
# 150
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
По две на ден

# 151
Аурора, пожелавам ти да си на прав път и скоро да споделиш отлични резултати. Отивам да чета за женското биле.

# 152
В каква дозировка го пиете този Див Ямс?Постоянно ли?

По 2кап на ден, може и по една да съм пила, не съм стриктна, но плътно се пие 2-3мес.

И в цикъл ли?

Това не е синтетичен хормон, за да се спира в периоди. Мисля че се пие месеци, за да се натрупа. Прочетете в гугъл, не съм задълбавала толкова 😁
Аз го пих без прекъсване.

# 153
  • София
Аурора, пожелавам ти да си на прав път и скоро да споделиш отлични резултати. Отивам да чета за женското биле.

Женското биле (Licorice extract) аз го пия на таблетки с алое вера за стомашната лигавица. Заздравява. Но отскоро го пия.
Сега като ми излезе кортизола, той играе, сутрин е супер като стана и аз затова се будя с отскок готова да вършея. Ама аз мислех, че кортизола ми е висок. Като ми излезе графиката сега видях, че на 30 мин след ставане пада (трябва да ям тогава, че с него пада и захарта) и после е ок след час-два. Но в 16 е много нисък. Та този licorice ще го почвам на капки и по схема в часовете дето ми пада. Че вечер ми е супер нисък, което не е лошо да е нисък, но не така яко под граница, така трябва да е, но пък аз съм в 22 часа максимум като утепана и лягам и спя като бебе и в 6 съм вече готова за подвизи:))) мъж ми е активен след 22 пък:)) и сутрин ни приема, ни предава, та се поразминаваме:)))

# 154
Женското биле вдига кръвното, да знаете

# 155
Аурора, много полезно и интересно. Пратих линковете на дъщерята, ако реши да ходи при нутриционистката.
Тя пък си пуска слюнка в Щатите за днк тестове за фамилни обременености и генетични корени, за второто има интересни неща.

# 156
  • на земята
Здравейте,тези добавки,например този Див ям,за какво по точно го пиете за забавяне на менопаузата,за нередовен цикъл или за неразположенията по скоро от предменопаузата?
Четох по горе,че влияе на хормоните,дали е добре това?
Благодаря много

# 157
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
за регулиране на хормоналния баланс

# 158
  • Пловдив
При нисък прогестерон.

# 159
Оф аз пък големи патила тез дни. Не мога да си вдигна кръвното. В събота 88/63. Съответно припаднах. И кафета пропих, и вино пих снощи, имам и тийн който кара кола, чух се и с "баба ти и дядо ти", т.е. наще. Но нищо не може да ми вдигне кръвното на този етап., въпреки обичайните гореспоменати, които работят не отказно. Дали е от вената дето ще оперирам и не може да се изпомпи кръв към сърцето. Ей, аман вече. До гуша ми дойде от неприятности.

# 160
Ох бе Вики, какво ти станА 🤔
Дали да не те види ангиолог, или то пък там по вашенско не знам може ли.

# 161
Lemy, след две седмици ще я оперирам тая вена та ще питам там, съдовия хирург. Че и на почивка тръгвам в други ден. Направо да умреш от кеф. Чудя се дали ще утрая и до къде ще утрая по пътищата.

# 162
Много ли е жега при вас, пробвай айран със чипс или айран със сол.
Много ми помага в такива случаи и Хидратин Алфа, виж му състава и си намери нещо да пробваш. Обикновено 1-2 сашета са достатъчни:
https://apteka.framar.bg/30000998/%D1%85%D0%B8%D0%B4%D1%80%D0%B0 … %B5%D1%82%D0%B0-8

# 163
При нас горещо, но навсякъде климатици, даже с жилетка стоя на работа че ще изпукам от студ. Тоя хидратин освен с някакви електролити да го заменя. ВИж не се сетих. Те за повръщане ги дават, ама не мисля че ще навредят ако не се повръща. Спряла съм фитнеси всичко тая седмица. Ако тръгна на почивка, ще почивам и другата седмица. Макар че моите почивки са с движение, че не ме свърта на едно място. Абе скоро на фитнес няма да тръгна. Поне месец. Спрях предния четвъртък и веднага съм с кг назад. Докато се затренирам пак, хептен на човекоядец ще заприличам, но това не го мисля сега.

# 164
  • Miami
Айрян със сол действа безотказно при мен при ниско кръвно.

Общи условия

Активация на акаунт