Какво се случва ПРЕДИ менопаузата? Да споделим и да обсъдим. Тема № 14

• 43 216
  • 791
  •   1
Отговори
# 165
  • В градината...
Хм, аз при 90/60 не припадах, бях си добре. Явно е до организъм.
Аз пак на кардиолог бях, мери - 150/90. Каза да пия Витанго. За нервите и за кръвното помагал. Някоя от вас пила ли е, че не помня?  Адаптоген е.

# 166
На мен 90/60 ми е нормалното. На него не припадам. Това 88/63 след като се съвзех. Иначе в момента като се гътнах не знам колко е било.

# 167
Хм, аз при 90/60 не припадах, бях си добре. Явно е до организъм.
Аз пак на кардиолог бях, мери - 150/90. Каза да пия Витанго. За нервите и за кръвното помагал. Някоя от вас пила ли е, че не помня?  Адаптоген е.
Аз съм чела, че помага много при нерви, депресии-като антидепресанти е, но също така и че повишава кръвното. Не знам... Много хвалят това

# 168
Вики, дават го при повръщане и при разстройство, тоест когато човек е обезводнен. Аз го пробвах точно покрай разстройство, но ми действа безотказно и лятото по големите жеги. Тогава направо "умиргам" 🥴
От един бетаблокер бях докарала кръвно 80/50, едвам гледах.

# 169
Lemy, тез електролити дето приказвам за тях са за същото нещо. При нас под път и над път се продават, че като близалки ли не щеш, че като сок в едни бидони. Вече ще пукна от чайове и води аз. Уж и с водата кръвното се вдигало. При мен това кръвно падна като се наядох (нормално без преяждане). Излизахме с мъжо на заведение. И 30-40мин след като хапнахме се трупясах. Направо не знам какво стана. Не е от храната, защото ми няма нищо там - ни разтройство, ни повръщане. Преди няколко години пак така ми се случи. На почивка бяхме тогава. И пак след хранене.

# 170
  • София
Аз знам,че движението вди га кръвното.

# 171
Абе има нещо, но кой знае какво, за да ти падне така. Пробвай с електролитите.

# 172
  • В градината...
След ядене кръвното пада, то и затова тогава не се мери. Кръвта отива в стомаха.

# 173
  • София
Перуника, моя мъж пие Симпатил и да ти кажа има видимо подобрение на нервната възбудимост и му се нормализира кръвното. Пробвай го ако искаш.

# 174
perunika аз сега по повод случката меря. Иначе кръвно не меря. Само когато ходя по доктори, че там го мерят задължително. И май веднъж след тренировка съм мерила, да видя да не качвам нещо, като казахте че повечето сте с кръвно. В момента меря преди ядене, и след ядене. За статистиката установих, че след всяко ядене ми пада в рамките на 15-20  мин. Но какво го накара да падне толкова та да се тръшна не знам.

# 175
  • В градината...
А колко ти е кръвното след тренировка?
Аз пробвах зимата да тренирам съвсем леееееки тренировки, без аеробна част, само лежерни упражнения и се вдигна на 140/80.
Ваче, личната ми каза за него. Сега взех златния корен, да видим, действал и на депресията, че и на либидото.
Как да не вдигам кръвно с две пищяши нон-стоп.  Че сега са и болни и са у дома.

# 176
След тренировка е 100/75. Но като казвам тренировка имам в предвид зверско натоварване. Качвам едни стълби във фитнеса 30мин след другата ми тренирвока с тежести, която е час и половина. Имам 5-10 мин разстояние до меренето на кръвно докато се прибера в нас. Фитнеса е близо. Прибирам се с кола. зНачи след 10 мин е толкова.

# 177
  • В градината...
Значи правилно съм решила да не тренирам нищо. Алкохолът спрях почти. Едно ядене ми остана за наслада.

# 178
  • тук-там
Аз пък за сефте качих кръвно след ваксината срещу Ковид - 150/90, при нормално 100/90. Много ми беше зле. После и след втората доза. Мерих междувременно, защото не ми се вярваше да няма връзка с пременото. Но не съм вдигала за сега.

# 179
  • Варна
Здравейте.
Надявам се приемате нови в темата. Виждам и познати никове тук, та ще ми е по-комфортно да се жалвам.
Пиша от болницата в момента. Днес направиха пробно абразио. От 05.05. не ми спира. Два зверски кръвоизлива, а на ехограф нищо не се вижда.
Ще се връщам да ви чета и така...

Общи условия

Активация на акаунт