Любители на Котки - Тема 160

• 31 120
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
  • Бургас
Ааа... тапети малко смъкна в моята стая...
Ама малко...
И му мина меракът.
В коридора първо им се канеше,май се отказа...

# 616
Добро утро.

# 617
  • Варна
И от Маслиндакито "добро утро" Simple Smile

# 618
Добро утро и от един футболен фен Simple Smile

# 619
  • Варна
Бебето спи, а аз се готвя да шетам. Слабушка е, но постепенно ще налее кокъла и заглади косъм, който е много малко. Дали ще и порасте гъста козина или ще си остане голишарче, не зная. Непрекъснато е гладна, рано сутринта изяде един пауч, преди малко хапки сандвич и пак меца за манджа. В останалото време торпелира стаите и коридора и току се чучне за дрямка, ако е завита под одеало ще спи поне час, иначе след двадесетина минути пак е в екшън, не мога да си изчистя като хората. Наизвадили сме панделки, белким ми остави пердетата на мира, като в будуар сме у нас ,по земята коприна и драперии, хах.

# 620
  • In the land of Never Never
Бебето спи, а аз се готвя да шетам. Слабушка е, но постепенно ще налее кокъла и заглади косъм, който е много малко. Дали ще и порасте гъста козина или ще си остане голишарче, не зная. Непрекъснато е гладна, рано сутринта изяде един пауч, преди малко хапки сандвич и пак меца за манджа. В останалото време торпелира стаите и коридора и току се чучне за дрямка, ако е завита под одеало ще спи поне час, иначе след двадесетина минути пак е в екшън, не мога да си изчистя като хората. Наизвадили сме панделки, белким ми остави пердетата на мира, като в будуар сме у нас ,по земята коприна и драперии, хах.
Може би е била недохранена, и сега си наваксва. Котета отрасли без особена грижа, имат добър апетит обикновено, и са гальовни, така се опитват да привлекат внимание и да получат нещо за ядене. Не е желязно правило, но съм забелязала, че често е така.
Добрата храна ще й се отрази, ще се заглади косъма, ще се сгъсти, и ще стане голяма хубавица.
Васко също обичаше да се катери по пердетата, а живеехме в чужбина под наем, и изпитвах ужас в какъв вид ще трябва да предам апартамента. Започнах да ги подгъвам, до към средата отдолу с безопасни игли, така че да не може да се хване лесно и да увисне. Общо взето, това помогна да спася пердетата. После престана да проявява интерес към пердета, като улегна. Laughing

# 621
Аз съм все със сутиен с дебели подплънки.
Едната ми гърда така и не спря да отделя коластра.Хари се пробва да суче от нея...
Иначе ме мачка и тъпче и по врата,и там ме смуче.
Като насмукана от любовни ласки съм след такива изпълнения,но не остават синки.
Само стои няколко часа зачервено...
Явно и на 4 месеца още смята,че трябва да суче.
Ама е тоооолкова мил...
Онзи ден ми беше зле,само му изчистих и сложих храна,побутна ме няколко пъти за игра,видя,че не реагирам и легна до мен.
Не ме буди,не ме тормози.
Е,още първата вечер у нас ясно си заяви,че моето легло е вече нашето легло...
Но ми отстъпва моето място,особено сега в жегите ляга малко върху мен и пак до мен,че не се издържа...В коридора на плочките ляга,когато прегрее от игра...
Климатик обаче нямам и не искам,ще си стоим на топличко.Зимата също не пускам печка,но аз свикнах да спим гушнати(което е странно,не знаех,че мога да спя така с някого).

Това вече ми идва в повече, да го чета, в котешката тема! Fearful Да го целуваш, айде има и такива особняци, дето и кучетата си целуват, ама да му даваш да суче от гърдата ти, пускаща коластра... Close Това коментирала ли си го с психотерапевта при който ходиш?

# 622
  • София
Ми що четеш? 🤣 Аз заобикалям вече...

Малките джобчовци- от миналия уикенд 🥰 (нямат си имена, нека си ги кръщават "родителите" им, както им харесва)

Мира, свикна май момчето 😻 Хубавец е (нали си падам вече по чернилки)

Последна редакция: нд, 27 юни 2021, 11:46 от AnyHr

# 623
  • Варна
И аз заобикалям, много ми идва.
Обичам си котките и са добре гледани.
Емоционалните си дефицити тук не споделям, не си товаря и любимците с тях.
Чета въпросите и постовете, когато са в рамките на половин дисплей. По-дългите само ако са логически свързани и конкретни.
Снимките гледам с удоволствие и ги харесвам от сърце Simple Smile

# 624
  • на брега на морето
Мире, Маслинко вече е разбрал, че животът му е мъркане, изтягане, катерене и пълни купички. Много е готин, черните котки наред с рижавите и тигровите (като Васил) са ми най на сърце. Те ми носят  късмет, ако ми минат път.

Ред, това Заки ли е?

Зизу, как сте?

п.п. Признавам, че в темата ми се налага много да скролвам, за да прочета нещо приятно или нормално.

# 625
Недейте така, бе, момичета.
Мария има нужда да споделя и го прави. Никого не е обидила с нещо.

Ето, аз преди мрънках за Зукито и нейните не особено адекватни включвания, а вие казвахте, че щом има нужда да споделя, нека го прави.

Мария си се включва съвсем адекватно, просто споделя повече от необходимото. Но, това е нейния начин. А и всички "млади" осиновители по принцип са по обстоятелствени и впечатлителни, нормално е, за тях сега всичко е ново и интересно. С времето нещата улягат и всичко си идва на мястото.

# 626
  • Бургас
Зак е голям котарак.Страхотен. ❤️❤️❤️
Колажът е много як,все едно е на първия мотор!
Франки изглежда добре?
Лорито е била гладна и явно не ѝ е достигала храна.
Тя е много слабичка...Вет ме посъветва винаги в купичката на Хари да има гранули.Те засищат повече от пауч по принцип.Но и зависи от котето,не се нахвърля да преяжда моето.
И той в началото сякаш "наваксваше",сега лъсна косъм,близо два месеца му отне...

Наистина не съм обидила никого,ще се постарая да споделям по-малко,защото в тази тема явно всеки си има проблеми и е с лесно ранима психика.Не се подигравам, наистина го мисля и се извинявам на всички.

# 627
Мария, не се извинявай, няма нужда, нищо лошо не си направила, за да се извиняваш.

Лорито е душичка. С времето ще си регулира храненето и дозите. Сега още е мъничка и новодомка и още не е сигурна в това, че храна и вода за нея ще има винаги и постоянно, но щом се убеди в това, храненето ще се регулира от самосебе си. И ще понапълнее и косъма ще заглади, ще стане прекрасна котка.

Зак е разкошен. А Маслин вече се  "пантерее", демек започна да прилича и вероятно да се чувства като пантера. Черна пантера. Wink

# 628
  • Бургас
Благодаря,Джасте, наистина не съм искала да засегна някого.

Да,и Хари мина този период,сега е сигурен,че има винаги храна и е изключено спокоен.
И продължава да има най-добрите котешки очета и все едно се усмихва:

# 629
Прекрасен е Хари. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт