Любители на Котки - Тема 160

• 31 725
  • 739
  •   1
Отговори
# 450

Чете й ,а тя спи Joy

Хора , редактирам се имало опасна партида от храната на Аплаус ,който храни с такава , моля да обърне внимание.Мисля,че Ивекс хранеше с Аплаус.

Последна редакция: вт, 22 юни 2021, 15:17 от малката лисичка

# 451
Зачетох се из темата,че ме нямаше известно време и видях някаква котка на скала... ами, тя е плюшена, не изглежда истинска. 😀

Плъх:

# 452
Мерси, Лиско, но Уши не го храня с нея повече от година.

# 453
  • Варна

Чете й ,а тя спи Joy

Хора , редактирам се имало опасна партида от храната на Аплаус ,който храни с такава , моля да обърне внимание.Мисля,че Ивекс хранеше с Аплаус.

Лиса, благодаря, къде го видя това за храните? Искам да го пратя на вет, че продават сигурно тези марки.

# 454
  • София
Благодаря, Лиске! Моите си имат чувал с Аплаус, но е годен до октомври 22 г. Успокоих се! Само като си представих разправията с връщане ...

# 455
  • на брега на морето
Таня, ако знаеш колко много ми се гледат снимки...

Зизу, как е подутинката на Сиси?

# 456
Котьо, все така си е. Не расте, но аз не мисля и че ако е тумор ще расте така бързо. Надявам се да си е мастна тъкан де, както предполага и вета. Ще я следим и ще се надяваме Hands Pray

# 457
Мира,в групата за британките.

# 458
  • София
Сближават се (Блеко есента я гонеше и биеше; сега като роди- я заобикаля и бяга от нея и от беберошковците.

Ето ги и тях 😻😻

Скрит текст:
Имам подозрения, че се е разгонила Чара- мяука особено, търкаля се и се гъзурчи.

Ако зареже котета и хукне по мъже, направо в клиниката... (не е заплаха, грижа за здравето й е)
Блеко хич и не я отразява... хм, знам ли... някъде зачезнаха двамата заедно (тя ходи след него и му мъркоти нещо, ама той нали недочува... )

Последна редакция: вт, 22 юни 2021, 23:35 от AnyHr

# 459
Ани, много е вероятно Чара отново да се е разгонила. Кастрирай я, преди отново да забременее.

# 460
  • Варна
Благодаря, Лиса, стигнах до източник, дадох на вет.

# 461
  • Бургас
Ооох, много, много сладки бебета...
Така са само като мънички(гушнати и мили едни към други).
Когато пораснат,и те като хората понякога не се харесват и разбират.
Не знам,щом е за здравето на Чара...я кастрирайте(щом сте сигурни,че наистина помага)
Блеко е страхотна мини пантера... Много царствена оснка има.

Последна редакция: вт, 22 юни 2021, 23:04 от mariqivanova799

# 462
Малкат лисичка, къде е тази група? Че наш Майкъл нали е британец:).

# 463
  • на брега на морето
Зизу, не ме свърта. Не може ли по друг начин да се установи какво е?

# 464
Погледнах датата на производство на храната. Попада в гадната партида и лошото е, че котарака я изяде повечето. Така или иначе вече нямаше да взимам applaws ама сега вече ме отказаха окончателно. Дано котьо да е добре.

Общи условия

Активация на акаунт