При нас с жената се получи нещо такова. Още от пръв поглед, няколко часа по-късно в кревата. Без предпазни средства и само на моята воля да го извадя навреме. После преди втората ни среща и закъсня и ми беше малко спечено, но пък бях твърдо решен, че ще обърна и света, за да си гледам евентуалното дете.
То все пак се роди 2г. по-късно и живи и здрави декември чакаме още едно.
Та понякога нещата се случват точно като по сълзливите филми, ама и ние изпускаме много моменти от прекалено премисляне.
И все пак, ако бащата откаже ангажимент по-добре да се води детето с неизвестен такъв, защото биологичният незаинтересован и криещ се родител е един огромен проблем не добре обхванат от нашето законодателство. Това ми е опита с доведения ми син и неговия биологичен "баща".
Нали не си мислиш, че с биологичния баща на доведения син много е пазила и с теб е скочила в кревата набързо след запознанството без предпазни мерки по някакво изключение? За съжаление, такова поведение за жена е изключително опасно и рисковете да забременее от неподходящи почти непознати мъже и да се зарази с нещо са доста високи. Изключение е по-скоро щастливата развръзка.