Бременна съм - а сега?

• 19 709
  • 419
  •   1
Отговори
# 105
Уведомяваш таткото.
Сега са много въпросителните.
Дали ще се зарадва - гадаеш.
Дали ще подскочат родителите му - гадаеш.
Дали твоите няма да те изненадат с реакция - също гадаеш, колкото и добре да ги познаваш.

Нормално е да имаш въпросителни, но в момента се терзаеш с хипотези, които могат и да не станат реалност.

# 106
Честито! Каквото и да реши бащата, да е с вас, или да не е, ще ставаш майка. Предстоят ти трудни моменти, но и много любов със сигурност. Ще се справиш!

# 107
  • Sofia
... как може да се напиеш и да направиш дете на момче ...

Възможно ли е да е направиш дете на мъж, от физиологична гледна точка? Thinking
Изотзад май не става... Гейовете вече са го пробвали.
Ти друг начин ли предлагаш?

# 108
Опитите в Анадола обаче продължават.... Simple Smile

# 109
  • Варна
... как може да се напиеш и да направиш дете на момче ...

Възможно ли е да е направиш дете на мъж, от физиологична гледна точка? Thinking
Изотзад май не става... Гейовете вече са го пробвали.
Ти друг начин ли предлагаш?

То все едно жена да изнасили мъж... По традиционния начин имам предвид, не извращения Simple Smile Абе, интересно ми е и на мен как става.

# 110
Бях чувал такъв правен казус- някаква шефка натиска подчинен по-млад мъж и се стига до секс. После мъжът я съди за изнасилване, обаче в съда не успява да мине, защото според експерти няма как да получи ерекция ако не му е било хубаво. Та така с изнасилването, вече за другите начини не коментирам Simple Smile

# 111
Ой, със свекървата ще има проблеми. Моя приятелка забременя от любимия и син (на свекървата). И все и повтаряла "Ми, ти като си се разкрачила." Сякаш синчето да оправдае. Обаче от това "разкрачила" на приятелката ми и писна веднъж и отговори "аз съм се разкрачила, а ти твоите през устата ли ги хвана".
То все жената да е виновна...

# 112
Вие не сте добре всичко тука, Тя самата го нарича МОМЧЕ?!  Горкият вече баща а дори не знае ... а вие тука сценарии правите как ще го приеме хахахах как може да се напиеш и да направиш дете на момче което дори не сте планирали и да му сервираш че го задържаш пък неговото мнение не те интересува Simple Smile И всички тук я подкрепяте а на него майната му , да на 24 години в днешно време не е като преди да поемат отговорност днешната младеж , Направо е противно голяма жена да тръгне да се занимава ( да се забавлява) с хлапак иху аху почивчици купони и бам дете хаха потресс и всички как говорите се едно това е най нормалното нещо което се случва хаха
Абе ти добре ли си. В кой век живееш. Тя му била направила дете. То за това май са нужни двама а?
И какво като е по голяма. Да не е чудо невиждано. Изкара го престъпление едва ли не. Да не си е легнала с 14 годишен Какво подскача сякаш го вързала и изнасилила
Имам близки, жената е с 8 години по голяма. Прекрасно семейство с две вече големи деца.

Последна редакция: вт, 08 юни 2021, 13:08 от djoleva

# 113
  • София
Деничке, душко, само се моля да не възпитаваш момче у вас, че тежко им и горко на девойките около него.

# 114
Момичета, като чета някои от мненията, изглежда сякаш съм го изнасилила Sad
Не е така, нито пък търся финансова изгода. Щом съм преценила, че мога да бъда самотна майка, значи не правя сметки с чужди пари.
Работата ми не е високоплатена, но е лека и спокойна, имам трудов стаж за майчинство и някакви спестявания. Не съм на улицата и не съм изпаднала, за да изнудвам родителите му. Ако изберат да бъдат пас, за мен ще бъде напълно предвидена ситуация.
И още нещо... наистина ли няма двойки с разлика като нашата? Толкова ли е грозно и фрапиращо?

Sally123, нищо грозно и фрапиращо няма, двойки с разлика във възрастта всякакви, при мъжете по-често, при жени - също не е нещо невиждано напоследък. Имах колежка, за която не знаех подробности, идваше мъжът и да я прибира от работа понякога, двойка, като двойка. По-късно разбрах, че е седем години по-голяма от него. Ами външно никаква разлика нямаха, никога не ми беше минавало през ума.
Важното е сега да уведомиш таткото и да видиш реакцията му, после ще решаваш какво да правиш. Сега само може да се гадае, ако това, ако онова.........
На 24 ММ беше татко вече. И, както някой по-горе написа, не преди втората световна война.Joy Нормална възраст, то някои и на два пъти по толкова не са готови за бащи, та си зависи от човека.

# 115
За пръв път да ми дожалее за мъж-да направиш грешка за която трябва да плащаш с години и да си длъжен на някого.
Все едно жената да е бременна и мъжът да се тръшне,че трябва задъжително да роди независимо дали тя иска ли не да има дете и да се обвързва с него за години напред по този начин.
И не виждам за къде е това бързане да се ражда от първия срещнат на 31г. нечакано и нежелано  от бащата дете.
Та той си е наистина още дете- като съдя по себе си на 24г още самата идея за бебета ми беше безкрайно чужда.
След толкова кофти връзки,за които си пускала теми във форума е трябвало малко по-разумно да действаш в личния си живот и да обмисляш нещата ,но май не си взимаш поука от тях.

# 116
Разкостихте я жената! Що правила секс пийнала, що без предпазни средства...Всички сте безгрешни тука. Пожелавам и успех и чакаме да каже как е реагирал бъдещия татко Simple Smile

P.S. Възрастта въобще не е критерий! Скоро приключих връзка с 26 годишен, в някой отношения по-зрял и повече преживял от мен! И искаше да имаме дете. Аз не исках и затова го оставих да си върви по пътя. Той беше готов и искаше.

# 117
Нейно право е да роди щом иска, както е негово право да откаже да влезе в ролята на баща, ако смята, че това не е за него.
На 31г. след една загубена бременност, за мен е рисковано да се прави отново аборт. Не е престаряла, но в крайна сметка закога да чака? А и това изобщо не е дилемата тук. Живот и здраве, бебе явно ще има.
Децата се правят от двама, та не сочете с пръст само единият.

# 118
На 24 някои са деца, други не са. Не съдете по себе си, това е нормална възраст да вземеш живота си в ръце. Някои и на 2 пъти по толкова още са с детски акъл, други на 20 вече са пораснали. Така че е индивидуално, нека просто му каже, от там нататък ще си проличи.

# 119
За пръв път да ми дожалее за мъж-да направиш грешка за която трябва да плащаш с години и да си длъжен на някого.
Все едно жената да е бременна и мъжът да се тръшне,че трябва задъжително да роди независимо дали тя иска ли не да има дете и да се обвързва с него за години напред по този начин.
И не виждам за къде е това бързане да се ражда от първия срещнат на 31г. нечакано и нежелано  от бащата дете.
Та той си е наистина още дете- като съдя по себе си на 24г още самата идея за бебета ми беше безкрайно чужда.
След толкова кофти връзки,за които си пускала теми във форума е трябвало малко по-разумно да действаш в личния си живот и да обмисляш нещата ,но май не си взимаш поука от тях.
Не, не е дете, знае какви са последиците можеше да внимава, не случайно пълнолетието започва на 18, приема се, че  вече нямаш нужда родител да те контролира и имаш глава на раменете. Разбира се стават грешки, но от някои коментари излиза, че жената е виновна.
А и не виждам какъв е проблема, нали ако той не иска тя няма да го ангажира.
Нормално е да иска сега деца, да не коментирам, че мина вече един аборт, а и може да счита, че просто засега не й върви във връзките и все пак иска дете.

Общи условия

Активация на акаунт