Бременна съм - а сега?

• 19 639
  • 419
  •   1
Отговори
# 405
Супер новина, Сали! Лека бременност и да се развият нещата по най-добрия начин за вас!

# 406
  • Sofia
Успех и от мен! Flowers Four Leaf Clover

# 407
Късмет и лека бременност!
радвам се, че не си сама в това решение, и мъжът те подкрепя..

# 408
Браво, много се радвам. Браво и на момчето. И родителите ще го приемат да знаеш. Пожелавам всичко най хубаво, Сали

# 409
Чудесна новина и нека има здраво бебе и щастливи родители, след няколко месеца Simple Smile

# 410
Sally, някакво развитие?

С моят човек оставаме заедно, родителите още не знаят, мислим как да им кажем, за да избегнем остри реакции. Такива очакваме да чуем със сигурност.

Радвам се да го чуя. Няма да ви е лесно в началото, но вярвам, че всичко ще се нареди малко по малко.

# 411
  • София
Каква чудесна новина! Много се радвам за вас! Бъдете много здрави, много щастливи и спокойни! Щом оставате заедно, новината за бебчето би трябвало да предизвика само радост и у двете страни! Леко бременеене ти пожелавам и още по-леко раждане!

# 412
Чудесно, Сали, и аз се радвам за вас! Дано преодолеете всяка трудност и да бъдете много щастливи.

# 413
  • Далече, далече
Сега как ще разберем как е реагирала свекървата?

# 414
Sally, някакво развитие?

С моят човек оставаме заедно, родителите още не знаят, мислим как да им кажем, за да избегнем остри реакции. Такива очакваме да чуем със сигурност.
Моля админ да заключи темата, мисля че свободните съчинения идват в повече.

❤️❤️❤️

# 415

Може би, ако свободните съчинения спрат, авторката ще е по-склонна да споделя развитието на историята.

# 416
Всички до тук си разсъждавахме според подадената информация и според собствения си морал. Да не забравяме все пак, че понякога свободните съчинения могат да бъдат на самия автор. Дано случаят не е такъв и всички в картинката да са доволни накрая. Няма нищо по-хубаво от това бъдещото дете да е желано от двамата си родители. А те да не забравят, че то е най-вече тяхна отговорност.

# 417
  • Paris, France
Щастие, здраве и радост и здраво бебе ви желая. И пари да го отгледате. И 🤞

Супер новина, Сали 💐

# 418

Може би, ако свободните съчинения спрат, авторката ще е по-склонна да споделя развитието на историята.

И аз съм на това мнение! Дано не е прочела всичко, което се изписа.....

# 419
Ключ по молба на автора.

Общи условия

Активация на акаунт