На море в Турция - Тема 71

• 73 476
  • 813
  •   1
Отговори
# 315
Агенциите вдигнаха цените, явно руските туристи оказват голямо влияние. Арканус вече не ни е по джоба. Имате ли отзиви за SALMAKIS BEACH RESORT & SPA, Бодрум?

# 316
  • Sofia
От понеделник се подновяват редовните полети от Русия до Бг, а от 22 са подновени и до Турция, нормално е да се отрази на цените.
В комплекса, в който сме (Club Mega Saray) е пълно с рускоговорящи, тук- там се чува немска реч.

Оставям малко снимки. Ако имате въпроси, моля Simple Smile

Скрит текст:

Скрит текст:

# 317
  • Пловдив
Времето май не е много хубаво в Белек?Като гледам на снимките доста облаци ,вятър и големи вълни.

# 318
  • Sofia
Супер е времето, валя веднъж за 30 мин. преди няколко дни. Вятър има, но добре, че го има, защото иначе не се диша. Днес беше 34 градуса.

# 319
Супер е времето, валя веднъж за 30 мин. преди няколко дни. Вятър има, но добре, че го има, защото иначе не се диша. Днес беше 34 градуса.
И тук е толкова, но няма вятър - София Stuck Out Tongue Winking Eye
Поне се радвам, че малко ще се адаптираме към жегите преди да потеглим. Никога не сме ходили в Турция през юли и малко се тревожа как ще ни понесе.
За Lonicera Spa имам въпрос. Има ли мини бар в стаята, плаща ли се и има ли сет за чай/кафе?

# 320
Здравейте , до сега само следих темата ,но за първи път пиша.В момента сме в Бодрум ,резервацията ни беше точно за Салмакис. В по -ужасен хотел без извинение не сме попадало.Този хотел не е 5* със сигурност,мръсно е,неподържано ,храната е под всякаква критика.Издържахме един ден и с доста усилия от наша страна и страна на българската агенция ни преместиха в Ясмин. Тук е невероятно ,нищо общо със Салмакис. Там дори се правеха ,че не знаят за протокол. С две думи около 26 часа стаята ни не беше изчистена ,при положение ,че вътре влизаха и излизаха около 10 човека да ремонтират нещо (почти нищо не работеше -интернет ,телевизия ,хладилник ) … Днес пътуване към България ,ако имате въпроси относно двата хотела или център и мога да помогна ще го направя с удоволствие.
Агенциите вдигнаха цените, явно руските туристи оказват голямо влияние. Арканус вече не ни е по джоба. Имате ли отзиви за SALMAKIS BEACH RESORT & SPA, Бодрум?
[/quote]

# 321
Bonboni_123, благодаря за мнението. Как е плажът на Ясмин?

# 322
Има собствен пясъчен плаж,има и платформа със стълби към морето ,ние ползваме предимно басейните ,но слизахме и до плажа  ,но пък си има шезлонги ,чадъри ,маси.За момента няма проблем с местата ,където поискаш винаги можеш да се настаниш. Във водата са разположени красиви люлки ,ще се опитам да прикача снимки. До сега на по -любезен персонал в хотел наистина не съм попадала. [/img]

# 323
  • Варна
Поста на Бонбони е разкошен защото показва как два хотела един до друг и при едни *  и даже цени могат да бъдат корено различни !И колкото и където да четем и се готвим късмета си е късмет  Simple Smile

# 324
  • София
Ние останахме много доволни от Crystal Green Bay Resort&Spa, Bodrum.
Ще напиша подробен пост като се приберем. Днес пътуваме към България.

# 325
  • София
Мамка им руска....до оня ден имах оферта за 1060 кинта на глава в Кефалука, днес ми оферираха 1222. Май ще се търси по-евтин вариант, за Бодрум съм решил твърдо, сега пък Роял Асарлик загледах.

# 326
Валерко, и аз се лутам из Бодрумските хотели. Ще се радвам да споделиш избора си

Последна редакция: сб, 26 юни 2021, 18:26 от shark

# 327
  • София
Валерко, и аз се лутам из Бодрумските хотели. Ще се радвам да споделиш избора си

Тия на които съм направил дисекция са Кефалука, Роял Асарлик и мисля Парким Аяз беше, за третия не съм сигурен, че ми е в работата справката. Кефалука е Мерцедеса, Роял е на страхотно място в Гюмбет, но пък в трипа е с рейтинг 4. И аз искам нещо ако проучиш, препоръчат ти да споделиш.

# 328
Със сигурност не само снимките в социалните мрежи могат да ни дадът ясна представа.На Салмакис снимките са много красиви ,не споря ,че гледката е невероятна,но основно нещо като мръсотията, храната/ три основни ястия / и дори липсата на топла вода могат да те изкарат извън равновесие след 20 часов път (последни с тази агенция ). За момента като обобщение и обица на ухото за нас ще си остане да гледаме все пак годината на хотела и да пътуваме с изпитани ТА. В момента пътуваме със фирма ,подизпълнител на Турс Клуб - два пъти ни прекачват от автобус в автобус ,защото не са си попълнили списъците за минаване през граница както трябва явно ,единствено жената ,която ни организира почивката беше много мила и много ни помогна след създалия се проблем в хотела. И на последно място ,но не по важност - заплатихме си пср тестове за връщане ,при положение ,че уж хотела ги поема -както е станало с гостите на остналите хотели в Бодрум и Кушадасъ. Явно сумата ,която дадохме и създалите се проблеми не им бяха достатъчни.

# 329
  • София
Някой по-нагоре питаше за цената на новата магистрала до Измир. Ако става въпрос за отсечката след Бергама посока Измир- 33,50 лири.

Общи условия

Активация на акаунт