На море в Турция - Тема 71

• 73 241
  • 813
  •   1
Отговори
# 465
  • Русе
Здравейте, тази година за пръв път решихме да почиваме в Турция с ТА (Ориент99), но след като преведохме първоначалния депозит все още никой не се е свързал с нас, нито да си потърсят останалата част от сумата, нито с някаква информация около пътуването. Обикновено Вие ли ги търсите или изчаквате те да Ви потърсят? Преди няколко месеца пътувахме с друга ТА и около месец и половина преди полета имахме подробно изпратена информация, а сега...
С Ориент е така. Търсете настоятелно и изисквайте.

# 466
viki_1974 в Аквасис най-любими за закуска ми бяха омлетите, приготвяха ги пред теб и само посочваш от купите какво искаш да ти сложат. Също всяка вечер скарата беше различна, но освен скарата имаше на отделно място по нещо екстра - пуешко, патешко, дроб, бъбреци, език такива работи. Имаше и пушена сьомга, една вечер имаше суши. Сигурно и други неща е имало, но вече не помня. Бъклава имаше всеки ден, докато бяхме там. Сега в Лонисерата имаше еиднствено кадаиф, баклава не видях никъде.
Да храната им е хубава, признавам ги. Страхотни скари. Аз съм по месото, така основно това си ядях 😁 Пък и режимно. Десертите не ме грабнаха. За тематичните вечери тъпо че нямаше мин година, което не разбрах защо и какво им коства толкова.
По горе прочех  страхотен отзив за аквариуми те. Много ми се иска да посетим подобен. Само че ще сме в Кушадасъ, има ли наблизо. Децата яко ще се изкефят 😊. Ако може някой да ме ориентира. Ще е супер. Аз опр. ще пропусна акулите
Измир-доста голям и пълен аквариум!

# 467
Привет. Някой да знае как стоят нещата с паркирането на кола на летищата в Истамбул?
Предварително ли се резервира или на място когато се стигне? Благодаря

# 468
  • Където морето целува небето...
Да храната им е хубава, признавам ги. Страхотни скари. Аз съм по месото, така основно това си ядях 😁 Пък и режимно. Десертите не ме грабнаха. За тематичните вечери тъпо че нямаше мин година, което не разбрах защо и какво им коства толкова.
По горе прочех  страхотен отзив за аквариуми те. Много ми се иска да посетим подобен. Само че ще сме в Кушадасъ, има ли наблизо. Децата яко ще се изкефят 😊. Ако може някой да ме ориентира. Ще е супер. Аз опр. ще пропусна акулите

Не знам колко са големи децата, но делфините в Адаленд са с много добро шоу.

# 469

Не знам колко са големи децата, но делфините в Адаленд са с много добро шоу.
Децата са на 8 и 4.5 г. А за това шоу от къде да разбера кога започва и тн. и предварително ли се купуват билети

# 470
  • София
Върнахме се от Батихан. Избрахме го по препоръки оттук. Ами струва си всяка стотинка, момичета. Получаваш много над цената, която си платил. Определено бихме повторили.

# 471
Здравейте!
Бих искала да попитам удачна ли е почивка в Сиде и Мармарис до средата на октомври?  То, знам, че година с година няма еднаква, но се надявам, че може някой почивал по това време да се включи с коментар.
Също така търся пресни отзиви за Tropical Beach Hotel в Мармарис и Lyra Resort в Сиде, главно чистота, обслужване и храна.

Благодаря предварително!

# 472
  • Където морето целува небето...
eli_r в сайтът пише, че има представления всеки ден в 14 часа. https://www.adaland.com/dolphinpark/en
Ние отидохме половин час по-рано и имаше билети.

# 473
eli_r в сайтът пише, че има представления всеки ден в 14 часа. https://www.adaland.com/dolphinpark/en
На мен ми излиза цена тук от 400 евро🙄🤒🤒

# 474
На мен ми излиза цена тук от 400 евро🙄🤒🤒
Да не гледаш нещо друго.
Шоуто на делфините е 260 ТЛ за 2  възрастни и 2 деца 9+4 г. като това на 9 го броят за вързрастен.
Аквапарка е 630 ТЛ.
Ти сигурно си си избрала плуване с делфини. То е около 100 евро на човек Simple Smile

# 475
Здравейте. Малко страничен въпрос, но предполагам за някои ще е интересен. Наближава срокът за възстановяване на сумата по миналогодишната ни почивка от Аква тур, която не се състоя не по наша вина. Подписахме споразумение за връщане. Питането ми е дали има някой като нас , на когото посочената фирма да е върнала парите по неосъществена почивка. Благодаря предварително.

# 476
  • Някъде в Европа...
Здравейте. Малко страничен въпрос, но предполагам за някои ще е интересен. Наближава срокът за възстановяване на сумата по миналогодишната ни почивка от Аква тур, която не се състоя не по наша вина. Подписахме споразумение за връщане. Питането ми е дали има някой като нас , на когото посочената фирма да е върнала парите по неосъществена почивка. Благодаря предварително.

Има. Почивката не бе за Турция, но бе напълно платена и точно в деня, когато се навършваше 1 г, ми ги върнаха (попаднах под действието на Закона за извънредното положение...)

# 477
  • Русе
AIR, ти не беше ли с друга фирма? Thinking

# 478
  • Някъде в Европа...
Да, и с друга фирма, и за друга дестинация...
Ооо, сега видях, че се пита за конкретната фирма...Явно снощи съм била полузаспала 😌, съжалявам ..исках да успокоя...

# 479
  • Русе
Да, и с друга фирма, и за друга дестинация...
Ооо, сега видях, че се пита за конкретната фирма...Явно снощи съм била полузаспала 😌, съжалявам ..исках да успокоя...
Щото и на мен с друга фирма ми върнаха парите, но си "замълчах". За това се зачудих за теб Wink

pemi, търси ги, настоявай. От май месец на ТА се отпускат европейски средства във връзка с пандемията и от тях връщат парите на хората. Мен добре, че ме "светна" бивша служителка. Опитаха се да ми предложат да ползвам сумата за екскурзия до Кападокия, но аз не се съгласих. При нас договора беше за Фестивала на лалето.

Общи условия

Активация на акаунт