На море в Турция - Тема 71

• 72 536
  • 813
  •   1
Отговори
# 585
Наистина ни направиха на маймуни-ваксини, тестове и т.н, тъкмо бях решила да плащам, но след последното съобщение на МЗ и следейки бройките в Турция на болните се отказах, като смятам за 4 човека колко PCR теста може да се наложи да правим, както и опцията някой от тях да е положителен и ми се изпарява ентусиазма за Турция! Frowning1

# 586
Здравейте има ли отзиви които са от тази година За  lonicera resort & spa. Престои ни пътуване в края на август. Но имаме опция за смяна на хотела до няколко дни. Дали някои е бил тези дни какво ви е мнението за хотела.

# 587
  • Русе
Здравейте има ли отзиви които са от тази година За  lonicera resort & spa. Престои ни пътуване в края на август. Но имаме опция за смяна на хотела до няколко дни. Дали някои е бил тези дни какво ви е мнението за хотела.
Върни се няколко страници назад. Ориентировъчно преди около десетина-петнадесет дена има отзив от потребителка. Не сравнявай обаче с отзиви от 2019 г и назад.

# 588
Върни се няколко страници назад. Ориентировъчно преди около десетина-петнадесет дена има отзив от потребителка. Не сравнявай обаче с отзиви от 2019 г и назад.
За съжаление неможах да го открия видях стари отминалата година.

# 589
  • Пловдив
Кои хотели предлагат за смяна?За да ти кажем дали си струват.

# 590
  • Русе
За съжаление неможах да го открия видях стари отминалата година.
Не беше трудно. От раз го намерих. Произволно избрах стр. 30 и взех, че оцелих. Пост 445.

# 591
PALM WINGS BEACH RESORT 5*Кушадасъ,MUKARNAS SPA & RESORT 5*Алания,
VENOSA BEACH RESORT 5* Дидим това са ни варянтите.

# 592
  • Пловдив
PALM WINGS BEACH RESORT 5*Кушадасъ,MUKARNAS SPA & RESORT 5*Алания,
VENOSA BEACH RESORT 5* Дидим това са ни варянтите.
Останете си в Лонисера.Дидим и Кушадасъ не могат да се сравняват с Анталия па макар и в Алания.

# 593
И аз с драма - Емералд ми пратиха уведомление, че не се били събрали хора за пътуване за 9 нощувки до Анталия. Предлагат 7, но ние не сме съгласни. Мисля да поискам пътуване със самолет, друг хотел от същия клас за 9 нощувки или възстановяване на платеното в 14 дневен срок. Вие имате ли съвет?

# 594
  • Някъде в Европа...
shark, с автобус ли сте? Ако е така не мисля, че хотелът е проблем, а транспортът и то връщането ви...Т.е мисля, че ти остават 2 опции..Те какво ти предлагат освен 7 нощувки?

# 595
  • София
И аз с драма - Емералд ми пратиха уведомление, че не се били събрали хора за пътуване за 9 нощувки до Анталия. Предлагат 7, но ние не сме съгласни. Мисля да поискам пътуване със самолет, друг хотел от същия клас за 9 нощувки или възстановяване на платеното в 14 дневен срок. Вие имате ли съвет?
Една година с Емералд, при същия проблем
Останахме 14 нощувки, като доплатихме минимална разлика в сумата.

# 596
AIR, с автобус сме и стигнах до същия извод.
Засега предлагат само 7 нощувки с автобус в същия хотел. Пратих им отказ и искане за други опции или възстановяване на платената сума.
Най-много се ядосах, че в понеделник прибраха парите, а днес ми пращат уведомление. Да бяха ми казали в понеделник какво е положението.

# 597
Проверете в другите големи агенции дали не могат да Ви осигурят само транспорт.

# 598
  • Пловдив
И да му изгорят парите в Емералд ли?Отивайте където сте решили за 7 дни и останалата сума да ви възстановят.Че не се знае какво ще стане.

# 599
  • Някъде в Европа...
И да му изгорят парите в Емералд ли?Отивайте където сте решили за 7 дни и останалата сума да ви възстановят.Че не се знае какво ще стане.
Аз бих препоръчала същото, но само при условие, че много ви се ходи и нямате грам съмнения..иначе настоявайте за парите. От Емералд едва ли ще са доволни..

Общи условия

Активация на акаунт