Отчет на набор 2003 - 3

• 15 077
  • 330
  •   1
Отговори
# 255
И ние украсихме елхата на 02.12, малката много се радваше и помагаше и сега който дойде в къщи първо го води да види елката и и пуска лампичките.

# 256
  • Варна
Нашата елха я накичихме скоро и Гери дори прояви желание за я подрежда втори път. Сега е допълнително накачулена с нейните играчки и чакам всеки момент да падне.... ама чуват ли ме?!

# 257
Синът ми нарича момиченцата в групата "миличка"  Blush

# 258

Ох, това е много миличко Heart Eyes  action032...представям си какъв е сладур

МАМА ДИЛ welcome

Нашата елха още не е извадена, но от вчера има коледен базар в НДК и какви красоти има Crazy...чакам си аванса да изкупя щандовете и тогава ще майсторим и ние  Peace

# 259
  • София
Нашата елха я украсихме още на втори. Иво беше много щастлив и участваше активно. Аз на следващия ден, докато беше на градина, я попренаредих малко Embarassed, защото доста понахвърляна изглеждаше, но пък не вървеше да му вися над главата и само да казвам "Не, не тук тази топка.... Не, не слагай всичките камбанки само от тази страна....." и такива разни работи.

# 260
Голям сладур!!!! Peace

# 261
chibi,Русе е много красив град,особено когато цъфнат липите Peace

Аз искам да се похваля  bowuu за първи път Калин се събуди с напълно сух нощен памперс  newsm68

# 262
Аз искам да се похваля  bowuu за първи път Калин се събуди с напълно сух нощен памперс  newsm68

Честито Peace Дано така да продължавате и да не мокрите вече памперса Hug

Аз ще има да почакам май доста, докато се събудим със сухо дупе Confused Crossing Arms

# 263
  • Чикаго / София
Здравейте!

Поздравления за сухия памперс на Калин! Party

И аз доста ще почакам за нощен сух памперс. Така като гледам, май на малката нощния памперс ще го махна първо и после на каката.  ooooh!Дени така пишка нощно време, че през два дни сменям чаршафите - мокриииии.  Да не говори, че и с обедния  не се справя добре, през ден-два ми дават от градината да пера мокри чаршафи! Но тя и много вода пие!

Много мило, ще ми е много приятно някой така да нарича моите моичета! Heart Eyes

Момичета,какво да правя, как да гласувам-моите принцеси са две и са родени в една и съща година Rolling EyesДЖУЛИ-07.01.2003  ГАБИ-29.12.2003  bouquetа не мога да гласувам и за двете

Поздравления! Ей, това наистина е весела къща!  Grinning

Наистина някои мнения ги няма, но предполагам има причина за това!

Аз да се похваля, че след двумесечен рев, Дени най-накрая спря да плаче сутрин в детската градина и сега ходи с кеф! Така и мама е доволна и спокойна! Simple Smile

Ние елхата и къщата ги украсихме в понеделник! Сега навсякъде светят лампички, висят дядо коледовци и е една шаренияяяя  Crazy ама децата много й се радват! Laughing

Добре, че ме подсетихте за Коледния базар! И аз ще мина да разгледам!

Поздрави!

# 264
Момичета,благодаря за топлото посрещане.Надявам се занапред да си помагаме взаимно и да споделяме радостите и тревогите по отглеждането на съкровищата ни. HugА у нас наистина е голяма лудница-в неделя 5 пъти украсявахме елхата и вързахме половината гирлянди на морски възел-вече не стават за нищо,ама нали децата се забавляват-здраве да е  bouquetпоздрави на всички
ДЖУЛИ-07.01.2003  ГАБИ-29.12.2003 ТАТИ-25.12.1973 -ПРАЗНИЦИТЕ ИДВААААТ Shocked Grinning

# 265
  • Бу-у-урга-а-ас
Мамо Дил, дупе да ти е яко. Ама има си и весела страна. Като сложиш софрите на 25 ще ги раздигнеш чак след 7  Mr. Green Весели празници.
И при нас горе долу е същото положението - аз съм на 8.12, мъжа ми на 11.12, а малкия като мъжа ти на 25.12. Crazy Само здрави да сме и да си празнуваме от сърце.

# 266
Момичета,благодаря за топлото посрещане.Надявам се занапред да си помагаме взаимно и да споделяме радостите и тревогите по отглеждането на съкровищата ни. HugА у нас наистина е голяма лудница-в неделя 5 пъти украсявахме елхата и вързахме половината гирлянди на морски възел-вече не стават за нищо,ама нали децата се забавляват-здраве да е  bouquetпоздрави на всички
ДЖУЛИ-07.01.2003  ГАБИ-29.12.2003 ТАТИ-25.12.1973 -ПРАЗНИЦИТЕ ИДВААААТ Shocked Grinning
Наистина голяма празнуване ще падне у вас!!! Laughing А като се прибавят Коледа,Нова година и множеството имени дни, се заформя голям купон!!! Да сте много здрави всички!!! Peace
Да се жалвам- дребосът пак е с почти разтройство и ще се гледат два дена у нас с моята майка.  ooooh! Пак лекарства, диети... ooooh! Дано да се стаблизира и да не пропусне идването на Дядо Коледа в градината на 20.12.  Praynig

# 267
  • София
 Свекърва ми снощи водила синчето на рожден ден. Присъствали са още 4 деца - 3 по-големи и едно бебе. Другите деца са постоянно заедно.
Като се върнали казала на майка - Ама, той е много "едностранчив"- играел си сам Rolling Eyes Едва ли не бил саможив, което въобще не е така - когато не познава децата просот си играе сам, без да си слага на сърце, че някой не му обръща внимание. Със сестра си постоянно играят заедно.
 Оставям настрана неподходящите думи използвани от нея - искам да попитам Вашите деца заиграват ли се сами? И това признак ли е, че са саможиви. Смятам, че на тази възраст все още не изпитват огромна необходимост от компания.
 Нашият от много малък се заиграва сам и е много спокоен - заниманията са му спокойни. Винаги съм го отчитала като плюс. Докато щерката все изискваше внимание и всичките й игри са много шумни и "скачащи". Тя ако няма деца около нея ни изтормозваше да търсим, а малчо си играе и от време на време пита къде е кака Wink

# 268
  • При хората, които обичам
И Васи е така, Етиа.
Може да си играе сама, измисля си игри и всичките са тихички. А каката все ги мисли такива, при които комшиите полудяват Crazy
Иска ми се да си употребява енергията в нещо креативно, но...
Та Васи дори приказки на куклите разказва тихичко и не се чува от къщичката за игра. Или им готви, приспива ги, но все вика Шшшшт, тихо... Laughing Не ме притеснява тя, която си играе сама, а кака и, която ходи да и досажда - съвсем различни са като темперамент и не могат да играят заедно.

# 269
  • София
Не ме притеснява тя, която си играе сама, а кака и, която ходи да и досажда - съвсем различни са като темперамент и не могат да играят заедно.
Много си приличат нашите деца, ДеВаня Grinning
 Люби си играе на килима - реди си патроните, тихо и кротко, сестра му се появява в стаята и решава, че тя може да ги нареди по-хубаво и става дандания. Играят си заедно, но докато щерката командва Wink
  Хем знам, че е нормално и доста хубаво Wink децата да се заиграват сами, хем свеки(уж им е баба...) така се изказа все едно моите деца не са виждали хора. Ама то за нея все другите са по-добри ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт