Отчет на набор 2003 - 3

• 15 055
  • 330
  •   1
Отговори
# 285
Бързо оздравяване и от нас, Шани  HugИ моята Джулка днес сутринта ми се видя бледичка-дано не се разболее за празниците,но и дума не може да става да си остане вкъщи- Ми мамо,ако Дядо Коледа дойде и мен ме няма.А иначе тази седмица и в нашата детска градина тържеството ще е само за децата.а освен това ще имат и куклен театър на коледна тематика-абе богата програма....Поздрави на всички и весели празници от нас  bouquet  ДЖУЛИ-07.01.2003     ГАБИ-29.12.2003  Heart Eyes

# 286
  • Варна
Не знам дали набор 2003 са кротки.но моите в никакъв случай не са  Mr. Green.Момичета какви подаръци сте приготвили на вашите деца,все още на нищо не съм се спряла.защото моите постоянно си сменят желанията.
Относно агресията имаме проблем с единия ми син и то не към мен а към другите децата.Той е доста едър и силен и все бута децата-когато го попитам защо казва-те ме мразят или-те ме дразнят.Колкото и да си говорим по темата няма промяна.Поне се радвам че сам ми казва,а госпожите им въобще не са отваряли дума.Това е Влади-той иначе е много добричък но не си остъпва от мястото така да се каже.Марти пък е приятел с всички ,той е дребничък и аз все казвам на Влади да го пази ,така че може и от там да идва.Но Влади се кара само с 4 деца,така че предполагам,че ти го предизвикват-думата мразя в никакъв случай не я знаят от мен.
Вярно че госпожите не им обръщат голямо внимание,не говоря само за опасването,но сме стигнали да там,че карам децата да не акат в градината,защото да не ви казвам как съм си ги вземала.
Миналата седмица Владо  ударил едно дете в градината-две седмици отсъстваха и двете им госпожи и слагат някакви нови,които нищо не знаят.Тъй като моите не си приличат тя не знаеше че са близнаци даже.Както и да е-отивам да ги прибирам,всички деца седнали,а тя говори нещо с моят калпазанин.После ми бута друго дете пред мен-вижте вашия какво направи-на детето брадичката синя.Направо лошо ми стана ,обяснението -вашия син го удари-добре ,ама после разбрах че въпросното дете дърпало Марти,а Влади отишъл да го пази и го блъснал и така станало.Но аз бях му се накара едно хубаво,а после съжалих.Никога не съм насърчавала да се бият,но когато ми каже,че другите го бият аз какво да го посъветвам.Вие как постъпвате в такива ситуации.

Последна редакция: пн, 18 дек 2006, 12:17 от rosi atanasova

# 287
Ох и аз ги имах тия проблеми но с големия.По време на следобедния сън едно от децата се събудило и понеже нямало с кого да си играе решило да събуди Ники,като зверски го ухапал по носа.Не можете да си представите какъв ужас изпитах, когато го видях следобяд.На въпросът ми каде са били по това време-госпожата ми отговори, че и те имали нужда от почивка????А с Криско не съм имала проблем досега, нито с ядене, нито с поведение.Не е конфликтен, но и не би позволил някой да го тормози.За сега това,а иначе за отношението и на учителки и на персонал в детските градини ферман мога да напиша........

# 288
  • София
По време на следобедния сън едно от децата се събудило и понеже нямало с кого да си играе решило да събуди Ники,като зверски го ухапал по носа.

Е това е кошмар!!!

# 289
  • Русе
Лелеееее и децата озверяха в тази държава,но и моето слънце налита на бой.За моя радост сегас е в застой.... Praynig
Нашето тържвство беше снощи и присъствахме.Големи сладури бяха.А когато Дядо Коледа дойде всички деца се скупчиха около него забравяйки всякакъв ред и организация.Но децата бяха мн. щастливи. LaughingИмаше подаръци и за госпожите,и почерпка.
Много хубаво бяха организирали тържеството.Естествено имаше гафове със стихчетата но пък така ние, родителите се посмяхме доста.
Снимаха с професионална камера така че чакаме диска.....
Супер си е нашата градина. Peace

# 290
  • с/у ОколоМръсТното
Момичета - благодаря ви за милите пожелания...  Hug За жалост малчо беше още по-зле нощта... направо изгоря от Т... езичето му е бялоооооо  ooooh! След малко ще му видя гърлото на какво ниво е... вчера бе леко сочно  Tired
Уф - всичко ще пропусне той тази година. На 21.12 му е Коледното тържество в градината. С дядо Коледа и другите му салтанати... Ама какво да направя - така му било писано. Той да оздравее  Praynig, пък все ще му измислим някое забавление  Party

Айде наоплаквах ви се...  Blush  Мерси, че ме изчетохте   bouquet

# 291
  • София
 Шани, стискам палци за бързо оздравяване! Поне в къщи като празнувате да е здрав.
 Нашият също ще си пропусне коледното тържество в детската(пак кашля Sad), но реших, че е по-добре отколкото на Коледа и нова година да е пак болен.
Той по цяла година не боледува, но от както се е родил на всяка Коледа е болен Sad - първата му Коледа, беше на 7 месеца бяхме в бърза помощ, защото пищя 2 часа без да разберем от какво и накрая се оказаха ушите. Лекарката ни навика къде сме тръгнали да пътуваме с малко бебе и че сме били виновни за разболяването му.  Втората му Коледа - възпаление на лимфите в корема(не знам точното наименование), ужасно боли и постоянно ревеше. Миналата Коледа - температура три дни и неспада Sad

По-добре се гледайте в къщи, пък като оздравее ще му измислите забавления.

Нашият си е поръчал гоооляма кола с дистанционно, но онзи ден като поогледах бегло - защо ги правят тези коли черни. На щанда с колите и "момчешките играчки", нямаше нито една цветна кола с дистанционно. Ще ходим до Метро(миналата година всичко напазарувах от таМ) - дано да намерим.

# 292

Нашият си е поръчал гоооляма кола с дистанционно, но онзи ден като поогледах бегло - защо ги правят тези коли черни. На щанда с колите и "момчешките играчки", нямаше нито една цветна кола с дистанционно. Ще ходим до Метро(миналата година всичко напазарувах от таМ) - дано да намерим.

Не знам дали ще съм от помощ, но в НДК на Коледния базар видях желаната от вас огромна кола с дистанционно. Доста добре изглеждаше - щарена...нещо червено ми се върти в главата newsm78, но за цена не съм питала. На щанда имаше доста играчки, които ми хванаха окото, но още не съм решила и аз какво да взема на моя, така че и за цените на конкретните играчки не съм питала....не ми се видя скъпо между другото Money Щанда е на 3 или 4 етаж, като в дясно от него има щанд за дамски блузи и пуловери.
Ако имаш време провери там Hug

# 293
Шани,бързо оздравяване  Peace

Аз пък се отказах да му купувам подарък-утре имат коледно тържество в градината-там ще си получи подаръка.Отделно за празниците ще ходим при бабите-и двете са му купили подаръци,също вуйчо му,леля му...Само,че аз след като си ги получи ще ги прибера и ще му ги давам един по един-според мен за един празник трябва да получи един подарък.

# 294
  • София
Здравейте,
Таня след 2 седмично гостуване при баба си от понеделник е на градина отново. Обаче нещо хич не ще да ходи - едно жално ме гледа и иска да ходи с мен на работа. Rolling Eyes Утре им е тържеството и довечера трябва да занеса подаръка - приготвила съм и детска шевна машина - дано и хареса  Simple Smile
За госпожите съм подготвила малки кошнички с разни работи вътре, а иначе събирахме пари и са им взели някаква козметика общо от групата. Обаче понеже Таня не беше на градина и аз вече бях подготвила кошничките като разбрах, че ще има общи подаръци.
Родителите няма да присъстваме на тържеството  Sad
Ами това е от нас засега.
Шани, по-бързо оздравяване ви желая  Simple Smile

# 295
На болните дечица пожелавам бързо да се оправят!
Нашият дядо Коледа в градината ще идва на 22, в петък. Ще идва и варненския куклен театър със "Снежната кралица" на Андерсен. За подарък съм приготвила мозайка, вчера го опаковах. Сега остана да избродирам името на шапката му, ще танцуват танца на джуджетата. bowuu
Аз да си призная не съм купила още елха Embarassed, на нашия пазар не са изкарали. Вчера гледах в Пикадили отпред един чичка с елхички, ама като каза 18 лв се отказах. Много ми се видя, миналата година купих за 10 лв елхата. Тази година голяма коледна инфлация стана. Rolling Eyes За празниците ще пътуваме при бабите, тях съм ги предупредила да приготвят елхата, аз ще нося само украсите. Sunglasses

# 296
Мили мами,искам да ви пожелая весело посрещане на празниците,много здраве на наборчетата   bouquet
В петък заминаваме при бабите далече от шума и колите в София,далече и от форума...пълен релакс  Mr. Green

# 297
  • Чикаго / София
Здравейте!

Шани, бързичко да оздравява малчото и да е здравичък за Коледа! А със забавления преди празниците е пълно, ще има с какво да го зарадвате! Hug

Тържеството в детската градина на Дени е днес. И то е без родители, но аз нямам нищо напротив. Ще имат театър, лакомства, ще идва дядо Коледа. Играчките за всички дечица са едни и същи, за които събирахме пари по-рано.

Ние елхата и къщата ги украсихме още в началото на декември, ама елхата ни е изкуствена и добре, че миналата година я купихме, че ако беше истинска вече да е опадала цялата! То не е дърпане, скубане и всякакъв друг тормоз от страна на малката! Crazy

Лек ден!

# 298
  • с/у ОколоМръсТното
Отново благодаря момичета  Hug   bouquet

Малчо вече няма Т, но е блед и с бяло езиче. На оздравяване сме.  Heart Eyes

И аз искам да пожелая на наборчетата - весели празници с много игри, забавления, усмивки и подаръци. И да си гушкат бабите наволя (тези, които са при тях). Сега им е паднало да се поглезят  Laughing

santa2 santa2 santa2

# 299
  • При хората, които обичам
Момичета, мами на наборчета!
Весели празници, щастлива Нова година, здраве и радост в душите ви пожелаваме аз и Василена.  Close-mas:

Общи условия

Активация на акаунт