раздяла

• 8 994
  • 134
  •   1
Отговори
# 90
Ти четеш ли въобще какво се пише в темата, или си прекалено възхитен от собствените си коментари и не виждаш дори тези на авторката? Каза, че мъжът има опит с връзки. Ти продължаваш да си дрънкаш някакви общи приказки, колкото да си опозиция. ИМА достатъчно опит във връзките той, тя не, точка. Всичко друго са волни интерпретации и общи дрънканици.

# 91
  • Агент под прикритие
Галка, просто отбелязвам колко забележително е в такива ситуации. Simple Smile
От време оно, когато мъж започне да излиза със значително по-млада жена, се започва със "засрамващите тактики" и shit-talking. Понякога по адрес на единия, понякога по адрес на други, понякога и за двамата. По-рядко от жени на нейната възраст, по-често от жени, по-големи от нея, но винаги предимно от жени...

Но... всичко това предполагам е някаква случайност... Grinning

# 92
  • София
Е нали по адрес на жената нищо не се казваше Joy Феникс, хората си казват мнението, не всичко е тактика. По-скоро твоето е някакъв опит да защитаваш безкритично, от някаква сляпа и необективна солидарност, явно.

# 93
  • Агент под прикритие
Феникс, хората си казват мнението, не всичко е тактика.
Те всички обикновено така казват. Преди или след като започнат да лепят етикетите, разбира се... Simple Smile
А какво мислиш за "моето", ми е все тая.

# 94
  • София
Е сега само да можеш да различиш, кога само така казват, и кога наистина е така Wink

# 95
Феникс, не знам дали си даваш сметка, че коментираш нещо друго, не случая на авторката.

А по темата:
Относно това дали в неговия живот е имало събития и опит, да имало е, имал е няколко връзки, но не е живял с нито една от тези жени, няма деца. И досега поддържа контакт с бившите си, не ме е лъгал за това, с една от тях са доста близки, но тя е омъжена, два пъти...Той никога не е казвал че иска брак и деца, а че това очакват близките му.
Дали правилно разбирам, че той е обсъждал с теб темата за брак и деца, едва ли не, че мисли по въпроса под натиска на родата?
Опитвам се да си представя неговата тактика. Ти в началото може и да си била на 18... За какво му е да те занимава с такива приказки? Дали не те е подготвял за това, че всъщност ТОЙ не е готов за сериозна връзка?

# 96
  • Агент под прикритие
Феникс, не знам дали си даваш сметка, че коментираш нещо друго, не случая на авторката.
Е, той и shit-talk-а по адрес на въпросния (това, което коментирам), не е по темата, но... присъства. Поставения въпрос беше друг:
Как се преживява раздялата и първия мъж с който някога си била, кога спира да боли ?
така че всичко, различно от отговор на този въпрос практически НЕ е по темата.

# 97
Никога не сме говорили за някаква сериозна връзка или общо бъдеще, бяхме заедно защото бяхме щастливи, излизахме вечер след работа, излизахме предимно с негови приятели, ходехме по планини и водопади, дори на театър. Разликата във възрастта не я усещахме, всички около нас виждаха че сме щастливи един с друг. Той ме подкрепяше в много отношения, имах проблеми с родителите, винаги ми е казвал да се опитвам да говоря с тях. Не бих казала че за мен е бил като трети родител или че съм била с него заради пари и т.н.

# 98
Галка, просто отбелязвам колко забележително е в такива ситуации. Simple Smile
От време оно, когато мъж започне да излиза със значително по-млада жена, се започва със "засрамващите тактики" и shit-talking.
Проблемът не е възрастта, а разликите в очакванията. Очевидно и в тази тема. На хлапето му е дошло гръм от ясно небе поведението на доскоро влюбения тръгнал да позастарява Шекспир. А ти развиваш някакви тесногръди теории на съвсем друга тема.

Последна редакция: ср, 09 юни 2021, 12:10 от -Narcissa-

# 99
  • Агент под прикритие
Авторке, точно за това говоря. Странични приказки от "доброжелатели" ще има винаги, особено в случаи като вашия. А колко ви е здрава връзката.... проличава веднага по това доколко обръщате внимание на такива.
На 20, 30, 40 години... все тая.

# 100
Авторке, освен "времето лекува", друго какво да се каже?

# 101
  • София
Аз й казах, и какво друго лекува, ама тя не ще. Ето разликата като липсва опит Wink Ще си го изживее, ще се научи. Но ако не схване кое, как и защо, ще настъпва една и съща мотика до откат. И точно това е смисълът на набедените за "тактики" приказки, да предотвратят едни същи грешки да се повтарят.

# 102
Определено е проблем, щом до тази възраст не е живял с жена и открито казва, че не иска да се жени.
Всъщност не е точно проблем, може да се погледне и като решение. Ти наистина нямаш бъдеще с него. И да бяхте останали заедно, в един момент ти щеше да поискаш да живеете заедно, връзката ви да се развива. Той ти е казал, че това го искат само родителите му. Той не. И какво щеше да стане? Още повече да си свикнала с него.
Той правилно ти е казал, че нямате бъдеще. Вероятно не те излъгал, че те обича. Но хората обичат различно, той не иска сериозно обвързване. Приеми го и продължи напред. Насила няма да го накараш да се промени, защото любовта не променя човешките възгледи (особено след определена възраст).

# 103
Това, че някога се е случвало нещо и се е приемало за нормално, не означава, че е нормално и историята има доста доказателства за това. Той и Уорън Джефс се жени за 12 и 14 годишни и имаше деца от незнайно колко жени.

Даваш си сметка, предполагам (поне се надявам), че съждението ти важи със същата сила, за това, което се случва сега и изобщо не е задължително да е нормално.
Или си от тези, които разсъждават от гледната точка, че светът започва (и свършва) с тях?

# 104
А какво ви пречи да бъдете пак заедно след като ти още тъжиш за него, а той още приказва за любов? След като никой от двама ви не настоява за брак и подобни неща които включват отношения с цялото семейство, за какво се разделяте въобще?

Общи условия

Активация на акаунт