раздяла

• 8 979
  • 134
  •   1
Отговори
# 105
Говорили сме си с него на тема бъдеще, по скоро за липсата на такова. Винаги ми е казвал че не иска да ме превърне в домакиня на 20 години, с дете и съсипано бъдеще и кариера. Все си мисля, че това трябва да е мое решение, ако аз го искам...по скоро той не го искаше, не го е искал и с никоя преди мен, по-подходяща за него. Но се чудя, ако наистина е искал да ме остави, защо просто не го е направил, а трябваше да се разиграе целия този цирк пред семействата ни

# 106
  • София
Защото е очаквал, че ти може да направиш циркове, и е искал да контролира, как ще бъде представена информацията пред родителите. Хитър е. Но не и достоен.

# 107
Това, че някога се е случвало нещо и се е приемало за нормално, не означава, че е нормално и историята има доста доказателства за това. Той и Уорън Джефс се жени за 12 и 14 годишни и имаше деца от незнайно колко жени.

Даваш си сметка, предполагам (поне се надявам), че съждението ти важи със същата сила, за това, което се случва сега и изобщо не е задължително да е нормално.
Или си от тези, които разсъждават от гледната точка, че светът започва (и свършва) с тях?
Коментирах примера ти с 60 годишните, които преди не знам си колко години са се женили за 18 годишни. Това явление е меко казано извратено. И в днешно време се случват много ненормални неща и въобще не те разбирам какво искаше да кажеш с последния ти коментар. Със сигурност връзката между 19 годишна и 37 годишен не е ок, поради пропастта в житейския опит.
А относно къде започва и свършва света, моят личен свят започва и свършва с мен и в него аз и близките ми сме най-важни. Задоволих ли ти опита да ухапеш?

# 108
Но се чудя, ако наистина е искал да ме остави, защо просто не го е направил, а трябваше да се разиграе целия този цирк пред семействата ни
А ти как разбра че неговото семейство не те иска?

# 109
Хората се надяват на снаха, не на внучка🙄

Остава и да я искат.

# 110
Ама недейте писа такива неща по вечерно време, някои хора се хранят и се задавят от смях.

# 111
Ама недейте писа такива неща по вечерно време, някои хора се хранят и се задавят от смях.
Кратко, точно и ясно! Направо приключи темата с едно изречение. 😅😅😅😅

# 112
Вики, хората имат различни причини за постъпките си, не е задължително да е имал лоши или добри подбуди. Знам, че просто те гризе да си задаваш въпроси. Мозъкът ни е устроен така, че когато имаме проблем, той търси решение. И го прави чрез въпроси, с идеята за верен отговор и решение. Но нашите чувства няма да се успокоят от решението на мозъка, т. е. ако разберем намеренията. Ако те е лъгал, ще страдаш. Ако не, пак ще страдаш.
Просто не го мисли! Поплачи си, изживей емоциите и продължи напред.

# 113
С него вече не се виждаме, от последния път когато се видяхме мина повече от седмица. Аз се отказах да му пиша и да знам как е и какво прави. Няма как да сме заедно, защото и родителите ми не одобряват, аз също нямам желание отново да се крием като излизаме, не това ни беше целта. Страх ме е, че след време той ще реши да ме потърси и още ще имам чувства към него..

# 114
С него вече не се виждаме, от последния път когато се видяхме мина повече от седмица. Аз се отказах да му пиша и да знам как е и какво прави. Няма как да сме заедно, защото и родителите ми не одобряват, аз също нямам желание отново да се крием като излизаме, не това ни беше целта. Страх ме е, че след време той ще реши да ме потърси и още ще имам чувства към него..

Зависи от теб, няма от какво да те е страх, излизай повече с други хора, да се разсейваш, намери хоби. Дори да те търси не отговаряй, нищо няма да изгубиш.

# 115
  • Враца
Може би затова се вкопчваме, просто защото ни е страх, че няма да изпитаме пак същото. Любовта си е страшничка. Дай си време, всичко ще се нареди. Щом не те иска, той губи. Аз съм на мнение, че във връзките мъжът трябва да е търсещия. Hug

# 116
  • Варна
Помни, че човек, който те е изхвърлил от живота си с лека ръка, няма място в сърцето ти. Ако започне да те търси, прочети отново тази тема и ще си припомниш защо няма смисъл да губиш и ден повече с него. Апък той нека продължава да си губи неговото време с разни други случайни "щастливки" докато още е вървежен, че не му остава много активен живот (в сравнение с теб).
Почти всички всички тук сме плакали след първата раздяла, но сега сме благодарни, че ни се е случило. Аз продължавам да казвам, че най-доброто, което направи бившият ми за мен за 3 години е, че ме заряза. Само половин година по-късно срещнах нов човек и засега сме щастливи. Simple Smile

# 117
Поэнавам жена, която на 19 се е омъжила эа първото си гадже-точно същата раэлика имат като авторката на темата и нейния бивш приятел. И това се случва дори преэ комунистическо време :Д, приятелка на родителите ми е. В последствие се раэделиха, когато тя беше на 38-39, но не эаради въэрастта, а эаради несъответствие в характерите и караници эа дреболии.

Поэнавам още една такава двойка с 20 години раэлика, щастливи эаедно и до днес, и двамата лекари, с две деца. Мъжът иэглежда много по-млад от въэрастта си.

Последно и една моя бивша състудентка се влюби до уши в мъж с 15 години раэлика,  догодина ще се женят. Не й е първи, но просто са един эа друг и при тях си личи.

Има си всякакви съдби.... ако е любов обаче, ще държи, няма да се раэваля эаради хорското мнение. Другото вече е каэано в постовете по-горе.

# 118
Разбирам ги родителите ти, ММ е 10 години по- голям и още помня смъртоносния поглед на майка ми като разбра.
Не знам какво друго да ти кажа освен че ще мине, както ще мине и тъгата по гадже на твоята възраст, така и по този мъж ще мине и замине. Така сме устроени, иска малко време ама после всичко се нарежда. Моята първа лИбов ме заряза по много гаден начин и аз наивна и млада се унижавах да го търся и да го искам пак, сега като се замисля ми се повдига направо.
Вдигни високо главата и продължи напред.

# 119
  • Между гори и планини
Със съпругът ми имаме 18г разлика, щастлива съм вече почти 20 години с него. Ама аз и той данък обществено мнение не даваме . С племенницата ми имаме 4 години разлика в моя полза и си излизахме по женски .

Общи условия

Активация на акаунт