Растат АПРИЛските душички - зъби им никнат, хапват от лъжички

• 10 292
  • 312
  •   1
Отговори
# 15
Браво, Деичка! Идеята ти е страхотна, дано да я реализираме.

# 16
Деич, мерси за почерпката, за общонационална априлска среща отдааавна мечтая, дано се организираме PraynigДотогава-виртуално на/д/пиване Laughing

# 17
Браво, Деичка! Идеята ти е страхотна, дано да я реализираме.

Иии ,ама трябва да измислим неутрално място ,да е наравно на източната част и на западната,ще спечелят централната  Mr. Green/става дума за Бг/

Деич, мерси за почерпката, за общонационална априлска среща отдааавна мечтая, дано се организираме PraynigДотогава-виртуално на/д/пиване Laughing

Мисля,че ако от сега започнем да мислим до пролетта все нещо ще се сформира,айде поне май месец  Rolling Eyes
Но ще е луд купон  Mr. Green

# 18
  • 2 етажа над тавана
Ей, ама ние няма ли да се видим преди пролетта, поне по градски? Mr. Green

# 19
Че къде по-централно от Велико Търново?!? Laughing

# 20
Аз за Търново съм навитак Mr. Green

# 21
Момичета....цяла нощ на тръни изкарах и сега чакам поне 8,30 да стане на доки да звъня - през ноща на малкия където е фонтанелата му се наду като балонче съвсем леко, но си личи и направо ме боли сърцето от притеснение, а той не е ревал става на по1-2часа само да цока чай.........какво е това нещо много ми е страшно.
Вчера със сигурност го нямаше....нито се е удрял нищо......айде отивам да пия кафе и да се приготвям да го водя че не издържам....стискайте палци.
Снощи му мих косата/през вечер/ и ако съм била по-груба заради тия петна по главичката друго не се сещам.....

Последна редакция: ср, 18 окт 2006, 08:15 от mama79

# 22
mama79, мила, чакаме те с добри новини Praynig
Вие снощи голям купон сте заформили, пиене, ядене, а аз като по-проста заспах в 10 Tired

# 23
добро утро Hug

честито на всички празнуващи  bouquet

тук ли ще пишем, че не са заключили старата тема newsm78

мама79, дано всичко е ОК Heart Eyes

хайде де - за Търново - само казвайте кога Laughing

Целувки, че отивам на тръстиката  bouquet

# 24
мама79, надявам се и вярвам, че не е нещо сериозно Praynig, пиши веднага като се прибереш!

# 25
Търново ли е по средата?! Crazy
На нас, софийските гарги ни е далече, обаче аз много искам да го видя... Mr. Green
Аз викам Благоевград че е добра точка на картата, като ще се надлъгваме! Joy

Мама79, стискам ви палци!Само добри новини, моля! Praynig

Цитат
Вие снощи голям купон сте заформили, пиене, ядене, а аз като по-проста заспах в 10
Е, сега! По-проста, това как го измисли?! Naughty

Ние със Саш вчера си отворихме бутилка вино. Пийвам си аз веднъж-два пъти седмично  -я ракийка 20 гр, я винце, а бирата не я броя Joy

# 26
  • София
То и ние пийнахме винце с едни паржолки! Embarassed
Момичета, да сте забелязали сладурите ви да се плашат от възрастни хора?

# 27
Момичета, да сте забелязали сладурите ви да се плашат от възрастни хора?

Вени, Алекс плаче единствено от моята баба - т.е прабаба му де, но си го обяснявам с големите очила, които носи, иначе на прадядовците си се хили само, докато ги види

уф, и ние не искаме да пием никакви течности, нито вода, нито чай...не знам вече newsm78, да взема сок ли да му разреждам, дайте съвети Praynig

Последна редакция: ср, 18 окт 2006, 12:14 от СмиНсЧо

# 28
Чаена, ако трябва да сме точни и откровени, Казанлък е центъра на Бг, ама леееко го подминах, че съм работила там в района в един санаториум една година и избягвам да си спомням че го има на картата Mr. Green

# 29
Аги, добре си пийваш ти, да не са ти уроки Laughing Hug Аз само с бира се ограничавам, а и мъничко вино. Ама то нещо не ми се и пие, свикнах си така и хич не ми е лошо. Е, днес по случай мача на Левски може й да се почерпя малко Grinning

Сминсчик
, същото положение, нищо течно не близва. И аз бях решила някакъв сок да й дам, обаче не знам точно какъв и...абе нищо не знам Crazy

От никой не плаче моята Яна, само се хили като ряпа.

А, днес пак ще има почерпки от Дея  bouquet Честита половин годинка на мъничката Дея Hug, на Валентин Hug на Ренката  bouquet и на Йоанка Hug на Ивка  bouquet, която щеше да влиза по-често, но нещо пак се загуби Wink

Последна редакция: ср, 18 окт 2006, 21:50 от nuni

Общи условия

Активация на акаунт