Растат АПРИЛските душички - зъби им никнат, хапват от лъжички

• 10 292
  • 312
  •   1
Отговори
# 45
Добро да е утрото на всички!!!
ЧЕСТИТА ПОЛОВИН ГОДИНКА НА ДЕЯ МАРИЯ - ДА Е ВСЕ УСМИХНАТА И ЗДРАВА!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Цитат
Момичета, да сте забелязали сладурите ви да се плашат от възрастни хора?
Вени, /да нацелуваш Мати-сладурко голям/ и аз забелязах, че Марти плаче от моята баба и после от бабата на мъжа ми, но си мисля, че не е от вида им, а от пискането им... Те като започнат да викат - ооо на баба - и то детето се плаши... Баба ми - да е жива и здрава, тя милата все едно е яла тонколони - не може да говори тихо, а е добре със слуха...

Подкрепям buble да вземем да се видим в София - а по-късно и в други градове...  Laughing

nuni, не можах да видя Яна, не се отваря снимката...  Sad

mama79, дано всичко да е наред!!!

Чаена, по-добре не го оставяй повече от 5-10 минути, мисля че още са му слаби крачетата... В нашата градинка има 2 дечица, които са ползвали проходилка и едно което не е - 2-те ходят/с помощ/ с корема напред, другото е по-стабилно... Ще мисля по-нататък, ама за сега аз няма да го слагам...

Да се похваля, малко със закъснение, ама Марти започна да се обръща. Обърна се по коремче, ама ръката му убиваше отдолу и пак се върна по гръб и така няколко пъти...  newsm78 - така ли правят и вашите бебоци...

# 46
Честито на всички празнуващиДеич няма да се разминеш само със снощната почерпка , айде почвай и днеска да черпиш.
И аз съм за срещааааа.
Вече и аз съм болна да се оплача.
Аз в Търново, често ходя, така, че чакам покана от тамощните мами за кафе Wink

Последна редакция: ср, 18 окт 2006, 10:51 от МИМКА

# 47
  • 2 етажа над тавана
Честит 6-ти месец на Дея-Мария, Йоана и Валката Hug

За национална среща съм "за" където и да се реши, само да се наканим, де, да не се резкиснат нещо нещата  Mr. Green

Нуни, Вени, много са сладурски дребосъците, пу-пу Grinning

Маги от чужди хора не се плаши, гледа ги изпитателно и с широко отворени очи и ако й харесат почва да им се хили и да им приказва.

# 48
Хубаво де, желанието за среща е налице, ама с деца или без деца ще бъде newsm78
нуни, голяма хубавица е Яната, да знаеш Hug
Вени, и Мати е бонбон, наистина много е пораснал Hug
мимка, и аз вече 4 дни съм болна, какво ли не пих, никакъв ефект Sad

# 49
бРАВО БЕ,А АЗ СИ ПИША В СТАРАТА ТЕМ Thinking

# 50
Добро утро, мами!
Честито на месечковците и на другите, коит оимат повод за празник!!!
мама 79 - дано всичко с детето да е наред. Praynig
За проходилката - ние сме от две седмици в нея и не мога да я извадя от там. Тича с нея като луда. Разместихме в спалнята така, че да не може да направи някоя беля. 
След снощното падане засега нямаме проблеми, но я наблюдавам.
Мимка, като идваш в Търново непременно се обади!
А за срещата - каквото зависи от мен ще го направя. Hug

# 51
  • София
Значи коктейлчета обичате, а?  Laughing Ми да взема да ви почерпя тогава за нашия сладур!

Ех, че пияндурска темичка заформяме  Mr. Green

Пък Валката получи подарък от татенцето за полурождения си ден: http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=1399315

Последна редакция: ср, 18 окт 2006, 16:18 от renkata

# 52
Лелеее, днес от сутринта почваме! Joy
Ми така е то - ранно пиле рано пие......

# 53
  • София
мерси за комплиментите, момичета!
Поздрави и целувки на Дея- Мария и Йоана и който има днес празник!

# 54
Ето ме паниката Blush
Честита полвин годинка на Дея-Мария, Йоана и Валентин!
Няма му нищо на човека-клинично здрав, единствено са имали случаи на хлътнали фонтанели от обезводняване значе при нас е обратното.....казаха че ме прави на луд снощи изпи о/о140-160мл. чай-това е при всяко будене.Сега една седмица ще сме на нощем по веднъж максимум 2 пъти пиене и през деня не много и ще видим резултата какъв ще е .... на сега виж го диването и как ще се отучим ще има рев.......всичко било навк-така свикнал....сега отвикване...
Дея в чая има захар....а съм качила+3кг. и сега ще се коригирам... Flutter а трябва не 67 да стана а 64  Grinning

Последна редакция: ср, 18 окт 2006, 11:34 от mama79

# 55
Най-големите пияници сме във  форума Joy

# 56
еха какви почерпки направо да ти се допие Peace
днеска ни взеха кръв от пръстчето и въобще не рева, излизаме и отвънка викат:- ама на това бебе гласа не му се чу Joy
ЧЕСТИТО НА ПРАЗНУВАЩИТЕ  bouquet

# 57
  • софия
честито на празнуващите и от нас  bouquet

# 58
  • 2 етажа над тавана
Юпи, колко пиячка, чак свят ми се зави   Stuck Out Tongue Winking Eye

Ох, само мойто ли диване заспива трудно - то се лушкаме, пеем си, носим се, ако я сложа в креватчето и се почва една истерия - ад. Най-новото е, че надувам на компа "Йовано, Йованке" в изпълнение на Слави и Ку-ку бенд и заспива на това smile3524 А баща й иска да я прави   superuu и да си сслушат заедно ACDC.

# 59
Забравих да честитя на Валинтин и на Йоанка!!!  Здрави и послушни!! newsm67
Ама Дея МАрия нали ми е слабост...

Общи условия

Активация на акаунт