Растат АПРИЛските душички - зъби им никнат, хапват от лъжички

• 10 310
  • 312
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Нуни, сладурка е голяма! какво стана - питах те дали стъпва с опора?
Мати се плаши точно от баба ми, а вчера и от една друга възрастна жена, макар че може и да е в съчетание с тъмното помещение, в което бяхме!
Ето Мати, сниман преди малко:
http://family.webshots.com/photo/2647609780057718807HETMnT
http://family.webshots.com/photo/2200240960057718807xBiatT

# 31
  • София
Добро утро, мами!
След снощния купон сигурно още спинкате.
Данче, мерси за почерпката и от мое име, а ако знаеш как обичам коктейли, като ходим на море само това правя - алкохолни, безалкохолни няма значение.

И аз съм навита за една среща в търново, че искам да видя реставрираната църква и гроба на цар Калоян. Дано да успеем да се организираме.

Ние още не сме падали, като изключа изтърсватето по моя вина от количката, когато бяхме на 2м, но за сметка на това нощес така си разби главата в пръчките на креватчето, милото. Не знам вашите бебчета как спят през нощта, но Тонката обикаля всички ъгли на креватчето, без да се буди.

Нуни, стискам палци за довечера да има повод да изпиеш едно малко или голямо по твой избор. Самооооооо Левски, оле!

# 32
Момичета, знам че е рано, но Тони като го сложим в проходилката и се хили като ряпа, а от вчера започва да се придвижва с нея. newsm78 Фактически почти виси, като го сложим вътре, но докопва земята с пръсти, а понякога с цяло стъпало...Да не му стане нещо?!

# 33
Търново ли е по средата?! Crazy
На нас, софийските гарги ни е далече, обаче аз много искам да го видя... Mr. Green
Аз викам Благоевград че е добра точка на картата, като ще се надлъгваме! Joy

Е, аз съм навита за Благоевград Simple Smile
 Много алкохол, много нещо снощи, как са ви главичките днес? Simple Smile
Честито на половин годишните днес - Валката, Дея - Мария и Йоана.

Момичета изчезвам да правя пюрета, че малката няма какво да яде за обяд.

Чаена, и Димето е така. Но аз я слагам максимум за 20 мин и задължително с обувчици. И мисля да я караме така до 7 месец. Не бързам да прохожда, като я гледам как се дупи по-скоро ще пълзи.

# 34
Вени, много съм разсеяна, извинявай Blush Да, стъпва си като й опра крачетата някъде, даже се задържа. Мати колко голям е станал, лелеееее Hug

скарлет, независимо от резултата почерпката ще е на лице Laughing Яна си ляга и се събужда в същата поза, тя спи като пън, даже леко прохърква. Страшна дама ще е  Joy

# 35
  • 2 етажа над тавана
Мама 79, дано всичко е наред Praynig, пиши като се приберете Hug

# 36

Момичета, да сте забелязали сладурите ви да се плашат от възрастни хора?

Rolling Eyes да имаше нещо такова,но на много възрастни хора ,не точно плашене ами
отваря много широко очи и гледа ей така  Shocked

Мама 79 не се притеснявай,стискам палци всичко е наред,ти мери ли му температурата?Да не да има?

Ето почнаха от сега споровете къде е половината  ooooh! аз отивам до В.Т ако иска някой идва ако не -поздрави от мен ще има  Mr. Green ,на мен София ми е на 500 км,В.Т ми е на около 300 км,та ми е все тая ,но за Велик. Търново +Снежи + Екатерина =еее супер комбинация,така че мисля ,че е най разумно и красиво там,на всеки е на 1/2 път  Rolling Eyes

Чаена -Дея-Мария е от 5.5 месеца в проходилната,освен че обикаля из къщи и вече всичко съм разместила,засега нищо др. не и е станало,но аз я слагам не всеки ден-тоест като се сетя за по 15 мин. примерно докато се облека да излизаме Rolling Eyes

Хайде аз отивам да се оправя,че докато извадя и колата от гаража и докато ида при доктора ще стане утре  Mr. Green
Пак се отплеснах  ooooh!

# 37
  • София
Нуни, значи няма място за притеснение!

# 38
ЧЕСТИТА ПОЛОВИН ГОДИНКА НА ДЕЯ-МАРИЯ, ЙОАНА И ВАЛЕНТИН! 
newsm67  party002  ura Gift

За национална среща съм "за"!  Peace За Търново съм много "за" - град любим!  Peace Peace Макар, че аз знам, че Габрово е географският център на България, но може и Казанлък да е! newsm78

# 39
Честит 6-ти месец на Дея-Мария, Йоана и Валката!  bouquet  bouquet  bouquet
Дея, въпреки че снощи се съдра от черпене, това далеч не означава, че днес ще ти се размине, не се разсейвай smile3534

# 40
  • София
Честито на половин годишните днес - Валката, Дея - Мария и Йоана. [/color]

# 41
Моля, моля!  Naughty Спор не виждай там, където го няма!
Ние само си бъбрим закачливо! Не желая никой да ни вкарва зорлем в разпри.
Който и да центъра на БГ - все ми е тая! Ако имам възможност ще дойда. Кола наша нямаме, шАфьор също нямаме, значи свеки и свекърчо ще помагат с тяхната.
Живи и здрави, ще се видим!

Честито на бебоците и техните празнуващи родители!

# 42

Дея, въпреки че снощи се съдра от черпене, това далеч не означава, че днес ще ти се размине, не се разсейвай smile3534

Joy Филипа и аз това казвам, точа лиги от сутринта пред монитора и чакам почерпките  Joy

Е, за среща живот и здраве май месец съм напълно навита. Търново ми е идеално, от много време ми се ходи там Flutter

# 43
ама и аз каква съм - нали скоро бях в Търново,трябваше да се уговорим предварително да се видим, ама нейсе, все по кръчмите седях,поне да бях отишла до "св. 40 мъченици", все пак съм археолог..........а аз....Снеж, нали знаеш Пепи`с бар.....там ми минаха двата дни и в тсария квартал на детската площадка,откъдето започва екопътеката към килифаревския манастир и към водопадите....ех каква страхотна гледка......

# 44
пак съм аз - все забравям да ви кажа нещо,но ето сега ми е паднало....за мамите,коитоимат брошурата за Кърменето от националния фотоконкурс, ние с Радост сем ан снимката,която е от вътрешната страна над татуираната мама........една снимка в синьо-червено и зелено,хахаха, сред природата, аз съм седнала по турски на тревата, това е първото кърмене на Радост навън,когато я изведохме за първи път......Цвети знам коя е,но ако има още някоя от априлските мами в дипляната/брошурата,ще ми е интересно да разбера,
и извинете ако сте дискутиорали вече по тази тема....

Общи условия

Активация на акаунт