Растат АПРИЛските душички - зъби им никнат, хапват от лъжички

• 10 295
  • 312
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Предишната тема - сводническа, тази - пиандурска, ще ни изгонят от форума ! Mr. Green

мама 79, радвам се че всичко е о.к. как да не се изплаши човек като си види така детето.

При нас хремата се развива както и при Мимка - вече и аз съм болна и сега си подсмърчаме със Сонята заедно. Добре поне че тази нощ спа спокойно, защото нямаше да издържа на 3 безсънни нощи.

Въпреки че се кърмим само сутрин и аз съм още с навици на кърмачка - накакъв алкохол, никакво газирано. Оказва се че вече 6 месеца не съм яла сурово зеле. а и грах също. Кафе под никаква форма.Дано ми останат някои полезни навици. Най се радвам за газираното и хич не ми липсва.

И не на последно място - честито на празнуващите днес!

# 61
Мами мислите ли да си слагате противо-грипни ваксини, аз вече се замислям да не влача на малката само вируси, да си сложа една newsm78

# 62
Аз не мисля, нещо не съм им фен.
мама79, радвам се, че имаш клинично здрав бандит Hug

# 63
  • София
От сутринта с тези коктейли така съм се опила, че ще трябва да постоя на терасата (на вятър) за изтрезняване.  Joy

Честито на Дея-Мария, Йоанка и Валката! Да растат послушни и много усмихнати!
Снощи и ние семейно запразнихме. Аз скромно опнах една биричка, но тази вечер съм на  Wine Glass Всеки месец празнуваме на 17 и 18 месечник от сватбата - в случая 3 години и 5 месеца  newsm08 Иначе казано само си търсим поводи да празнуваме, а който търси обикновено намира  smile3503 .
Емко се държи все по-добре като сме в заведение. Хили се на сервитьорките и като го оставим в количката те го забавляват newsm53 Какво повече му трябва на човек - спокойно дете и приятна компания.

Сега отиваме на разходка, че е напекло едно слънчице и не е за изтърване.

# 64
мимка, ние няма да слагаме, доста сме против всички Peace
Нунич, да нацелуваш ухиленото писанче Hug
мама79, супер е че сте ОК Peace

# 65
  • 2 етажа над тавана
мимка, ние няма да слагаме, доста сме против всички Peace

И ние така. Whistling

мама79, радвам се, че е добре мъника!

# 66
И аз няма да слагам, заради черния ми дроб. Но по принцип съм против.

# 67
  • София
И аз се чудех за противогрипната  newsm78  По принцип съм много ЗА ваксините, ама тези против грип не съм наясно колко действат, че то вече нали има 1000 вида грипни вируси  #Crazy  А вие защо сте против?
И като сте повдигнали пак темета за ваксини, я ме светнете за пневмония не знам точно как се пише тая болест  Shocked слагали ли са им на лапетата ни? Ако не са, има ли въобще вакс., какви са и кога се слагат? Аз съм щяла да умра от такова и искам, ако е възможно да спестя на малкия тоя кошмар, а на мен - висенето по болници. Пишете на лични, да не пълним общия форум, освен, ако и другите не ги интересува темета, де.

# 68
Брех, вие се напихте и изписахте 6 стр. от вчера, браво на вас, не мога да свяря да чета.
Честито на Дея-Мария, Валентин и Йоана.   bouquet
Мерси за почерпката.

мама79, радва се, че сте добре

Противогрипна ваксина няма да слагам.
Аз отивам да пия първо кафе, а после ще дойда да пия от вашите коктейлчета  Wink

# 69
Мами, аз се включвам само да почерпя, че ние днес имаме полу ден ден  Laughing 
Tada cheers Wine Glass  cook

Честито на Дея-Мария и Вальо.   ura

Всички да са ни живи, здрави и палави, и много да ни радват!

Честито и на всички, които са празнували откакто не съм влизала.
Аз съм затрупана с работа в офиса и нямам никакво време за да ви прочета.  #Cussing out

# 70
  • София
Ха, честито и на Валето!
Аз също съм против ваксините и никога не си слагам! По добре нещо за имунната система да се пие, отколокото това! Ние сме на Зелена енергия!

# 71
Здравейте,

противогрипна няма да си слагам, вирусите са много, няма смисъл, пък и 4есто когато сме болни от грип, всъЩност не е вирусно, а по скоро настинка.

Дея, малката трябва обеzателно да пие те4ности, ти си zаместила ве4е 3 хранения, нали? Ако откаzва да пие вода, има един трик, докато я храниШ, даваШ вода с лъжи4ката, примерно на 5 л. пюре, 1 л. вода  Wink  Или пробвай с 4ай или раzредени сокове zа бебета (поне 1 към 1 с вода) но беz zахар. Стискам палци да не е неЩо сериоzно.

Аz Ще слагам на Милена ваксина против пневмококи, препоръ4ват го, вклю4иха го това лято в имунаzиционен или както там се каzва календар, но не се поема оЩе от zдравната zастраховка, Ще ни олекне джоба с 220?, ама на ли е zа zдравето на детето.

Стана ми 4удно zаЩо толкова бебета падат от спалните. Не 4е падат, ама какво търсят на спалните?  newsm78

# 72
  • София
Ами, Танче, ние там спим през деня, а и част от ноща!

# 73
Здравейте!
Влизам за бързо, докато чакам мъжО да си дойде, за да отидем да вземем Люси от ясла и после отиваме да купим яке, ботуши, дънки, блузи и така нататък за Люс, защото вече всичко му е малко. Йо вече си има всичко - някои неща от батко му, други от питката и в интерес на истината много малко са новите неща, които аз съм му купила, но и не виждам смисъл.
        Честито на Дея-Мария, Йоана и Валентин!!!   bouquet  bouquet  bouquetАми, Татянка, нашият юнак и аз не знам защо го държим на спалнята, уж за разнообразие - да не е все в леглото.
Противогрипна ваксина няма да слагам - по-добре децата сами да си изградят имунитет.
Люс донесе вирус от яслата, и докато на него му мина за 2 дена, то Йоан е още с кашлица и сополи - миличкият много се измъчва, спи много трудно и кашля много. Изписаха ни Виброцил, Гентамицин, витамин С. Панадол също му давам.
Зъб още няма, но мъките продължават.
Иленка, Енви  Hug Hug разбирам ви напълно как се чувствате.
Снежи, в Хиполенд ходила ли си? Имали нещо интересно?
Взех си 2 седмици отпуска, защото ме задължават до края на годината да си изчистят старите отпуски и имам да ползвам още 20 дена, но тях другия месец.
Колежките веднага направиха муцуни, ама.... Кой знае как ме одумват сега.
Много се нервирам.
Айде, ще тръгвам!!!
Ако мъж ми освободи компа довечера пак ще пиша.

# 74
мами,какво ще кажете за ето отва столче  Столче за хранене Чиполино -Либерте  http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=6617
дали си заслужава, хубаво ли е имам впредвид
аз исках по-скоро дървено,но.....

Общи условия

Активация на акаунт