ОКТОМВРИйски беборани радват майчета засмяни

• 13 899
  • 280
  •   1
Отговори
# 195
Мише и на мен ми доки ми каза по 25 капки въпроса е че ние още нямаме да чукна на дърво и не съм давала  Hug

Опа минавам на бързо, даже не мога да ми изчета ама утре ще се заема с задачата  Wink Моите хора гледат филми на компа и не стигам до него.

venira - аз съм ползвала ласинох и съм доволна, само че малко лепне  ooooh!

Илианче- внимавай с шоколада, че знам че не бива да е много по време на кърмене ама не знам защо  newsm78

Честито на всички мами които не са вече две в едно, за Таралежче стискам палци всичко да мине по вода Simple Smile

Това е от мен за сега Heart Eyes

# 196
Таралежче, успех утре-леко и безпроблемно раждане!
Леля Зеля знам ,че не трябва да  но просто не мога да се въздържа.

# 197
ЗДРАВЕЙТЕ МАМЕТА Hug ние с бебка сме добре,днес ни беше първата разходка в парка.Тя през цялото време спа,по принцип си имаме режим на ядене и тя се буди самичка на часа да папка,но днес само спинкаше.За домакинската работа,аз си се оправям вече самичка,имах нужда от помощ само първата седмица,но татито многоооо ми помага и затова не усещам трудности,само където още бързо се уморявам и ме по наболява операцията.Таралежче, успех утре-леко и безпроблемно раждане!
Това е за сега,лека нощ ви желая Heart Eyes

# 198
   Завиждам на вси4ки мами,които ве4е си гушкат беб4етата!
Да се ви живи и здрави!

Аз все още съм от отбора на ,,2 в 1,, SadДнес ми е термина, имам контракции на 30 и 10 мин.но май щте се преносваме...Първото ми бебе се роди 20 дена по-рано и сега много яко ме тресат нервите...
                              Лека нощ !

# 199
Water Lily, май ще раждаш скоро Simple Smile Успех миличка! На мен като ми почнах аконтракциите бяха на 30 минути един ден ама почнаха ли да стават на 10 минути, откарах няколко часа, после леко се разредиха и същия ден родих. Преносих 2 дни. Таралежче, успех и на теб и на всички все още необебили се мами!

Момичета, някоя от вас има ли епизиотомия? Аз имам 5 външни шева и не знам колко вътрешни (отказаха да ми кажат), вече ми махнаха конците от външните шевове, а вътрешните са саморазграждащи се и май още са си там, щото от време на време ми опъва. Ама се чудех колко време отнема заздравяването им и има ли нещо, което да ускори процеса? Много е неприятно усещането на мястото на епизиотомията... Уж промивам със смрадлика ама не знам колко време е нормално да ми смъди там? Между другото, знаете ли колко време е нормално да текат лохиите? Много въпроси имам и се чудя кого да питам...
Иначе Иван е добре, храним се общо взето под час, но нощем той определя режима, а и денем ако е заспал твърде дълбок сън го оставям да се събуди и да си поиска млякото. И нещо най-малките памперси са ни теснички... Ама като съм ги купила трябва да ги свършим първо та ще се поизмъчим мъничко...

# 200
Таралежче, стискам палци всичко да е наред и скоро да гушкаш сладкото бебенце!  Praynig
На мамите 2 в 1 пожелавам много кураж и повече положителни мисли и в идните дни да прегръщат съкровищата си!
Тани, честит беборан! Много да ви радва и да ви слуша!:bouquet:
Галенце, аз съм с епизиотомия, ама имам само 2 шева и те вече заздравяха. Даже почти не си личи белега, но продължавам с отварата от смрадлика поне до 40 ден. Като поседя по-дълго време права, усещам някакво придърпване във влагалището - явно от вътрешните шевове  newsm78, но ми се случва много рядко. Бях зашита изцяло с копринени конци, които се разграждат сами.
Илиянче, и аз съм така с шоколада, не мога да се спра, а горкият Благо се изрина жестоко по личицето. Сега се чувствам ужасно и пак много ми се яде, та се чудя какво да правя.

# 201
Здравейте момичета
Най искрено ви благодаря за поздравите и пожеланията за Алекс
Продължавам да стискам палци на всички мами 2 в 1 Знам какво ви е Аз миналия път преносих 18 дни

Ние се храним на поискване но гледам че е горе долу през 3 часа Аз гледам да ги спазвам но за 15 мин или половин час не го правя на въпрос Не му давам да яде през по малко от 2 часа Ако реве се носим с биба и така Като гледам как казва за сега не мисля че не му стига Нощем не го будя а той мен когато си реши и всяка нощ е различно Има време за сериозен режим

За колики давам инфакол Пак си реве Няма оправия

Оска най важното е да се успокоиш и кърмата ще рукне

Честито на Тани 83 Да и е жив и здрав малкия Антонио

За домакинството аз си имам жена и тя се справя отлично На мен ми стигат две деца  и един мъж за гледане Laughing

Евелинче този окситоцин в нослето за какво е точно Ако имаш много кърма за какво ти е още Аз цедя само нощем защото тогава гърдите ми се препълват През деня вече Алексчето си изяжда дажбата и разчитам на него да регулира лактацията

Поздрави и лека вечер

# 202
Здравейте, момичета!   Аз още съм с бебчо в мен. Нервите продължават да ме тресат и сега съм голяма и сърдита като Баба Меца. Имам още една седмица и ако до събота не родя, ще ме вкарат в болница. Добре поне че няма да ме оставят да пренося. Не знам какво да правя по цял ден- тук е лошо времето и мога да ходя само по шопинг центрове, но ми писна да гледам магазини. 
Таралежче, успех утре и дано вече да си гушкаш малкото зайче!
Яни, много ме кефи това в теб че не се отчайваш, а си все така позитивно настроена, въпреки всичко, което изживя. Чак ме е срам, че се оплаквам за моите глупости.
Лек ден момичета и по-малко грижи!

# 203
     4ЕСТИТ БЕБОК НА ТАНИ 83.мНОГО ДА РАДВА МАМ4ЕТО И ДА ХАПВА ДОБРЕ.
     ЯНИ,през много премеждия мина,пожелавам ти вси4ко да е останало назад.Но все пак за мъжлето и двете деца грижи се и за себе си.Заслужаваш го след вси4ко слу4илосе.
      За епизотомията,който питаше.Аз до дванайстия ден бях МНОГО зле.И на следващия ден бях абсолютно нов 4овек.Рждането ми беше бързо и лесно,но оправянето след това беше малък ад.Нито можех да седна,нито права да стоя,нито да ходя.И като гледам как са ме зашили Cry по4вам да се депресирам.Ама това е,връщане назад няма.
     Оска,за безотговорна мама ще ти отнема титлата.На нощните хранения най редовно заспивам,нали пове4ето ги правим легнали.И се събуждам два 4аса следтова без да съм уригнала бебо и без да съм му сменила пампито Sad.
     Много го мъ4ат сополките нощем,педито казза 4е е нормално,но на мен ми се къса сърцето като го гледам как се мъ4и детето.И с обли4ането не се оправяме,понякога много го претоплям и се поти,но пък като е със зелено аки ме е страх да не е от настинка.
а

# 204
Ха добро утро и от мен  Hug

Вече взех да свиквам да не спя през нощта, та съм си супер сега  Crazy Какъв ти режим всеки ден го променя, само знам че през деня спи като пън, не можеш за ядене да я събудиш, а през нощта сама си определя кога какво и не пита на мама спи ли и се  Crossing Arms Ама не се оплаквам общо взето ми е спокойна да чукна на дърво  Heart Eyes

friki - ами безотговорна, нали на бебо му е добре пък после ще се регулират нещата.

Изчезвам за сега това е от нас. Да си нацелувате човечетата от мен  Heart Eyes

# 205
  • Откъм Варната
Ох Леля Зеля и аз така, сутринта ставам да го храня и вървя на спомен из къщи, нищо не виждам от дедосън, хем не реве ами си скимти и си гука и аз не мога да заспя все го гледам да не ревне, от време на време имам чувството че вика "Ей,ей" и аз малко newsm78, сега като го нахраних си заспа, пък аз отивам да домакинствам, такава енергия имам сега когато нищо не ми тежи, не ме свърта на едно място...

Поздрави и гушки Hug на всички

# 206
  • Стара Загора
Поредната кокошка се включва...демек аз Mr. Green Значи във вашия отбор съм да знаете. Днес обърках кутиите с кафетата...туй щото вървя и спя. Та вместо безкофеиновото награбих кофеиновото на мъжо и се усетих чак след като го оцоках...днес ако не пощръклей посеркото друг ден няма да е Mr. Green
Абе моят син все има сополки...само ние ли сме така или има и други на моя хал. Пръскам с едни спрей и после с аспиратора ама голяма борба...а Слави милия се мръщи...Питах докторката да не би да е болен...а тя каза, че си чистел синусите Tired
Във вторник сме на теглика и мерилка и на първа ваксина. Flutter
Радвам се, че Андрес на Фрики е засукал със силиконовите зърна...моят и с тях неможа...ама пусти ми цици Twisted Evil Язък, че са като бомби Close
Честито бебче на мама таня83   bouquet Да и е живи и здрав сина и много да я слушка Heart Eyes

# 207
 Mr. Green още един недоспал - ама съм щастлива защото ме сабудиха раничко но ми доставиха пък поредната палмичка - много си ги харесвам и съм много щастлива Joy Rolling Eyes тази ми е първата толкова висока - 2 метра е

галентце слагай си йод на външните шевпве - азимах малки одрасквания- който не бяха чак толкова малки май защото на 5ия ден още ме щипеха като пишках и свекито нали е мед лице като и споделих ми каза да си слагам след като се измия на сухо по малко йод- каза че щяло да щипе множко  Sick- но се търпеше, ако е за вътрешните шевчета вече незнам  Rolling Eyes мойте първия път минаха бързо- верно че имаше период от 10-ина дни дето неможех да седна но не повече - не минахте ли преглед при гинеколога си аз вече ходих - малко набързо че и малката джучка беше с мен

прочетох ви споделих сега пожелавам леко раждане на всички - имайте търпение още малко остана Hug
вижте колко мноооого бебоци си имаме вече Mr. Green

# 208
  • -
Ето ни и нас!Честит беборан на Тани 83-много да е здрав,за да са щастливи мама и тати!
Ние още сме със жълтеница момичета,ще се побъркам вече...направихме месец в петък и ходихме при доктора,но той каза че още не и е минало напълно и споменава нещо за болница,а на мен ми настръхва косата Twisted Evil #CrazyДа питам вашите бебоци,дето са на месец кога ви мина жълтеницата?
Хера знам че и ти се цедиш и даваш със шише-по колко грама изцеждаш?Аз снощи едвам събрах 100гр от двете...ужас просто.Страх ме е да не ми свършва кърмата SickА тя моята кукла снощи не се събуди нито в 12,нито в 3-по едно време аз се събуждам 5,15 и не знам какво става.Гледам шишето си е пълно/да не би случайно толкова да съм изкукуригала че да не помня как съм я нахранила Joy/чак се притесних да не и е станало нещо.Моя мъж вика беше ми жал да те събудя...Но пък сутринта я пробвах Марийка да суче от цица и представете си сука!?!Около 10мин,но все пак от мене-така искам пак да може да суче,ама то като е шантаво и върти тая глава #Crazyсега още не се е събудила значе не е гладна-дано да и е стигнало.
Илиянче и аз съм така със шоколада,като бях бременна не можех цяла вафла да изям,но ела да видиш сега за какво става въпрос...и много се притеснявам пъпчиците и да не са от това.
Ох,айде че много дълго стана...Успех на мамите 2 в 1 и кураж момичета!

# 209
  • Стара Загора
valka77 винаги цедя и двете гърди защото вече яде по 120-130 мл. моят убавец #Crazy Когато не успея от едно цедене да му набавя нужното количество след час пак се цедя...иначе няма начин. За сега успявам. Значи по моето скормно мнение твоята Мария спи защото има жълтеница...тогава са много сънливи /това го знам от моите мами от кърмаческия/ Да за я препоби по-бързо я събуждай насилствено на 2-3 часа да яде...дори тя да не става..събуждай я. колкото повече ака толкова по-бързо ще се изчисти от жълтеницата...аз така правех. Иначе моят в началото спеше по 5-6 часа без проблем и аз се кефех...ама си стоеше със жълтеницата...и като миказаха започнах да го будя сама и така май преборихме жълтеницата. Успех ви желая и дано болницата ви се размине. Hug

Общи условия

Активация на акаунт