Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога бебето започва да се изхожда след всяко хранене?
Какво да очаквам след цезарово сечение?
Какво да правя, ако бебето ми ака рядко?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога бебето започва да се изхожда след всяко хранене?
Бебето обикновено се изхожда след всяко хранене, което показва, че се храни добре. Ако бебето суче често и има достатъчно кърма за изцеждане, то вероятно получава достатъчно храна дори ако яде само веднъж на 24 часа. Тревогите относно коремчето и честотата на хранене са нормални, но ако има някакви притеснения, важно е да се консултирате с педиатър.
-
Какво да очаквам след цезарово сечение?
След цезарово сечение е важно да отделите време за възстановяване. Може да изпитате болка, но това е нормално. Важно е да следвате инструкциите на вашия лекар и да се консултирате с него за всякакви въпроси или притеснения. Подкрепата на близките и партньора ви ще бъде от решаващо значение през този период.
-
Какво да правя, ако бебето ми ака рядко?
-
Какво да очаквам след раждането?
-
Какви са последните новини за ражданията на Миньон и Барбана?
.
от нас с Благовест!

Миналата вечер заспа в 23.30 и се събуди в 06.00ч-супер!! Ама вчера цял ден-кокорене и мрънкане.Заспа към 20ч и така до 3.00....После настана ада-ядене,разходки,гушкане,рев и отново...Спала е около 2ч общо от тогава.Мама и тате-не
Сега пак е будна и я забавляваме.Явно тя ще определя правилата!
А пък нали си е момченце иска само гърдата........
- засуква, но бързо се уморява. Вчера извадих от кашона кухненската везна, която си купих преди няколко месеца. От днес ще почнем да се мерим да видим как наддаваме. Още не ни е гледал педиатър - мисля да взема мерки и по този въпрос, че не ми се чака да ни излезе ЕГН-то. Някой наясно ли е как са регламентирани посещенията на педиатър по здравна каса? Има ли минимум, какви са правилата... не че много ще разчитам на това, но все пак.
ВИП, не ВИП, с бебетата очевидно не се престарават особено. Иначе от акушерките съм просто очарована, особено от старшия персонал. Да е жива и здрава Лили Серафимова - с нейна помощ научихме Иван да суче, даже от "дефектната" гърда на мама (нали съм с две операции и се чудех дали ще мога да кърмя от дясната - е, мога
Кураж и леко раждане! 
, сутринта бебо се субуди в 5 дадох му водичка и му казвам да поизтрае че в 6 му е закуската и той се кротна и аз пак съм заспала, по едно време пак се събуждам и той се криви дадох пак водичка и пак му казах че ей сега след малко като звънне часовника и ставаме за закуска, вънка още тъмно и си викам я да видя колко е часа, а то 6.45
забравила съм да си навия часовника, а бебо огладнял, а аз го поя с водичка, нахраних го и пак си полегнахме, тоз път погледнах часовника да ли е навит за 9 часа, и така звъни в 9 и аз си викам я да полежа до 9.30 той нали хапна в 7, пък и така сладко спи и...се събудих в 10.30