Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога бебето започва да се изхожда след всяко хранене?
Какво да очаквам след цезарово сечение?
Какво да правя, ако бебето ми ака рядко?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога бебето започва да се изхожда след всяко хранене?
Бебето обикновено се изхожда след всяко хранене, което показва, че се храни добре. Ако бебето суче често и има достатъчно кърма за изцеждане, то вероятно получава достатъчно храна дори ако яде само веднъж на 24 часа. Тревогите относно коремчето и честотата на хранене са нормални, но ако има някакви притеснения, важно е да се консултирате с педиатър.
-
Какво да очаквам след цезарово сечение?
След цезарово сечение е важно да отделите време за възстановяване. Може да изпитате болка, но това е нормално. Важно е да следвате инструкциите на вашия лекар и да се консултирате с него за всякакви въпроси или притеснения. Подкрепата на близките и партньора ви ще бъде от решаващо значение през този период.
-
Какво да правя, ако бебето ми ака рядко?
-
Какво да очаквам след раждането?
-
Какви са последните новини за ражданията на Миньон и Барбана?
Krissie -
0885 40 96 62
kL30pa7ra - 

Смогнала си да добавиш и малкия Митко, но си му объркала рождения ден и преди него ми се струва, че има пропуснати попълнения. Мами, помагайте! Не е честно да зарязваме Херка сама да се оправя.
,иначе изглежда доволна и коремчето и е напомпано като гъдулка

толкова до последно ми се искаше да родя нормално ама на...
Много целувки
ами ей сега ще прекарам пак старата тема и дано ги наглася този път
Ама е така щото прибягвам да се цедя..храня...той мрънка понякога...абе пълна програма

,че нямам никакво търпение вече.