Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат в публикациите?
Какви са препоръките за възпитание на детето преди раждането?
Какви са преживяванията на майките с контракции и изтичане на водите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
-
Какви са препоръките за възпитание на детето преди раждането?
-
Какви са преживяванията на майките с контракции и изтичане на водите?
-
Какво представлява здравната карта и необходима ли е, ако вече имам уговорен час с избран лекар?
-
Какво представлява слузестата запушалка и какво да очаквате, ако тя падне преди раждането?
!
! А пък за килата - аз не се притеснявам особено, щото принципно не пазя диети, а съм слаба! Пък и първия път като родих излязох от болницата само +1 кг. т.е. почти всичко бях оставила в болницата
! 
И моето първоначално си беше седалищно разположено,и аз се бях настроила за секцио,но бебка взе,че се обърна и сега малко се притеснявам от предстоящото нормално раждане/че тук няма и епидурална упойка
-аз най-късно ставам в 7.00-7.30,да не говорим,че от 02-03.00 съм ей така
-имах преди 2 месеца,ще видим сега 

.
но да призная самата лекция нас изобщо не ни засягаше-понеже си беше за мамите с още малка и финна талийка
Обачеее само може да съжалявате за пропуснатото Уго
добре си побъбрихме-ще видите снимки и да не си помислите ,че сме хапвали-неее особедно аз-дето щях да съм на диетка
После с Мерилин си купихме много изгодно безшевно бельо и се прибрахме доволни и предоволни!!!!!

ДНЕС ВЛИЗАМ В 9-МЕСЕЦ
? Според мен е хубаво да пуснеш тука търсачката и да си избереш друг доктор или поне да потърсиш мнения за докторката, която акушерката ти препоръчва!
!
! Дано се сети да ми звънне, че иначе няма шанс да разбера как е / освен ако не си купя ваучер
, но се успокоявам с това, че е хубаво от време на време човек да си "прочиства" слъзните канали...
До 10 дни ми казаха, че ще е готово.
Хич да не ти пука всички вече сме