Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат в публикациите?
Какви са препоръките за възпитание на детето преди раждането?
Какви са преживяванията на майките с контракции и изтичане на водите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
-
Какви са препоръките за възпитание на детето преди раждането?
-
Какви са преживяванията на майките с контракции и изтичане на водите?
-
Какво представлява здравната карта и необходима ли е, ако вече имам уговорен час с избран лекар?
-
Какво представлява слузестата запушалка и какво да очаквате, ако тя падне преди раждането?
! За събота и неделя пък дават до 25 градуса
! Сега, кажете - в четвъртък след училището, в петък или нещо съботно - неделно! Моят красавец в петък не е на училище, защото имат празник, така че аз ще мога да дойда с него /ако иска, де/
,влизам във форума с нетърпение да разбера имаме ли още нови попълнения
-най-добре е да си дочакаме горе-долу термините,но влезем ли в 9-ия месец...Божа работа
Сега търся друг вариант,а в краен случай ще викаме такси-дано не е през нощта,но и аз като София,все едно такова предчувствие имам,че тогава ще да е....А аз си мислех,че водите плисват и се изтичат
Излюпих се преди малко
и сега, закусвайки пред компютъра, ви чета
Май и на мен ми стана навик да хапвам пред РС-то...Ама пусти мерак...не мога да се стърпя и по най-бързия начин гледам да вляза във форума... 
...Дано бързо да се оправи, че да не вземе и мен да ме повтори... 
Ако много те дере гърлото пробвай гаргара с чай от лайка и 1 ч.л.сода. Има добър отхрачващ и успокояващ ефект...
При нас е студено, в момента е 10 градуса. Вчера към 17ч. ходихме с мъжа ми до BILLA и ми беше студено на носа, както през зимата.Между другото много кофти са я пренаредили BILLA, че един час се лутахме из магазина... 

Беше ми приятно да се запозная с gadamar, а Ивиче ме изненада чудесно докато чаках горкия ми мъж, който измъкнах от 1 среща да ме взема
Много се радвам на такива дребни и мили жестове и да си призная съм доста изненадана, имайки предвид нашето здравеопазване...
) много помага намазването с белтък на яйце.Поне аку6ерката се кълне,4е това е лек,несравним с който и да било крем.
Какво да правя ?
!
Е, да ама Полижинакса е за гъбички, а не за бактерии, а бактериите се лекуват с антибиотик! Добре че утре съм при моя доктор
!
- 15 кг. от началото! Бебо му слушаха тоновете и е добре! За килограмите му и други подробности около раждането - утре след обед!
. Много съжалявам че не можах да дойда на срещата, но толкова ми беше студено
!!! Само че аз ще съм при мойто свеки на апартамент с парно 3-4 месеца, че тук е зверски студ. Та ще ви видя чак на пролет
...Да ви споделя от извесно време ме е обсебила идеята да си купя цифров фотоапарат, да направя много снимки
на бебчо...Но незнам докъде ще стигнат финансиите...Както и да е да сме живи и здрави пък другото е лесно...чао за сега.
Много слънчеце на всички...