Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат в публикациите?
Какви са препоръките за възпитание на детето преди раждането?
Какви са преживяванията на майките с контракции и изтичане на водите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
-
Какви са препоръките за възпитание на детето преди раждането?
-
Какви са преживяванията на майките с контракции и изтичане на водите?
-
Какво представлява здравната карта и необходима ли е, ако вече имам уговорен час с избран лекар?
-
Какво представлява слузестата запушалка и какво да очаквате, ако тя падне преди раждането?

! Практикува се все още, защото така е и по - добре за майката! Така матката се свива по - бързо и изтича по - бързо кръвта!
! Най обичам ореховата торта на мама, а тя изглежда точно така
!
! Така като гледам май няма да отидат много мами на срещата, та за това подкрепям предложението на Бубалина! За края на седмицата дават слънце и температури до 20-25 градуса!
, защото какво ли не съм чела, но това никъде не съм го срещнала.. та реших че е мноооого стар метод - колкото 16 годишната ми сестричка поне:) Но явно още го има:) Мерсииии:)

Да ти е здрав и послушен сладкия бебок! 
! Сега ще си слагам някакви глобули.
, нямам и никакво разкритие- Ненов даже беше учеден какво са ми измерили в събота вечер- тогава дежурните казаха, че имам почти 2 см разкритие. Много 0искам да си похваля и доктора- наистина много го обичам тоя човек- вчера не му се обаждах, защото бях добрле- днес мислех да звънна да го питам дали да пия още магнезии, но той ме изпревари- по обяд ми се обади да пита как съм и ми се накара, че го държа в неведение- въпреки, че нямах оплаквания ме викна в болницата да ме види и тази вечер ще спя спокойно
/.