Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат в публикациите?
Какви са препоръките за възпитание на детето преди раждането?
Какви са преживяванията на майките с контракции и изтичане на водите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
-
Какви са препоръките за възпитание на детето преди раждането?
-
Какви са преживяванията на майките с контракции и изтичане на водите?
-
Какво представлява здравната карта и необходима ли е, ако вече имам уговорен час с избран лекар?
-
Какво представлява слузестата запушалка и какво да очаквате, ако тя падне преди раждането?
,но въпреки всичко:
! То, ако трябва да съм честна и аз се тюхкам за килцата и все си казвам, че трябва да огранича сладкото, ама - на, вчера си купих една кофичка шоколад и сега хапвам сладко докато пиша
! Тъкмо мислех да се къпя преди ЖК-то
! Най-гадното е че няколко секунди преди да чуя как водата се оттича по тръбите изтърсих торбичката на прахосмукачката! Идва ми да ги
тия от Софийска вода 
Моля мамите, които са запознати да споделят дали е така 

днес се събудих с болки в гърлото и главата и кихам като съдрана 
Ей, т'ва хремата е ужасна работа...винаги много съм я мразела, но добре поне, че нещата вече отиват на добре...надявам се и другите болни мамчета вече да са по- добре! 

до болницата при мен вариантите са два:
и да стане някоя беля по пътя...
и предполлагам, че ще реагира по-адекватно от който и да е било друг...е, далеч съм от мисълта, че няма да се притесни, но все пак...

. Мисля си, че от Евлоги Георгиев до Студ. град си е близо за мащабите на София, а после до ІІ градска все ще се предвижим - като за първо раждане, едва ли бебка ще бърза много-много

,но ще видим.
привет и от мен
.Ама да съм го пиела до неделя, че да се определи как ще раждам.Защо ли имам усещането, че ще съм една от октомврийките
. Бъдете много щастливи, много да ви радва сладура.