Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат в публикациите?
Какви са препоръките за възпитание на детето преди раждането?
Какви са преживяванията на майките с контракции и изтичане на водите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
-
Какви са препоръките за възпитание на детето преди раждането?
-
Какви са преживяванията на майките с контракции и изтичане на водите?
-
Какво представлява здравната карта и необходима ли е, ако вече имам уговорен час с избран лекар?
-
Какво представлява слузестата запушалка и какво да очаквате, ако тя падне преди раждането?
Заповядай на срещата утре ! 

. Сигурна съм, че миналия път и това е помогнало за лекото раждане на Радето и бързото ми възстановяване!
...друго си е сега на слънчице за изкараш часове навън. Ама да са здравички, ще се оправим!
! Утре съм на ЖК и ще ми дадат обменната карта, а в сряда съм при доки и ще си поговорим за раждането!
! Единият ми вариант е такси - да но ако съм само с контракции! Ами ако ми изтекат водите? Как ще тръгна с такси? Те нали изтичат продължително време, та неща шофера на таксито да ме гледа на кръв, щото съм му намокрила колата
! Пък и аз няма да се чувствам много комфортно! Другият вариант - линейка! Не става! Те докато се дотътрят и те от Сточна, мъж ми вече 5 пъти ще ме е закарал в Шейново! Трети вариант - една позната, която ми е и съседка! Само се притеснявам да не се ошашка и да...
! Моля се пак да зараждам през ноща, че да не се притеснявам и за това
!

И какви гащурки да си взема - плитки или дълбоки
!
, искрено се надявам да е на работа и да се закарам сама - ще съм много по-спокойна и ще стигна по-бързо.