Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 91)

• 29 850
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
  • Кърджали
А така...Кираз се появи и каза мамо....
Серкан разбра че Еда има дъщеря...
Сега остава да свърже две и две

а да..точно сега седи и чакай два часа реклами за край на серията....

# 331
Щом се събират, кулминация ще има. Кираз остава и семейството е пълно. Grinning
А, ето я и нея! Grinning
Много хубав епизод, смях се, поплаках на спомени и сега съм гледам Серкан и лицето му и се чудя как да се сдържа Joy

# 332
  • София
Серкан разбра за Кираз!!!!!!!!!!!

Познах за първа серия!

# 333
  • София
Поздравления за всички момичета, които се надяваха, че истината за съществуването на Кираз ще стане ясна още в първи епизод на новия сезон! Май Бро беше една от тях, страхотен нюх!

# 334
  • София
Я да чуя сега - Бърборанка позна или да? Grinning За финала на епизода говоря. Wink

# 335
# 336
  • Кърджали
Страхотна серия. Прекрасно начало.

# 337
  • Плевен / София
Чухме версията на Еда...но Серкан не каза нищо...не обясни защо се е отдалечил от нея...
Честно казано мен неговата версия не ми е интересна....След като се е излекувал...нищо не би могло да го накара да каже, че не иска Еда в живота си...Айдан и тя си е върнала фабричните настройки....Майка и син са си лика прилика....И тя 5 години крие мъжа в живота си...Нейното оправдание какво е...Че се страхува от сина си ли?

# 338
Прекрасна серия 💓
Много силно начало на един невероятен сезон, сигурна съм 💓

# 339
Евала за Айшето, мен направо ме разби. Грабна ме от първата до последната секунда, не знам как минаха тези два часа. Серията адски ме изкефи. Любов струи от всякъде. Плаках, смях се, почувствах всичко.

# 340
  • София
Класна серия, висока топка...

Май и фраг ще има?

# 341
Добре, че сте да споделяте и превеждате,благодаря!
Изчетох ви и точно синковеца ми носи техниката, настанявам се да гледам и  минута по късно реклама, а кажете ми звздите не са с мен тази вечер, ами при онази бразилка с видението за бебето на Ханде и Керем.

# 342
Серкан винаги си е бил такъв, защо се очудвате, нищо ново под слънцето, но ще
                                   помагам  като решите да го биете, въпреки , че съм от неговия отбор.

Разбра за детето, не протакаха въобще, Айше си е друго, харесва ми.
                                    Познах, че в 1-ва серия Серкан ще разбере. Ние скорпионите сме хора с нюх.

Последна редакция: ср, 09 юни 2021, 22:35 от Tanita53

# 343
Епизодът е невероятен! Точно като миналото лято съм залепнала за екрана!
Серкан отново ме ядоса, но най-вече, че е наранил Еда отново, знаех си още в началото и затова не се ядосах на Еда, че крие Кираз.
Всички са великолепни! Смях, сълзи имаше от всичко!

# 344
  • Пришълец

Общи условия

Активация на акаунт