Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 91)

• 29 855
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
Епизодът беше УНИКАЛЕН!🔥 Страхотна игра от Керем и Ханде, на моменти чак се разплаках. Нямам думи просто!

# 361
  • Кърджали
Нишо де, аз пак искам и неговата версия.
Иначе Еда в ресторанта беше уау... Така хубаво му го каза, че Серкан нямаше как да се направи на неразбрал.
nrgmama, Керем някъде беше казвал че не трябва да мундават на негомда измисля финал щото няма да е никак розов.
Но си мисля че финала ще е.. Абе, сега не ми ае мисли за финал.

# 362
  • София
Фрагът е обещаващ...

веднага тръгна повторението на 40 епизод...

Айше си е прекрасница, заложила е много любов и борба за любов в следващите серии....

# 363
Прекрасен епизод. Буквално бях залепнала за екрана и не мигах. Два часа и половина отлетяха.
Момичета щастливо ми е.
Благодаря на Алекс и Али за преводите.

# 364
  • София
И аз искам рейтът да е добър само заради екипа. Заслужават го! Иначе… все ми е едно за него. Wink

Много се радвам, че все пак събраха Ферит и Джерен, макар и да не видим щастието им реално. Лейля ще ми липсва около Серкан. Но сигурно имат идеи за по-добри персонажи. Ще видим. Simple Smile

Нищо не разбрах от фрага обаче. Grinning

# 365
А казаха ли какво е станало с фирмата  ,акциите. И,разбира се, споменаха ли нещо за голямото пиле и мижитурката Дениз .

# 366
Нямаше нищо за Кираз във фрага, освен една сцена де, но нямаше нищо свързано с финала. Качиха го в Ютуб, отивам да слагам субтитри

# 367
  • София
Момичета, какво следва? Ще повтарят епизода ли? Аз нещо не разбирам? По youtube отново започна излъчването на епизода от тази вечер.....

Последна редакция: ср, 09 юни 2021, 22:50 от nrgmama

# 368
Питам се аз - къде е Сириус в картинката?

Може да е починал, вече го коментираха феновете, понеже са минали 5г , а кучето не бише младо и преди , нали живеят около 12г-14г.

Гледах малко нямо кино аз , яд ме е , но утре ще навкасам с някакви субтитри, феновете поне са бързи. Благодаря за преводите 😘

Хаха 😂 и аз нищо не разбирах. Нагласях си ги. Дано да го превеждат за такива като нас

# 369
.. всички ще ни омекнат колената и ще малко по малко ще му простим..
Никакъв шанс за моите. Днес им налях бетон. Омекване от Серкан няма да има 😆 Ама не можех да откъсна очи от Еда. Дано и в следващите серии е така къдрава 🤞🤞🤞

Има още толкова неясноти, че 11 серии няма да ми стигнат на мен, за да си наредя пъзела 😆 Айше да си развихря въображението и поне още 11 да направи, за да съм спокойна.

# 370
# 371
  • София
Добро решение на Фокс - веднага да пуснат епизода пак. За тези, които са сгрешили да гледат друго, да могат да наваксат, да ги хване яд, като видят какъв епизод са изпуснали и другата седмица да не допускат същата грешка. Wink

# 372
Момичета и аз съм тук , изгледах епизода .Така бях залепнала , че всичко разбрах . Много ми хареса епизода .Но и при мен не мина без инциденти. Изгасна тока - авария , да ми е жив и здрав телефона Grinning
Връщам се да ви чета

# 373
  • Кърджали
Серкан обаче не го слушат бръмбарите в главата " Кажи че не си ме забравила"

# 374
  • София
и при другия сериал - нещо с падащи тавани - е така, веднага повториние...

Общи условия

Активация на акаунт