Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 91)

• 29 856
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
  • Плевен / София
Поздравления за всички момичета, които се надяваха, че истината за съществуването на Кираз ще стане ясна още в първи епизод на новия сезон! Май Бро беше една от тях, страхотен нюх!
Да...аз също познах...Хареса ми динамичното начало...Дано и рейтинга е добър....

# 346
За нас нито ред, но за новия сериал на Стар #Camtavanlar веднага определиха, че рейтингът в Тотала е 4,5 ...

# 347
  • София
Много съм доволна от епизода. Страхотни бяха всички! След такова силно начало си представям какви чудни епизоди ни очакват по-нататък… Heart Eyes

Нямам думи. Или по-точно думите са излишни. След такъв епизод и от рейтинг нямам нужда. Браво, Айше! Браво, Хакан и Алтан! Браво, Ханде, Керем и всички останали от каста! Браво на целия екип!!! На черното бяло не можеш да кажеш. И тук не става дума за “всеки си има вкус”. Този епизод беше приказка. Цветна, красива, завладяваща. Играта на всички беше безпогрешна. Искрено съжалявам хората, които изпускат тази емоция, защото не им харесва сериалът. Ама… живи и здрави. Wink

# 348
Силна серия, емоционална! Страхотно начало. Сезонът ще е бомба! Добре, че сега няма да чакаме 2 месеца за новия епизод. Grinning
Благодаря за преводите на Али и Алекс и за страхотната компания! В нашето кино винаги е хубаво! Hug
И аз познах, че в първи епизод ще се разбере за Кираз. Сега да видим логическото мислене на Серкан как е. Че уж нали е робот трябва да го има, ноо.. Grinning

# 349
За нас нито ред, но за новия сериал на Стар #Camtavanlar веднага определиха, че рейтингът в Тотала е 4,5 ...
Защото не знаят как да го изманипулират. Ако Ютуб не е показател или туитър, тогава очаквайте 3ка, за да сме доволни на 5цата 😆
Нали помним историята? Хареса ли ни на нас, на комшията - тръцки.

# 350
  • Плевен / София
На рекламите...

72 Потребители и 163 Гости преглежда(т) тази тема.

akvamarin007
ani_zh
anna-maria23
Antoniqq
atanasova4140
Aлекcандрa
BUSHRA_GI
Deesityy
didiasp
Dily.
Elinor0680
FBID1679618279013166
gali-viki
gostenka68
Gugutka52
Hana Berg
Ivapivat
ivyyy4
jounsi
kalina petkova
katrina123
Katya_I
kris_02
kukli4ka456
mang
mari1968
Mery18
Michel22
mikipoli
MinaBm
morte
mury9
nikol55
O.A
oksimoron
Ralich
RossyT
siika_pz
slynchice_
sneji 2006
sofia26
Sonnyy
spasimira1314
stephie_16
Tanita53
teseto
The Aries
vai1
Valeri_Daniel
yana_sl
Антония Симеонова 675288
бабче-mp3
Елена Тодорова
И_Колева
Търсеща72
+ 17 скрити потребители

# 351
  • Кърджали
Че Серкан е бил за бой е бил. И сега е. Нищо ново под слънцето. Безчувствен робот.
Но все пак очаквам да видя и неговата версия за и след раздялата.
Иначе те може да се разделили, но любовта им си личеше във всяко нешо, дори и като се поджавкаха.
А Кираз е... Огън дете... Топно такова му трябва на Серкан. Да види от йъде изгрява слънцето

# 352
  • Пришълец
Леле, 238 човека newsm09

# 353
  • София
Питам се аз - къде е Сириус в картинката?

# 354
Уникален епизод. Уникални актьори. Настръхнах. Това е нашия сериал. Нямам думи. Моля се рейтинга да е добър. Заслужават го ❤️❤️❤️❤️

# 355
  • Плевен / София
Вече са 255.... били сме и по 300....

# 356
Е ,Алекс , то е ясно ,че ще ни представят как въпреки себе си и за доброто на Еда и защото е осъзнал ,че всичко е преходно се е държал така с нея. А после ще ни дадат колко е страдал и всички ще ни омекнат колената и малко по малко ще му простим . Схемата е изпробвана вече. 😆

Последна редакция: ср, 09 юни 2021, 22:44 от Sezariya

# 357
Питам се аз - къде е Сириус в картинката?

Може да е починал, вече го коментираха феновете, понеже са минали 5г , а кучето не бише младо и преди , нали живеят около 12г-14г.

Гледах малко нямо кино аз , яд ме е , но утре ще навкасам с някакви субтитри, феновете поне са бързи. Благодаря за преводите 😘

# 358
Уникална емоция момичета, искам още и още. Сега как ще преживея до следващата сряда!!!

# 359
  • София
Серкан написал бележка на Енгин със следното съдържание "Аз няма да си тръгна, ще остана и ще се опитам отново да спечеля Еда." За кой пореден път ще спечелва Еда отново, ще моли за прошка или няма да моли, тя просто ще му прости в името на голямата им любов! Heart

Разсъжденията ми в момента са насочени изцяло към реалността, а не към това, което ни показват в сериалите и затова питам всички вас, колко пъти според вас може да прости една жена в името на великата, единствената, незабравимата любов? Аз мисля, мисля и от моя гледна точка, да прощавам на един мъж непрекъснато различен по своя характер грешки, мисля че би било до едно време! Според моя житейски опит няма на света жена, която би прощавала толкова много различни грешки и то в продължение на толкова дълго време! Вие какво мислите (като се абстрахирате от филма, от това, че Керем играе ролята на Серкан и от това, че Ханде е в ролята на Еда)? Дали накрая няма да ни покажат финал от любимите на Керем - с реалистичен, а не с щастлив край? Е, тогава не изненадани, ще бъдем шокирани всички! Anguished

Общи условия

Активация на акаунт