Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 91)

• 29 834
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
Кръстоска между Манго и Кратуна, резултат Череша Simple Smile Simple Smile Simple Smile Малката е поредното доказателство, че децата не са сбор, ами геометрична прогресия от гените на родителите си.
Нахакаността, логиката, самостоятелността, находчивостта, гордостта и добротата на Еда и Серкан са се умножили в малкото "чудовище". Даже се загледах в клипчето от финалната сцена дали не е закопчала с белезници малкия си нов приятел или само го държи за ръка.
За Дизиллах какво да кажа - пускат неофициално инфо да проверят фенските нагласи и  после нагаждат числата. Щото, ако ги бяха оставили на "неофициалните" нива що благословии щяха да отнесат в интернет. Лошото е, че заради тяхното нагаждачество в международен аспект се очертава едно постоянно мнение "турците са задръстени и в страни от света", което съм напълно убедена че не е вярно.

# 481
  • Кърджали
серкан вече остана с такова впечатление. Може да позадържат това му впечатление още една две серии, докато Кираз не зададе гръмогласно онзи въпрос "Мамо, това ил е баща ми"Тогава вече няма мърдане ... И Серкан ще види пренаселен ли бил света, имало ли нужда от деца...

# 482
  • София

Нямам търпение за емоционалните сцени на Серкан с Кираз. Сигурна съм, че Айше няма да ни ги спести. Керем ще ни хване за гърлата с играта си. Ще бъдат сцени, наситени със силни емоции, но също така красиви и умиляващи. Heart

# 483
  • Кърджали
Принцове и принцеси

Скрит текст:
К: Мамо, татко сега до коя планета е стигнал?
Е: Може би е стигнал до Уран.
К: Значи е много бърз!
Е: Да, много е бърз.
К: Книгата, която ми прочете тази вечер беше много хубава. Да я прочетем и на татко, когато се върне.
Е: Да му я прочетем..
К: Аз много обичам книгите.
Е: И аз ги обичам. И приказките обичам.Но никога не забравяй това. Ще вярваме в приказките, но в кое ще вярваме най-вече?
К: В себе си
Е: Да, в себе си. Защото принцесите нямат нужда от никого за да направят нещо.Имат силата сами да постигнат всичко.
К: А ако принцесите  не го направят какво ще стане?
Е: Ако една принцеса отдаде целият си живот на един принц,ако цялото и щастие зависи от него, то на принцът може да и омръзне от нея.Принцесите са открити, а принцовете са като затворени кутии.Никой не може да разбере те какво обичат, какво са забравили за винаги или какво никога не са забравили.
Ще живееш заради нас

Скрит текст:
Е: Ела..Хайде..Само хапка, хайде
С: Гади ми се
Е: Трябва да хапнеш нещо.
С: Гади ми се от лекарствата .Много съм уморен.Няма да догледам филма.
Е: Добре, ти легни, аз ще ти разкажа филма.Ела.Ела, легни тук
Е: Виж, донесох ти супа.
С: Еда, колко пъти да ти кажа – гади ми се, няма да ям.Моля те, не настоявай.
Е: Серкан, но поне малко трябва да хапнеш.Трябва да ядеш , защото утре .. Ще отидем в болницата, ще те изследват. Добре е да хапнеш нещо.Да изключим ли вече компютъра.Почини си малко, полежи
С: Еда,какво не разбираш?Аз съм болен! Не съм дете, не се дръж като майка ми!не искам да ям!Не искам! Няма да ям!Остави ме на спокойствие!Искам спокойствие! Разбра ли?Искам само спокойствие, това ми дай!Малко спокойствие!
С: Не искам да те загубя! Изобщо не  искам да те оставя!Еда, не искам да умра!Страх ме е!
Е: не се страхувай!Не се страхувай!Няма да умреш! Ще живееш! Серкан, ще живееш заради нас. Моля те! Моля те, не мисли така!
С: Много те обичам!
Изобщо не те харесах, Серкан Болат!

Скрит текст:
Серкан: Другата седмица като дойдете в Истанбул, ще го обсъдим по- подробно.ще направим така…Добре..Добре, приятен ден!
Мело:  Серкан?!
Серкан: Пак ти?
Мело: Кираз? Какво търсиш при него?
Серкан: Извини се!Виж, целият съм мокър заради теб, извини ми се!
Кираз: Какво толкова, вода е това. И сме юни месец, нали не измръзна.
Серкан: Виждаш ли тази топка? Вече е моя.Може да си тръгваш!
Кираз: Дай си ми топката!
Бурак: Кираз, добре ли си, мила?
Кираз: Бубаджим /това нарочно не го превеждам/,Серкан болат не ми връща топката!
Серкан: Значи помниш името ми?
Бурак: Тя не забравя нищо.
Серкан: Може да научите дъщеря си на малко внимание!
Бурак: Ще я научим.А може би и вие няма да създавате проблеми заради една чаша вода.Да си и върнете топката?Юни месец е
Кираз: И аз му казах това!
Бурак: Браво Кираз, дай пет!
Серкан: Вземи си я
Бурак: Да вървим
Кираз: Изобщо не те харесвам, Серкан Болат!
Серкан: Чувствата ни са взаимни, госпожице! Хората не трябва да правят деца…..
Мело: Елате, елате, елате тук
Бурак: какво става?
Мело7 Нищо, какво си говорихте с онзи мъж ?
Бурак: Нищо. Кираз изпуснала топката си. Грубиян, остави… Защо, какво има?
Мело:Не, човек просто пита, ей така…Защо ли пита, какво ли пита?
Бурак: Защо?
Мело:  Човек като се запознае с някой пита , нали? Особено малко дете? Пита за майка му, за баща му…коя е майка му, кой е баща му?Затова
Кираз: Помисли че съм негова дъщеря
Мело:  Така ли помисли?
Бурак: Нали ме нарича Бубам?
Мело: Добре.Вие какво ще правите?
Бурак: Ние отиваме на риболов.Мело, има липси в склада, допълни ги.
Мело7 Ще се оправя, имай ли доверие, ще се справя със всичко. Отивайте и не се връщайте до довечера.Кираз, да махнем ли това?
Кираз: В морето има акули.Нека да стои.
Мело: Добре, да остане.Хайде тръгвайте
Бурак: До после
Мело: До после

# 484
  • Пришълец
Pushpin "Удивително, повече от 2 млн. туита и тренд в 34 държави е премиерата на втори сезон."

Малката е поредното доказателство, че децата не са сбор, ами геометрична прогресия от гените на родителите си.
...
Самата истина Hands V

# 485
  • София
Аз пък ви нося гифчета с една от любимите ми сцени от снощи. Blue Heart

# 486
  • Плевен / София
Честно да си кажа не искам сватба заради детето...Искам да го направят, защото Серкан е готов за тази стъпка и най вече да бъде баща....Детето е на 5 години...доста е развито за възрастта си и си мисля, че тя може да живее без баща, но не и с мисълта, че не е искана от баща си....А Серкан деца не иска...Освен, ако и за това не е излъгал Еда....

# 487
И на турския зрител сме липсвали Wink

# 488
  • Пришълец
Нещо и мен не ме радва мисълта за такава сватба, защото са принудени от обстоятелствата или само, за да угодят на детето.
Гости, Серкан обикновено твърди, че не иска да става баща когато са разделени с Еда, през останалото време видяхме, че е на различно мнение Stuck Out Tongue Winking Eye

Хризантеми или маргаритки Thinking Предполагам първото.

# 489
  • Кърджали
И аз не искам сватба заради детето. Искам първо Серкан да го удари метеорит по главата, да му намести чакрите. Да си върне сърцето. Да стане човек. Да си спомни, че обича, пардон, той не го е забравил, та да се научи да обича. Да обикне Кираз /което няма да е трудно, тя е малка Еда/.Да поиска Еда отново в живота си.Да поиска Кираз в живота си. Да поиска да се ожени за Еда, защото просто е осъзнал че по друг начин не може да вирее.Такива неща.
Един вид ако ще е гарга, да е рошава, ако ще е сватба, да е истинска

Иначе Серкан много приказва,ама  сам не се чува.Щото като се чуе, друга песен запява.

# 490
  • Плевен / София
Възхищавам се на търпението на Еда....Чакаше го да осъзнае, че я обича. Разбра, но се уплаши от отговорността да  създаде семейство....Сега ще го чака да осъзнае, че да бъдеш родител е най голямото щастие на света...
Серкан не иска Еда, но и на друг не я дава....Само, че дали вече Еда, ще бъде съгласна да изпълнява неговите искания и желания...Мисля, че тя е избрала принцесата да стои сама здраво на краката си и да не зависи от принца...Защото той изчезва, когато стане напечено....

# 491
  • Кърджали
Е, Серкан тепърва ще разбира какво означава да си родител. Все пак тепърва ще разбира, че е родител. Тия приказки че не иска деца, че децата са излишни... Абе много ги пея, перид да се окажат със собствено отроче в ръцете си. За мен и сега чуждите деца са досадни, ама виж за моите...

От време на време някой трябва да му го казва в прав текст….
Ние сме на страната на Еда

Скрит текст:
Пъръл: Търся те навсякъде, Еда.
Еда: Тук съм, не мога да мръдна никъде.Според теб какво правя?Преглеждам презентацията, която иска Серкан Болат!Подготвям я!
Пъръл: Виновна съм пред теб.Каза ми, че няма да идва.Наистина, каза ми че няма да идва насам. И го гледам  изведнъж - изкочи в Шиле.
Еда:  Добре, стана каквото стана.Но ако продължава да идва и да си тръгва, ще оставя този проект. Не ме интересува, по-добре е отколкото да вижда Кираз!
Пъръл: Права си. Добре, ти направи сега тази презентация, обещавам ти, ще се погрижа.Обещавам!
Еда: Какво иска от мен? Какво иска? Не направих ли всичко, което иска?
Пъръл: Еда…Ти си единственият човек, който може и да го подлуди и да го успокои.Видя те и пак полудя!Ако питаш мен, ти пак както винаги опитай да говориш спокойно с него.Може би ще те изслуша този път.
Еда: И според мен.Ще говоря.Не може така.
Пъръл: Извинявай!
Еда: Не се извинявай, просто го дръж далеч от мен.Наистина, дръж го далеч.
Пъръл: Добре.
серкан: господин Мурат, изпратих бележките по външният вид. Принтирайте ги и ги изпратете на клиента.Разбрахме ли се? И организирайте събрание за утре.Нали – утре? Да, утре.Утре.Да, благодаря.Утре ще е събранието.Какво? Какво ме гледаш така?
Енгин: Братле, какво търсим тук?
Серкан: Как така какво правим? Чакаме презентацията на Еда.
Енгин: Братле, не е грубо?Не е ли грубо? Принуждаваш момичето да ти дойде на крака, само защото не иска иначе да говори с теб? ТЯ е известен ландшафтен  архитект вече! Не може да постъпваш така!
Серкан: Кое е грубото? И друг да беше щях да поискам същото.Работа е все пак.
Енгин: Работа ли?Не ми го наричай работа, братле!ние имаме работа и в Катар, в Германия, в Русия.Какво търсим в един хотел в Шиле?
Серкан: Еда крие нещо от мен, трябва да го разбера.
Енгин: Серкан, ти добре ли си, братле?Ти съсипа живота на момичето, не остана болка, която не и причини, нормално е да иска да се махнеш по-бързо!
Серкан: Не, не е това.Среща се с някой или има нещо с някой…
Енгин: Господи!Колко години минаха! Нормално е да има!
Серкан: Не, не!Не може! Аз срещам ли се с някоя? Срещал ли съм се с някоя?Не е имало такова нещо!
Енгин: Разбира се.Но забравяш нещо.Еда е  нормален човек.А ти си..
Серкан: Аз?
Енгин: Ти си луд!
Броят на жените, дето те искат надмина населението на един град вече.Избери някоя и се ожени вече.Какво е това? Пъръл, любима, кажи му нещо. На мен не ми останаха думи.
Серкан: Моля, Пъръл!
Пъръл: Този хотел е мой! Този проект е мой!Затова Еда ще си направи презентацията и ние ще си тръгнем! Разбра ли?И ти повече няма да идваш тук,Серкан? Ясно ли е?
Серкан: Извинете, но аз..не разбирам нещо. Вие на чия страна сте – на моя или на Еда ?
Пъръл и Енгин заедно: На страната на Еда.
А, иначе, Еда ще еприцесата окято може а постигне всичко сама. А Серкан - малко непрокопсан принц, който ще се научи да обича такава силна жена.
Малко са силните жени в историите, нека Еда бъде такава.

# 492
В друга тема засичаха рейтингите на Мистър грешен и нашият сериал. Вървяхме добре, с около 1 800 000 аудитория на епизод, но не бяхме първи. И двата се излъчват по Canale 5.
От малка обичам състезанията и този спортен хъс никога не ме напуска. Trollface  

Та да се знае!
Резултатът от вчера Smirk

Мистър грешен 17,6 %
Почукай на вратат ми 19,6 %

https://twitter.com/MasterAb88/status/1402901880821399552

MasterBB
Boom di #LoveIsInTheAir che balza in alto e si avvicina al 20% (19,6%)
Ascolto choc per #KeremBürsin e #HandeErçel
La storia di Serkan e Eda fa volare la curva di Canale5

Бум на#LoveIsInTheAir, който скача нагоре и се доближава до 20% (19.6 %)
Историята на Серкан и Еда кара кривата на Canale5 да лети.

# 493
Не съм изгледала епизода,  но как са допуснали жена в Турция да има дете, което не е родено в брак... как може такъв резил, морал никакъв и после рейтинг. Ами това какво насажда в главите на младото население... или Серкан и Еда да се вземат в ръце и да узаконят връзката си и детето или рейтинг друг път. Морални ценности, баш и толкова разголени. Айде стига. Комшийския  СЕМ да се самосезира. 🤪🤐🥴

# 494
  • София
Серкан определено е много противоречив образ и ме кара сериозно да се замисля относно характера му и мъжете като цяло. Може филмът да е в жанра на романтичните комедии, но Керем успява да ни пресъздаде един многопластов герой. Айше също има пръст в това. Общо взето Серкан не е никак плосък персонаж. И той, и Еда са силни образи, които въздействат и те карат да се замислиш за нещата от живота. Имам много какво да напиша и за двамата, но си чакам музата и да имам време, тъй като ще бъде напоително... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт