Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 91)

• 29 810
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
  • Пришълец
Не съм изгледала епизода,  но как са допуснали жена в Турция да има дете, което не е родено в брак... как може такъв резил, морал никакъв и после рейтинг. Ами това какво насажда в главите на младото население... или Серкан и Еда да се вземат в ръце и да узаконят връзката си и детето или рейтинг друг път. Морални ценности, баш и толкова разголени. Айде стига. Комшийския  СЕМ да се самосезира. 🤪🤐🥴
При таЗ разхайтеност СЕМ-а се гърчи в ъгъла навярно, както каза някога едно от момичетата и по повод сцената с ваната Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 496
– Имаме син и дъщеря. На твоята възраст са, но не искат да имат деца. Рогер го приема тежко. Може би не си личи, ако човек просто го гледа отстрани, ако не го познава, но той би бил прекрасен дядо, ако имаше възможността...Дъщеря ми казва, че се тревожи за климата и че Земята е пренаселена...Може пък и да е по-добре за околната среда, ако има малко по-малко хора, не знам. Аз просто искам Рогер отново да се почувства важен.
– И внуците ще го накарат да се чувства важен?
– Някога държала ли си тригодишно дете на връщане от детската градина?
– Не.
– Човек никога не е по-важен, отколкото в такъв момент.
Тревожни хора, Ф.Бакман

Като родител на 2 деца няма как да разбера Серкан Болат и да го оправдая. Историята може и да е добра , но не се връзва изобщо с всичко, което гледахме до 39еп. Просто приемам, че това е някаква нова история. Серкан , който познавах до 39еп не би издържал дори 5 дни без Еда, какво остава за 5 години...

# 497
  • София
Славена, недей така! Че, ако четат бг-мама от турския СЕМ, да не глобят сериала заради непристойно поведение на една самотна майка...

Алекс, на този диалог се смея с глас:
Серкан: Не, не е това. Среща се с някого или има нещо с някого…
Енгин: Господи! Колко години минаха?! Нормално е да има...
Серкан: Не, не! Не може!!! Аз срещам ли се с някоя?? Срещал ли съм се с някоя?? Не е имало такова нещо!
Енгин: Разбира се. Но забравяш нещо - Еда е нормален човек. А ти си...
Серкан: Аз?
Енгин: Ти си луд! Броят на жените, които те искат, надмина населението на един град вече. Избери някоя и се ожени. Какво е това? Пъръл, любима, кажи му нещо! На мен не ми останаха думи.

Значи... от горенаписаното разбираме следното:
1. Серкан 5 години е живял като монах. Не се е срещал и не се среща с други жени. Представям си каква екзплозия ще настане, когато освободи цялата сексуална енергия, която задържа в себе си. Grinning Ще се пръкнат близнаци този път! Какви близнаци?? Тризнаци направо!
2. Серкан има същия проблем, който имаше и със Селин навремето – „може да не с мен, но няма да е с друг“.
3. Очевидно Серкан е най-желаният ерген в Истанбул. Сега разбирам защо Дениз ханъм го гледаше с такъв влажен поглед.
4. Серкан ревнува Еда, винаги я е ревнувал и винаги ще я ревнува.
5. Не го каза в прав текст, но мисълта да се ожени за друга и да има дете от друга, както и Еда да създаде нейно семейство с друг, го подлудява. Еда е само на Серкан и Серкан е само на Еда. Следователно могат да се пръкват само бамбиботчета, иначе и на двамата е забранено да имат деца. Как беше – „никой друг / никоя друга освен мен не може да те докосва“, помните тези реплики, нале... Wink

# 498
  • Плевен / София
Скрит текст:
Славена, недей така! Че, ако четат бг-мама от турския СЕМ, да не глобят сериала заради непристойно поведение на една самотна майка...

Алекс, на този диалог се смея с глас:
Серкан: Не, не е това. Среща се с някого или има нещо с някого…
Енгин: Господи! Колко години минаха?! Нормално е да има...
Серкан: Не, не! Не може!!! Аз срещам ли се с някоя?? Срещал ли съм се с някоя?? Не е имало такова нещо!
Енгин: Разбира се. Но забравяш нещо - Еда е нормален човек. А ти си...
Серкан: Аз?
Енгин: Ти си луд! Броят на жените, които те искат, надмина населението на един град вече. Избери някоя и се ожени. Какво е това? Пъръл, любима, кажи му нещо! На мен не ми останаха думи.

Значи... от горенаписаното разбираме следното:
1. Серкан 5 години е живял като монах. Не се е срещал и не се среща с други жени. Представям си каква екзплозия ще настане, когато освободи цялата сексуална енергия, която задържа в себе си. Grinning Ще се пръкнат близнаци този път! Какви близнаци?? Тризнаци направо!
2. Серкан има същия проблем, който имаше и със Селин навремето – „може да не с мен, но няма да е с друг“.
Скрит текст:
3. Очевидно Серкан е най-желаният ерген в Истанбул. Сега разбирам защо Дениз ханъм го гледаше с такъв влажен поглед.
4. Серкан ревнува Еда, винаги я е ревнувал и винаги ще я ревнува.
5. Не го каза в прав текст, но мисълта да се ожени за друга и да има дете от друга, както и Еда да създаде нейно семейство с друг, го подлудява. Еда е само на Серкан и Серкан е само на Еда. Следователно могат да се пръкват само бамбиботчета, иначе и на двамата е забранено да имат деца. Как беше – „никой друг / никоя друга освен мен не може да те докосва“, помните тези реплики, нале... Wink
При Селин той бранеше холдинга, а при Еда личната си територия....Има голяма разлика ...

# 499
  • София
Гости, по-скоро тук става дума за чувството му за собственост. Не сравнявам чувствата му към Селин с тези към Еда. Всички знаем в коя е влюбен и в коя никога не е бил. Преди да срещне Еда обаче, Серкан живееше с мисълта, че правилната жена за него е Селин и не можеше да допусне тя да се омъжи за друг. Холдингът беше просто претекст. Той не искаше да бъде със Селин, но и не искаше тя да бъде с друг. Защото Селин беше опция. Ако в крайна сметка Серкан Болат реши да се ожени някога и да има деца, Селин беше избраницата. Искаше да я пази като такава опция. Това е. Wink Но се появи Еда и стана тя, каквато стана. Simple Smile

Честито! 1.9 млн последователи в Инстаграм и 2.3 млн абонирани за канала на сериала в Ютуб. Tada Кой сега е номер 1? Smirk

# 500
  • Кърджали
БРО, и аз се смях там. И на това как малката ни Кираз хич ме му остава длъжна " Просто вода, юни месец е, замръзна ли" Въобще това малкото е събрало най-доброто от майка си и баша си и гоме умножило по милион.
Серкан бих го съдила ако след като разбере, че Кираз е негово дете заяви че не я иска в живота си. Такива теоретични " не искам деца", особено казвани при челен сблъсък със смъртта... (за съжаление, гледах как реагираше мама като се бореше с тази коварна болест).
Друфо щях да пиша.Прединда попне сериатс не оправдавах Еда, че не е скрила детето от бащата. След серията няюа да кажа, че си го е заслужил, защото той може и да заслужава, но едно дете вярвам пе трябва да знае кой е баща му. Но Еда спечели сърцето ми с тази истприя която е създала за дъщеря си - татко ни е астронавт ( знаем астрономията е любима на Серкан), той е там сред планетите, но някой ден ще си дойде.

# 501
Доброе утро! Появилась более менее качественная озвучка на 40 серию! Вот пожалуйста, ссылка - https://turkseries.tv/224-postuchi-v-moju-dver/series-40.html (озвучку двухголосую от SesDizi и AveTurk обещают дать вечером, возможно завтра.. Субтитры точно сегодня)

Вадим Ермолицкий, Sparkling Heart большое спасибо за ссылку на сайт с русским переводом! Я желаю вам приятного и удачного дня!

# 502
  • София
Аз бях сигурна, че Еда е измислила някаква приказна история, която разказва на Кираз за баща й. Само че как тази история после ще се припокрие с факта, че въпросният приказен татко - астронавт е Серкан Болат, когото малката не харесва, не знам. Но ще видим. Simple Smile

Момичета, нося ви нещо, което знам, че ще оцените. Но първо ви моля да си изпиете хапчетата за сърце. На вашето внимание - Керем по бански…
Скрит текст:
… ако го поръчате от Али Експрес. Grinning

# 503
Бро сърдита съм.
Какво очакваш и какво получаваш....

# 504
  • Пришълец
Хванах се и аз, признавам Joy Извадих изражение като на Серкан когато гледа Ердем. Е, природата не може да е еднакво щедра към всички...

# 505
  • Плевен / София
Хванах се и аз, признавам Joy Извадих изражение като на Серкан когато гледа Ердем. Е, природата не може да е еднакво щедра към всички...
А и не всички полагат грижи за фигурата си...За да се занимаваш със спорт се иска постоянство...А и в реала актьорът е вече баща и фитнеса сигурно се изразява в разнасянето на бебето, когато плаче от колики. Примерно......

# 506
Ох, на мен ми стана жал за Сарп, на гърдите има повече косми, отколкото на главата 😬 извинявам се, не се сдържах. 😂
Относно историята за астронавта според мен е взаимствана от "Малкия принц". Затова и на детето му е любима тази книжка.

# 507
  • София
Относно рейтинга, нека малко да си припомним какъв беше през първи сезон.
При старта на първа серия...

Още на следващата седмица, след излъчването на втори епизод той скочи двойно...

Обяснявам си го с това, че като съвсем нов сериал не всички са го загледали веднага. След излъчването на първи епизод и след като се е разбрало, че е интригуващ, веднага и интереса се е покачил. Друг е въпроса, че на турските Дизилах нещо не им изнася да има такъв интерес.
След като последните епизоди на първи сезон бяха с ужасяващи рейтинги и интереса доста спадна, беше напълно очаквано да не се гледа така масово. Надявам се, че след излъчването на първият епизод от втори сезон и след прекрасните отзиви за него отново да си върне турските зрители.
Друг фактор според мен е и това, че точно в сряда се излъчва историческият сериал за Осман. Вярно, че и той загуби доста от рейтинга си. Започна да омръзва, но си има верни турски почитатели. Все едно в България да излъчват сериал за основаването на българската държава и успоредно с него някакъв ромком. Повечето ще предпочетат първият.
За мен, а предполагам и за повечето, е меродавен ето този рейтинг. От него по-показателено, кой сериал е най-харесван, няма.  Дори "Осман" тук е чак на трето място.

Последна редакция: чт, 10 юни 2021, 13:51 от БлагаВест

# 508
  • София
Сарп е симпатяга. В никакъв случай не му се подигравам. Не всички са красиви според общоприетите норми и с атлетични тела, но пък имат други качества и достойнства. Simple Smile Просто исках да ви развеселя. А и отдавна не сме плакнали очи по прелестите на Керем, та така... Wink

# 509
Серкан Болат сигурно има български корени...
Има една фраза за българите, която казват, че е на Кемал Ататюрк: На вас, българите, винаги ви е ексик или артък, но никога таман...И на Серкан Еда или му липсва или му е в повече, но никога не се чувства спокоен с нея. Защото е щастлив с нея. А щастието не е безкрайно, както всяко нещо. Направи ми впечатление, че Керем, който не се съпоставя със Серкан, не обича филми с щастлив край. Но това е същото. Всяко нещо свършва някога...Как да живееш щастлив, когато очакваш това да свърши...
Всъщност това е голямото предизвикателство на живота - да успееш да живееш с магията на днешния ден, а не с ужаса на неизвестното утре. И най-доброто, което може да те държи здраво за живота е именно животът - твоят, на любимите ти хора, на децата, на внуците ти. Те са това, което те кара да мислиш не че си безсмъртен, а че щастието може да няма край, а продължение...
Да, прави сте. Силният човек е Еда. Както казва Николай Островски: "Жизнь дается всего один раз, и прожить ее надо так, чтобы не было мучительно больно за бесцельно прожитые годы..." . Всеки сам си дава отговор на този въпрос, ако въобще има смелостта да си го зададе...
Работохоликът Серкан има какво да научи от жената, която има щастието да го обича такъв, какъвто е...
И...да не е посмял да се сърди заради Кераз...А да благодари на всички богове...

Последна редакция: чт, 10 юни 2021, 14:23 от mari08

Общи условия

Активация на акаунт