Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е рецептата за зелева супа, която се обсъжда във форума?
Какви са инструкциите за приемане на хапчета за отслабване със зелева супа?
Какви са противопоказанията за диета със зелева супа и хапчета за отслабване?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е рецептата за зелева супа, която се обсъжда във форума?
Зелената супа, обсъждана във форума, е част от диета за отслабване. Рецептата включва глава лук, зелени чушки, целина, домати, зелеви листа, кубче пилешки бульон и сол. Други подправки могат да бъдат добавени по желание. Супата се консумира при всяко усещане за глад и колкото повече се консумира от нея, толкова повече се отслабва. Диетата включва консумация на различни храни в различни дни, като първият ден включва само супа и пресни плодове, вторият ден - само зеленчуци, третият ден - комбинация от плодове и зеленчуци и т.н.
-
Какви са инструкциите за приемане на хапчета за отслабване със зелева супа?
-
Какви са противопоказанията за диета със зелева супа и хапчета за отслабване?
Диета със зелева супа и хапчета за отслабване не се препоръчва при хора с проблеми със сърцето, операции или сериозни здравословни проблеми. Освен това диетата забранява консумацията на алкохол, газирани напитки, тестени изделия и продукти от брашно или захар. Препоръчва се да се консумират само естествени сокове, вода, чай без захар и кафе без сметана и захар; освен това трябва да се избягва консумацията на пълномаслено мляко.
-
Какви са съветите за намаляване на апетита по време на диета със зелева супа?
-
Безопасно ли е да следвам диета със зелева супа, докато съм бременна?
Направо се съсипах от смях,изчетох абсолютно всичко и
.Пожелавам успех на всички,които са се захванали,а аз ще изчакам да спра да кърмя,а дотогава ще си ходя така
. Успех на всичкии
Днес вече ми е седми ден от таблетките Зелева супа и резултатът е......0,000кг
Нито с предната диета,нито с тази постигнах някакъв резултат!А спазвах и диетата към таблетките,която уж е за оптимален резултат........Вярно,че имам още един ден-днес.Но не смятам,че ще сваля нещо,още повече,че днес имаме годишнина от сватбата и със сигурност ще наруша диетата.Обаче не ми е съвестно,защото не виждам с какво ще си навредя-ми то така или иначе резултат няма.........
Реве ми се направо вече!
Аз ли не съм в ред,кантарът ми ли е блокирал нещо........От утре почвам да пия едни хомеопатични таблетки за отслабване-Цефамадар.Пофвалиха ми ги,уж имало ефект от тях,та да видим,Естествено,тестените изделия и сладкишите си остават табу.Стискайте ми палци поне този път да постигна нещо!
Че иначе вече ще се откажа во веки веков да ги свалям тия проклети килограми.........
Аз вече шести ден съм на тая диета, верно че не я спазвам стриктно, ама и не съм мръднала много-много - минус 1 кг. и толкова.Обаче супичката ми си има сол и половин пакетче подправка на Ути, в нея също има сол.И се чудя аз защо кантарът нищо не регистрира, като видимо съм отслабнала.