ОКТОМВРИ още е далече, но стигнахме средата вече! - Тема 9

• 44 785
  • 769
  •   1
Отговори
# 105
Бебешки бански има и в H&M.
Стерилизатор има на рок, както и такъв за микровълнова. В ОЛХ има стерилизатори до 50лв.,няма ли да ти е по-евтино да си вземеш един автономен, защото микровълнова та е доста по-скъпа 🙄

# 106
Инфо от Бебемания, за който се интересува - стори ми се по-празно в сравнение с преди 2 години. Имаше по-малко щандове. Имаше на някои бебешки магазини, Хриси от Слинготека, но само с Тула и Ергобейби. Шишета видях на Чико и Нук и на Медела помпите. Малко козметика... Тези със стволовите клетки, разбира се.
Общо взето не се впечатлих никак. Матракът, който исках да купя ми го предложиха само с 10% отстъпка. Слингове нямаше.

# 107
  • София/Севлиево
За стерилизатор и аз се чудех за такъв на ток.Точно в ОЛХ ги гледах,защото новите са си скъпи,пък може и да не потрябва...
Иначе бебо днес се сдоби с първите си неща-бяла шапчица и ромпър с котки Simple Smile
Бебеманията утре като се връщаме от басейна ще я погледна набързо ако ѝ хванем работното време.

# 108
Здравейтееее,
Яренце, сменяй сърчицето на синьо.Чакам голям мъж. 💙
Минах ФМ, всичко е наред, бебчо е 410 гр и 26 см.
Минах и през АГ и се разочаровах малко.
Отказа ми индиректно болничен, какво ми имало, бременна в цветущо здраве съм, без никакви оплаквания.За напрежението и хилядите нерви в офиса не пожела да ме изслуша. 🥲
Момичета, само следящия ли може да ми издаде болничен?Въобще не съм запозната, през живота си не съм излизала в болничен.

# 109
Вчера мина втората ми фетална морфология,  потвърдиха ми-момченце. Ще е голяма лудница вкъщи с 3 момчета, чак тръпки ме побиват. Всичко изглежда наред. Погледна резултатите  от първата, там руска за Даун беше 1:350. Каза, че е висок, но сега така или иначе вече нищо не може да се направи, на видеозона изглеждал перфектно, но все пак имало 20%бебета със синдром на Даун, които изглеждали ок на видеозон. Ами няма как да не се притеснявам ,но ще се постарая да не го мисля. Когато излязоха резултатите от първата  фетална следящата ми гениколожка  не реагира по никакъв начин и аз реших да и се доверя. С големият ми син ми бяха изкарали акъла- измерванията бяха на границата, накрая вс беше наред. Сега просто остава да се надявам пак да няма проблем. Ignorance  is bliss...
Паяче, честито момченце! 🙂 По въпроса с риска от даун, и моя показва 1:490, според моето АГ няма нищо притеснително, но на феталната, която правих в Стара Загора преди седмица, Тодоров каза, че не е много добър резултата.  Все пак на прегледа бебо изглеждаше в нормите, но той каза че все пак 30% от бебетата с Даун изглеждат нормални, т.е. шанса ми за Даун е 70 процента. Това малко ме притесни, но като се замислих и да науча сега, че му има нещо, бих ли го махнала- абсурд. Като казах на мъжа ми какво е казал Тодоров, той отговори, че вярва, че Господ ще ни дари със здраво дете и аз така предпочитам да вярвам.
Така че вярвай и ти и цялото семейство, че всичко с малкия ще е наред и живот и здраве наесен ще си го гушнеш здрав и пухкав Hug

# 110
Здравейтееее,
Яренце, сменяй сърчицето на синьо.Чакам голям мъж. 💙
Минах ФМ, всичко е наред, бебчо е 410 гр и 26 см.
Минах и през АГ и се разочаровах малко.
Отказа ми индиректно болничен, какво ми имало, бременна в цветущо здраве съм, без никакви оплаквания.За напрежението и хилядите нерви в офиса не пожела да ме изслуша. 🥲
Момичета, само следящия ли може да ми издаде болничен?Въобще не съм запозната, през живота си не съм излизала в болничен.

Аз моя си го взех от Щерев.Нито съм се пазарила, нито съм съм се молила.Следящият ми не е там.

# 111
  • au bout du monde
Бебешки бански има в Декатлон. Аз миналата година взех за баткото, но не цял, а блуза и панталонки. Доволна съм от тях, с висок филтър са и съхнат бързо. Такива има и в Лидл точно сега. До неделя са. Ние от там взехме хавлия-пончо.

Отивам до Лидъл, дано да има в нашия Simple Smile

В HM  са само онлайн, в магазина до нас няма.

# 112
  • София
А колко плати?

# 113
Здравейте момичета, не влизах няколко дни и сега наваксвах. Относно зодиите, така като се занимавам с астрология искам да успокоя всички, че този Септемри и  Октомври като цяло е доста добра подредбата на планетите Wink Характерът на човека не зависи само от зодията, но от цялата подредба на хороскопа, а също така средата и възпитанието оказват влияние дали ще проявим по-добрите или по-лошите качества на дадена зодия. Например, Везните може да се славят с нерешителност, обаче пък хубаво качество е, че са много дипломатични, изключително чаровни и с много хубав подход в общуването. Познавам и такива и такива Везни... Баба ми и дядо ми, които ме отгледаха и двамата Везни, бяха изключително добри, принципни и надеждни хора, а дядо ми с невероятно чувство за хумор и хъс за живот си замина от този свят на 96 г.

Още едно успокоение - дали ще е момиченце или момченце, тази година Везничките няма да са толкова 'нерешителни', защото Слъцето Септември-Октомври ще е в близък съвпад с Марс - планетата на действието и ще прави положителен аспект със Сатурн- планетата на последователността и дисциплината. Така, че очаквайте дейни, решителни деца, които успяват да си доведат работата и решенията до край Wink Simple Smile Simple Smile Когато мислим за позитивните страни на всяка зодия, тя се проявява в нас и в близките ни, това е най-добрият подход Simple Smile

Относно коремите - моят е огромен, дори наскоро ми казаха, че съм изглеждала така сякаш след 2 седмици ще раждам. В 22 гс съм около +8 кг. Опитвам се да игнорирам такива изказвания и да си казвам, че всичко си протича точно както трябва да бъде.

# 114
Мина и мойта ФМ от момиче стана ,че ще имаме мъж може да сложите едно синьо 💙💙💙 тежиме 510гр и ми изместиха термина от 19.10 на 13.10

# 115
Вчера мина втората ми фетална морфология,  потвърдиха ми-момченце. Ще е голяма лудница вкъщи с 3 момчета, чак тръпки ме побиват. Всичко изглежда наред. Погледна резултатите  от първата, там руска за Даун беше 1:350. Каза, че е висок, но сега така или иначе вече нищо не може да се направи, на видеозона изглеждал перфектно, но все пак имало 20%бебета със синдром на Даун, които изглеждали ок на видеозон. Ами няма как да не се притеснявам ,но ще се постарая да не го мисля. Когато излязоха резултатите от първата  фетална следящата ми гениколожка  не реагира по никакъв начин и аз реших да и се доверя. С големият ми син ми бяха изкарали акъла- измерванията бяха на границата, накрая вс беше наред. Сега просто остава да се надявам пак да няма проблем. Ignorance  is bliss...
Паяче, честито момченце! 🙂 По въпроса с риска от даун, и моя показва 1:490, според моето АГ няма нищо притеснително, но на феталната, която правих в Стара Загора преди седмица, Тодоров каза, че не е много добър резултата.  Все пак на прегледа бебо изглеждаше в нормите, но той каза че все пак 30% от бебетата с Даун изглеждат нормални, т.е. шанса ми за Даун е 70 процента. Това малко ме притесни, но като се замислих и да науча сега, че му има нещо, бих ли го махнала- абсурд. Като казах на мъжа ми какво е казал Тодоров, той отговори, че вярва, че Господ ще ни дари със здраво дете и аз така предпочитам да вярвам.
Така че вярвай и ти и цялото семейство, че всичко с малкия ще е наред и живот и здраве наесен ще си го гушнеш здрав и пухкав Hug

И аз бях при Тодоров, в Стара  Загора. Същото ми каза и на мен, само дето че са 20% а не 30%. Като цяло и аз така реших, че няма какво да се направи и да го мисля и да не го мисля все тая. Надявам се след няколко дена да спре да ми държи влага, да се абстрахирам от лоши мисли и да се радвам на тази моя така неочаквана и определено последна бременност!!:smiles:SmileySmile

# 116
Здравейте момичета, тези от вас, които са лекували бактерии колко време след лечението си пуснахте контролна микробиология?

# 117
Здравейте момичета, тези от вас, които са лекували бактерии колко време след лечението си пуснахте контролна микробиология?

9 дни след приключването на антибиотика.АГ каза,че 7 дни са достатъчни,но бяха събота и неделя

# 118
Здравейте момичета ☺ Аз съм за началото на ноември, затова следя и вас. Искам да попитам някоя от вас, ако има опит с анемия таласемия, нека ми пише. Желязото ми е високо 32, като за горна граница пише 34. Хемоглобина последно ми беше 113. Ще пуснем тестове и на бащата. Стискайте палци да няма проблем. 😊

# 119
Аз днес бях на фетална при Стратиева.Всичко е наред с бебето, но в понеделник трябва да види Вецев какво става с шийката ми.
Минахме набързо през Вис Виталис.Много ми хареса Next to me на Чико .Матрака изглежда перфектен за моите разбирания, че ми беше притеснено за него.На останалите кошари от този тип изобщо не ми харесаха матраците.Едната буквално беше като някакъв тънък дунапрен с вестник отгоре, не бих си сложила детето да спи в това.Понеже мястото ни е ограничено първите месеци ще ми върши идеална работа, а и смятам да го взема от ОЛХ втора ръка, за да не се набутвам с излишни пари.
Количката от своя страна пък остава някаква мистерия за мен.Не мога да се размотавам по магазините, а нищо не харесах.Аз съм дребна 1.60 , попринцип съм 48 кг в момента 53.Всички ми изглеждат ужасно тежки, а ще трябва да я вдигам и вадя от багажника на колата.С две думи там идея си нямам какво правя😁

Общи условия

Активация на акаунт