ОКТОМВРИ още е далече, но стигнахме средата вече! - Тема 9

• 44 404
  • 769
  •   1
Отговори
# 90
Днес влизам с голема дилема да ви се оплача. 😀
В 11 седмица ми казаха момиче, но не е сигурно, после в 15 седмица момче на 100%, днес на ФМ ми казват 100% момиче. Да кажа, че съм ходила при различни лекари. Не знам на кого да вярвам. Утре ще ходя при моята си АГ отново и не знам какво да очаквам. Честно казано докато не се роди не знам дали ще повярвам отново на някой. Иначе вътрешно аз си го усещам, че е момче. Може и аз да се лъжа, но моята рачешка интуиция просто никога не ме е лъгала. 😀

# 91
В 11 седмица ми казаха момиче, но не е сигурно, после в 15 седмица момче на 100%, днес на ФМ ми казват 100% момиче. Да кажа, че съм ходила при различни лекари. Не знам на кого да вярвам. Утре ще ходя при моята си АГ отново и не знам какво да очаквам. Честно казано докато не се роди не знам дали ще повярвам отново на някой. Иначе вътрешно аз си го усещам, че е момче. Може и аз да се лъжа, но моята рачешка интуиция просто никога не ме е лъгала. 😀

Разбирам те напълно. Имах 2 потвърждения за момче през 12 и 13та г.с. при 2 различни АГ.
През 16та ме изумиха с момиче и след това още 2 пъти ме потвърдиха. Така че се надявам вече да е официално 😁 Моята рачешка интуиция също казва момиче, но да видим. Притеснява ме не това какво ще е, а че си умирам да почна с покупките, а така обичам розово. 😁 Ще изчакам до прегледа ми другата седмица и се надявам отново да остава същото. 💗

# 92
До 14 седмица бъркат често,че даже след това,но на ФМ трудно биха объркали.Малкото човече се оформя все повече Simple Smile

Последна редакция: чт, 10 юни 2021, 21:31 от jiraf4e86

# 93
Уж напреднала медицина, дъра бъра ама ей на хахах. За мен няма значение какво ще е даже честно, ако имам второ дете изобщо няма да искам да ми казват пол. Като се роди тогава. Аз така или иначе съм харесала основните неща да са в неутрални цветове, подходящи и за момче и за момиче. Просто ме изненадва факта, че всеки казва различно. За съжаление имам познати раждали преди 1-2 години с изненади на раждането, та просто няма да се очудя ако и аз попадна в статистиката с грешките 😀. Ако утре ми кажат нещо друго от момиче, просто ще чакам октомври. 😀😀😀

Разбирам те напълно. Имах 2 потвърждения за момче през 12 и 13та г.с. при 2 различни АГ.
През 16та ме изумиха с момиче и след това още 2 пъти ме потвърдиха. Така че се надявам вече да е официално 😁 Моята рачешка интуиция също казва момиче, но да видим. Притеснява ме не това какво ще е, а че си умирам да почна с покупките, а така обичам розово. 😁 Ще изчакам до прегледа ми другата седмица и се надявам отново да остава същото. 💗

# 94
  • до най-прекрасния мъж
Приятелка роди момче, след като цяла бременност й казваха, че ще е момиче. Беше накупила всичко за момиченце, боядиса в розово стаята. И накрая...изненада. Впоследствие им се роди момиче, та си използва покупките.

# 95
Много неприятно. Ще видим накрая какво ще излезе и при мен 😀. Живи и здрави да са само, другото каквото дойде такова. 😊
Приятелка роди момче, след като цяла бременност й казваха, че ще е момиче. Беше накупила всичко за момиченце, боядиса в розово стаята. И накрая...изненада. Впоследствие им се роди момиче, та си използва покупките.

# 96
Вчера мина втората ми фетална морфология,  потвърдиха ми-момченце. Ще е голяма лудница вкъщи с 3 момчета, чак тръпки ме побиват. Всичко изглежда наред. Погледна резултатите  от първата, там руска за Даун беше 1:350. Каза, че е висок, но сега така или иначе вече нищо не може да се направи, на видеозона изглеждал перфектно, но все пак имало 20%бебета със синдром на Даун, които изглеждали ок на видеозон. Ами няма как да не се притеснявам ,но ще се постарая да не го мисля. Когато излязоха резултатите от първата  фетална следящата ми гениколожка  не реагира по никакъв начин и аз реших да и се доверя. С големият ми син ми бяха изкарали акъла- измерванията бяха на границата, накрая вс беше наред. Сега просто остава да се надявам пак да няма проблем. Ignorance  is bliss...

# 97
Паяче,ако много се притесняваш направи Прена тест ,ама според мен няма смисъл как се вика и да има нещо (няма нищо разбира се) едва ли ще го махнеш,аз си бях казала недай си боже ако има някакъв проблем,който не застташава живота му да не знам,ще оцелее ли няма ли не бих си махнала детето каквато ми е писана съдбата такава,то си е мое и това е

# 98
Момичета, искам да ви питам дали някоя от вас носи колан за бременни, от този тип, които поддържат корема? Мен тези дни ме боли много като ходя, усещам тежест и напрежение. Прочетох, че тези колани отнемат от тежестта и помагат при болки в кръста. Видях в специализиран ортопедичен магазин, че има дори цял колан и за гърб и корем. Чудя се дали да не пробвам, единствено ме спират предстоящите жеги. Хем топло, хем дебела, хем и колан 😂🙄

# 99
Гледам че другата седмица в Лидл,  ще има бански за бременни, не са уау ... ама пък за тези пари може и да си взема Simple Smile

# 100
Здравейте момичета
Предната тема направо я пропуснах, чета, но нямах време да пиша (май месец е най-натоварения с работа).
Аз все съм си същата, без неразположения, болки и общо взето съм в идеална форма, ходя си на работа, само като някои с нещо ме напрегне се замислям за болничен, но бързо ми минава.
За протокола - чакаме момиченце Heartpulse , което е супер активно от около месец и с все ден повече ме изненадва със сила. Тази седмица минах на ФМ , всичко е наред и с бебето и шийката, има лек "спазъм" както се изразяват докторите в дясната артерия и пия Аспирин, но и на феталната док каза че двете се компенсират и не е проблем да си продължа Аспирина и щом и бебето е добре, да не се притеснявам.
Вече съм почнала по-малко с покупки, другата седмица трябва да ми пристигне количката (поръчах я от Германия), избрахме и дървена кошара, само трябва да отида да я поръчам, мисля вече за столче за кола, но още проучвам и незнам какво да вземем, тъй като нещо не харесвам кошниците и затова.
Сега съм в дилема за шишенца стъклени или пласмаса, и ще съм благодарна за мнения и съвети за марки и т.н. Повече съм за стъкло, но дали няма да са прекалено тежки, не се бебчо ще ги държи, но като удобство.

Взе да става дълго, но от месец като не съм се включвала съм обсипана с въпроси и интереси, но за сега спирам и поетапно ще изяснявам и любопитствам.

# 101
  • София/Севлиево
За шишенцата и аз съм за стъкло,но като начало ще почна със стандартния комплект на Авент,а след това ще ги сменя.Ще ми трябва и нова микровълнова,защото се оказа,че в сегашната нито един стерилизатор не може да влезе...
Никели благодаря че сподели за банските в Лидл.Не са лоши и ще ходя да взема един,че се оказа ,че само 1 от 5 ми става(пак лидълски,ама не за бременни).Снощи си букнахме почивка на морето и се надявам на 14-ти и док да разреши.Ако ли не ще пратя свекървата на мое място, защото детето задължително трябва да се заведе тая година на море-предписание от лекар.

# 102
  • au bout du monde
Гледам че другата седмица в Лидл,  ще има бански за бременни, не са уау ... ама пък за тези пари може и да си взема Simple Smile

А бебешки бански някъде виждали ли сте?
От теи дето са цели с ув филтър размер 86см ми трябва за момченце.

Вчера ми се обадиха за резултата на феталната кардиоехография. Всичко било наред със сърцето, но едната аорта връщала кръв, трябвало да се следи. Изобщо не разбрах нищо. Ще ходя да си взема резултата и другата седмица ще питам Стоилов за менение. Не знам какво означава да се следи, ако не се оправи? ако се влоши?

# 103
Бебешки бански има в Декатлон. Аз миналата година взех за баткото, но не цял, а блуза и панталонки. Доволна съм от тях, с висок филтър са и съхнат бързо. Такива има и в Лидл точно сега. До неделя са. Ние от там взехме хавлия-пончо.

# 104
  • София
За шишенцата и аз съм за стъкло,но като начало ще почна със стандартния комплект на Авент,а след това ще ги сменя.Ще ми трябва и нова микровълнова,защото се оказа,че в сегашната нито един стерилизатор не може да влезе...
Никели благодаря че сподели за банските в Лидл.Не са лоши и ще ходя да взема един,че се оказа ,че само 1 от 5 ми става(пак лидълски,ама не за бременни).Снощи си букнахме почивка на морето и се надявам на 14-ти и док да разреши.Ако ли не ще пратя свекървата на мое място, защото детето задължително трябва да се заведе тая година на море-предписание от лекар.

Здравей! Simple Smile
Извинявай, все още не съм наясно, но защо стерилизатора трябва да може да влиза в микровълновата?

Общи условия

Активация на акаунт