ОКТОМВРИ още е далече, но стигнахме средата вече! - Тема 9

• 44 814
  • 769
  •   1
Отговори
# 555
Затова казвам, когато има проблем може да е опасен.А като не знаеш, че имаш и си вилнееш се получава това което казва Жирафче.😬

# 556
Жирафче,това трябва да е било някой маратон хахах (шегувам се) да не се случват такива неща...
Ами то и без това понапреднахме аз лично нямам голямо желание некомфоррно ми е плюс това да правим секс и бебето да мърда в мен ами неловко е

# 557
Момичета аз се върнах от преглед всичко е наред девойката е 538гр . Взеха ми кръв и вече няма следи от белтък , сега чакам и резултата от серкета , че съм с бяло течение обилно . Вие как сте ? 😍 22г.с +2д

Последна редакция: пн, 21 юни 2021, 18:33 от Даниел Миткови 685953

# 558
Аз също до началото на този месец бях със забрана да правя секс, но при мен си беше със сериозна причина все пак, де. Сега си хванахме един ритъм и в интерес на истината се чувствам много добре, откакто ми дадоха зелена светлина за тази работа.
До момента болка или дискомфорт не съм изпитала, само олекване и лесно заспиване след това 🤭
Колкото до гърдите-на мен докторът ми каза, че стимулацията им води до същото, до което води и оргазмът, т. е. евентуалните леки контракции, които нито могат да доведат до спонтанен аборт, нито до усложнение и ако не е нещо, придружено с болки, то съвсем спокойно може да се практикува. Не говорим за акробатики в леглото, разбира се, а за съобразен с положението нежен секс.

# 559
Ние пък имаме проблем със секса. Изпитвам страшна режеща болка, все едно е сухо и много тясно, а реално не е, просто много бе боли. Разбира се, опитахме веднъж и се отказахме, не съм се мъчила, но не знам това да не би да е индикация за някакъв проблем, със шийката например…на преглед съм чак другия месец, чудя се дали да не пиша на докторката. Не ми е зор са самия секс, а че изпитвам такава остра и режеща болка при проникване, някоя с такива оплаквания?
Иначе всички покрай мен разправят как бременния секс бил най-якото нещо, хахаха

# 560
Като ви чета ме хваща срам да кажа, че последния път, в който правихме секс е 2 дни преди положителния тест за бременност 🤫🤭

# 561
  • София
Азалия, при мен има подобен проблем.
Не е чак режеща болка, но на моменти си е болезнено. Много внимателно променяхме ъгъл и какво ли не докато уцелим лак да не ме боли, но никак не стигам до момента да ми е кеф от цялото упражнение.
Почвам и аз да си мисля, че може да има някакъв проблем, макар и според мен не с шийката. Имам течение, микробиологията ми е чиста, та сигурно е просто хормонално, но вече се чудя да не е от него?
Или просто цялостно съм станала толкова чувствителна долу, че това, което преди е било ок като натиск, сега е по-скоро болезнено.

Относно контракциите, аз не мога да разбера дали имам или не. Има моменти, когато ме приболява корема, но обикновено е при рязко извъртане или ставане, та го отдавам на връзките на матката.

Все по-трудно ми става въртенето в леглото, а коремът ми дори не е толкова голям още. Но ако искам да се завъртя отляво надясно е по-лесно да седна и тогава да се завъртя...

Освен това рева за глупости наистина. Хем знам, че са хормони, хем ми е гадно, че нищо не мога да направя. Ето, онзи ден гледах едно клипче как една акушерка къпе и преповива едно новородено и то се разплакана няколко пъти от студа и от водата. Е, като ревнах и аз, с подсмърчане догледах клипчето... После като го пуснах на половинката да се образова, излязох от стаята, да не се разстройвам отново.

# 562
  • au bout du monde
Ох, днес се чувствам дебела, от две години съм си прасенце и още по-зле ще става. 😩 Нещо ми е криво.

# 563
  • омъжена
И аз не знаех, че се възобновяват . Стана ми интересно. Съншайн, а знаете ли по какъв начин става възобновяването?
Казаха ми да пия много вода,не друга течност. Сок,чай и тн. А вода.Тя помага за възобновяване и действително на ехографа не се вижда да са намалели. Аз пия доста вода .Ще съм още 5дни,но всичко после дано се оправи. Децата ми липсват.малката идва,но голямата е на училище. Има доста майки и всеки ме пита скоро ще раждаш, казвам не рано е. Бая ми е голямо коремчето.Нека аз се радвам. Днес беше сигурно 30° много горещо.

# 564
Значе до колкото ви слушам цял ден съм с контракции и стягане в корема . Ужасно е ... утре ако продължава ще звъна на лекар . Странно че всяка седмица преди да влезна в нова седмица имам тия стягания , ама днес е ужас ......   ще пия сега магнезий....

А ка килограмите, тепърва ще се дебелее la libelulle ,  после ще свалим всичко . Абе бебетата да са добре пък другото са глупости , аз така вчера бях с косата и днес като ме стегна корема викам си ее зор ми е и за коса и за всичко вече ..

# 565
Аз поне с килограмите сега съм добре. И първата бременност, и сега в началото качвам накуп 10кг после по 1 на месец. Надявам се и до края така да се задържа Simple Smile

# 566
  • au bout du monde
Аз след първото раждане напълнях, а не свалих 😭 такъв глад ме подгони тогава😕 за 6 месеца не успях нищо да сваля. Затова сега ще имам двойно да свалям 😩
След раждането бях спряла да се гледам в огледалото и никъде не исках да излизам с мъжа ми, защото в нищо не се харесвах😩

Сега съм плюс 5, но имам 9 от преди, което е 14кг 😩

# 567
Здравейте,  момичета! Днес ходих да си взема болничния и от там на ЖК. Влизам при АГ и почвам: дойдох да ви се оплача,  той се смее, пита ме какво става. Дъщеря му също беше там и тя е АГ. Казах, че ми е изписала  магнерот 3по1, но аз кога го пия , кога не. Каза ми до септември редовно да си пия,  защото още е рано за контракции.  Моите бяха все едно ще ми дойде. Моя хемоглобин е 113, каза ми екстра, така, че засега още нищо няма да пия. Кр.захар ми е 4.4, което е супер.  Казах му,  че имам обилно течение, което вече е като пресякано мляко,  изписа ми , забравих му името, само веднъж се слага във влагалището . Каза, че ще спре, но най вероятно пак ще тръгне, да не се притеснявам.  Бебето е добре,  но върви голямо,  коремчето му отговаря на 27г.с, крачета на 26, а главичката на 25 г.с, в която съм сега. Тежи 950гр. Не искаше да правим обременяване.  Иначе води, плацента,  всичко си е ок

# 568
И аз днес минах на един бърз ехограф покрай болничния - бебка е 555гр, аз съм в 21+4, отговаря на 22+6. И при мен различните неща отговарят на различни седмици, но щом АГ казва, че всичко е наред, няма да дълбая повече. Засега Grinning

Иначе аз контракции май не съм имала досега Thinking Нямам идея какво представляват, но предполагам, че ще разбера, ако се случват? Или поне АГ ще види при някой от прегледите.

# 569
Вие по кой календар си следите месеците? Аз съм в 22 седмица и АГ-то каза, че отговаря на 5-ти месец,6ти месец започвал от 24 седмица 🤷♀, а аз мислех, че 6-ти месец започва от 22-ра ?

Общи условия

Активация на акаунт