ОКТОМВРИ още е далече, но стигнахме средата вече! - Тема 9

• 44 829
  • 769
  •   1
Отговори
# 510
Добро утро,неСъншайн,то е днес,но аз ще отида до черквата да запаля една свещ защото наистина имам чувството че ако отида ще се съсипа тотално

# 511
Оххх нещо ми е криво , чувствам се много грозна..... косата ми е ужасна ... 2 пъти се боядисвах до сега , последния път беше март ... но боята се изми , русото избива , колени порастнали и направо не се понясям . И все пак гузната ми съвест 3тш път да си боядшсвам... сякаш ми се струва доста . А като си помисля и после с къмренето същата работа , охххх честно липсват ми тия разкрасителни процедури , влияят ми много на самочувствието . Тук докторите казват че е много много вредно и не се прави , в България майките се боядисват , ни знам и аз вече . Знач че сме я повдигали тая тема 100000 пъти ама ми е тъпо и гадно че приличам на маугли!

# 512
Направи си прическа ,нещо различно ,което не си правила,права къдрава плитки,или пък използвай дефекта като ефект ,като порастне още малко ще си с дълбок корен ,това прима виста ,не вярвам на живо да е толкова зле ,аз например на 22 .06 имах час за боя ,Фризьорката болна ,казвам ви в такава дупка изпаднах ,сега побързах и запазих при друга поне терапия ,няма да е уауу ,ма да успокоя егото.

# 513
С къна не става ли? Аз си боядисвам само краищата с безамонячна, бях с балеаж и русото стана жълто и не можах да го изтърпя. [/b]
Оххх нещо ми е криво , чувствам се много грозна..... косата ми е ужасна ... 2 пъти се боядисвах до сега , последния път беше март ... но боята се изми , русото избива , колени порастнали и направо не се понясям . И все пак гузната ми съвест 3тш път да си боядшсвам... сякаш ми се струва доста . А като си помисля и после с къмренето същата работа , охххх честно липсват ми тия разкрасителни процедури , влияят ми много на самочувствието . Тук докторите казват че е много много вредно и не се прави , в България майките се боядисват , ни знам и аз вече . Знач че сме я повдигали тая тема 100000 пъти ама ми е тъпо и гадно че приличам на маугли!

# 514
  • омъжена
Добро утро,неСъншайн,то е днес,но аз ще отида до черквата да запаля една свещ защото наистина имам чувството че ако отида ще се съсипа тотално
. Така е най добре. Хубаво си решила стискам палци всичко да е наред.  И спокойно не чувствах вина или друго. Той ще те гледа отгоре и ще е с теб.

# 515
И аз съм така, от март насам 2 пъти се боядисва и русото или избива в краищата или е корена моята коса израства супер бързо😄 вече съжалявам, че махнах балеажа, ама като се сетя след раждането как пада косата и лошо ми става.. Сега лятото става още по-кофти положението с косата, така, че не знам. Поне започнах да ходя на маникюр да се чувствам поне малко човек😄

# 516
Здравейте, да попитам тези от вас, които са решили да запазят стволови клетки към кои банки са се ориентирали и прочетох, че има различни пакети (клетки от пъпна връв, пъпна връв и тъкан). Ако някоя се е срещала с представители ще се радвам да ми разясни малко. ☺

# 517
И аз се включвам с въпрос! Имам алергия към полени с която се справях с помощта на Ксизал, но сега не го приемам. Обаче започнах рязко да се влошава, а съм на преглед чак след три седмици за да питам АГ какво мога да направя. Има ли други дами с алергии и какво приемате, правите или как общо взето облекчавате състоянието си в момента? Вече взе да става нетърпимо...

# 518
  • au bout du monde
Аз се постригах и си направих балеаж с някаква веган боя препоръчват я за бременни. Не се ограничавам от разкрасителни процедури. И на кола маска ходя, и на маникюр и педикюр.

# 519
За алергията-не чакай 3 седмици, а се свържи с алерголог и направи консултация, щом се влошава сега, значи може да се влоши още повече. Беля си е...
За фризьорите-аз на всеки 25-30 дни ходя. Вече няколко пъти минаваме темата, но докторите (мн. ч.), с които съм говорила по въпроса, са абсолютно категорични, че щом нямам дразнения и алергии към боите и продуктите, с които ми третират косата, то няма абсолютно нищо сред тях, което може да навреди на състоянието ми. Не зная къде го отхвърлят, една от най-близките ми приятелки роди в Лондон, там същото ѝ бяха казали, друга - в Копенхаген, но и там същата история 🤷🏼‍♀️ В момента едната се радва на 3-годишен здрав сладур, а другата на 4-годишен такъв Hug
ПС- в края на идната седмица съм на педикюр (тая работа вкъщи вече ми е малко сложна Laughing )

# 520
За алергията бих Ви посъветвала да направите консултация с някой читав алерголог, със сиг ще има познания какво да Ви даде, предвид, че сте бременна. Аз също имам алергия към полени, до степен само помпичка да ме спасява, защото иначе се давя от кашлица, последните няколко години ми се позакроти обаче. Как се казва веган боята?

# 521
  • au bout du monde
За алергията бих Ви посъветвала да направите консултация с някой читав алерголог, със сиг ще има познания какво да Ви даде, предвид, че сте бременна. Аз също имам алергия към полени, до степен само помпичка да ме спасява, защото иначе се давя от кашлица, последните няколко години ми се позакроти обаче. Как се казва веган боята?

Изобщо не я запомних. Фризьорката няколко пъти я повтори, но мн забравям.

# 522
  • София
За тези, които се следим при др Вецев

# 523
Аз също, ако се боядисвах щях да се боядисам с някаква безамонячна. За съм разкрасителните процедури и не смятам, че бременната трябва да се запусне. Ходя си на маникюр, педикюр и фризьор. Днес отивам на вила с приятелка по женски.
Иначе две вечери вдигам малко кръвното, но през деня съм ок и реших, че такава почивка ще ми се отрази добре.

# 524
Здравейте, да попитам тези от вас, които са решили да запазят стволови клетки към кои банки са се ориентирали и прочетох, че има различни пакети (клетки от пъпна връв, пъпна връв и тъкан). Ако някоя се е срещала с представители ще се радвам да ми разясни малко. ☺

Ние ще запазим във Future Health, вече подписахме даже договор и ни дадоха кутия.

Общи условия

Активация на акаунт