ОКТОМВРИ още е далече, но стигнахме средата вече! - Тема 9

• 44 837
  • 769
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Ще ти пиша налично

# 496
  • au bout du monde
Тези, които са от Пловдив, при кой се следят? Доволни ли сте?
Иска ми се да отида и при някой друг🤔

# 497
  • омъжена
Karalain милата. Не се отчайвай. Живи и здрави по натам. Ще се консултираш с лекари и ще си имате.

Да попитам нещо за момичетата при Др Вецев.Днес се запознах с него и говорихме.За раждането,а аз искам да почна да се следя при него,той по здравна каса може ли или само частни са прегледите. И колко пари са ако може да ми пише някой на лично.
И по здравна следи. На часта прегледът е около 50лв
супер значи се сменям при него. Много благодаря

# 498
При д-р Матеева в New life. Аз съм доста доволна, минават много приятно прегледите и самата тя е доста готина.

Съжалявам, Каралайн... Знам, че нищо не може да те утеши, но вярвай, че ще стане следващия път. ❤

Последна редакция: сб, 19 юни 2021, 21:33 от Анонимен

# 499

Аз съм запазила час за Даниел Ставрев.
Четох страхотни мнения за него, близки познати също за впечатлени от него.
След първия час ще дам и аз някакви впечатления.

Karalain, искрено съжалявам.❤ Няма какво друго да кажа, защото всички други думи в момента са безсмислени.

# 500
  • София
Karalain милата. Не се отчайвай. Живи и здрави по натам. Ще се консултираш с лекари и ще си имате.

Да попитам нещо за момичетата при Др Вецев.Днес се запознах с него и говорихме.За раждането,а аз искам да почна да се следя при него,той по здравна каса може ли или само частни са прегледите. И колко пари са ако може да ми пише някой на лично.
И по здравна следи. На часта прегледът е около 50лв
А къде следи по здравна?

# 501
Няма да сбъркаш. Докторът е страхотен!

# 502
Karalain , съжалявам много Disappointed
Ох ,последните дни чета за много такива случай и настръхвам направо.
Дай Боже всички бебенца да са живи и здрави! Hands Pray

# 503
Аз скоро започнах да се следя при д-р Георги Амалиев. Изключително доволна съм. Прегледът е много детайлен и успях да си задам всичките въпроси, които ме вълнуваха и то без да се притеснявам и не бяха никак малко.Даже сам първо ме покани да си поговорим и после пристъпихме към прегледа. Позволява да влиза и таткото.

# 504
Аз раждах секцио при д-р Дание Ставрев сега се следя пак при него и пак ще раждам при него . Много съм доволна !

# 505
Каралайн не знам какво да кажа в този момент,  не знам...кураж...и да вярваме,  че и това ще мине и скоро ще гушнеш здраво бебче

# 506
La Libellule, аз се следя в кабинета на д-р Амалиеви като започнах при д-р Чалова, но тя излезе в майчинство и до 20 седмица бях при д-р Георги Амалиев. Сега тя отново е на линия. Та, спокойно мога да кажа, че и при двамата. И двамата са невероятни. Изключително подробни, внимателни, търпеливи.
Отделно, както голяма част вече са запознати с трудния ми старт и многото прокървявания, в Селена преминах през голяма част от докторите, там в дежурен кабинет два пъти улучих д-р Даниел Ставрев, от него също останах с много добри впечатления.

Някой наскоро беше питал за това кой се следи или ще ражда в Селена, не помня, тогава писах на лично съобщение, но не разбрах защо е било питането в крайна сметка... Ако си била ти или ако сега имаш допълнителни питания-на разположение съм.

Каралайн...кураж! Съжалявам за това, което преживяваш 💔

# 507
Здравейте, и аз в момента правя обременяване с глюкоза. Добре, че намерих лаборатория работеща в неделя, че през седмицата не искам да закъснявам за работа.  Правила съм такъв тест преди 3 години и тогава ми откриха инсулинова резистентност. Надявам се сега да няма проблем, макар че не се ограничавам с храната и вече съм плюс 9 кг.в 24 г.с.

# 508
Момичета,
четете ли някаква литература за бременни?
В момента съм на книгата на Хедра, но искам да прочета още нещо, което не е конкретно свързано само с кърменето.
Сложила съм няколко книги в количката, но се чудя.
Дайте ми някакви предложения.

# 509
  • омъжена
Добро утро мамчета. Как сте.
Хариомче ти какво направи ходи ли ?
Ако знаете какъв апетит ме гони. Гледам да похапвам нещо свежо.

Общи условия

Активация на акаунт