ОКТОМВРИ още е далече, но стигнахме средата вече! - Тема 9

• 44 806
  • 769
  •   1
Отговори
# 585
момичета това ми е резултата от секрета знаете ли какво означава , че тези неща не са ми ясни ?

Последна редакция: вт, 22 юни 2021, 10:50 от Даниел Миткови 685953

# 586
600момичета това ми е резултата от секрета знаете ли какво означава , че тези неща не са ми ясни ?

Редактирайте си снимката, виждат ви се личните данни.
Мисля че е чиста, но все пак консулитарй се с Агто

Последна редакция: вт, 22 юни 2021, 12:26 от Sunshine202

# 587
Супер ти е микробиологията. Изтрий ЕГН поне.

# 588
Да редактирах я . Благодаря ви ! 🥰

# 589
И аз пия Малтофер Фол и отделно си взех Б12. Отначало ми изписаха Ферофолгамма, но от нея имах ужасни стомашни проблеми, сега с Малтофера е добре.

# 590
Даниел Миткови 685953 Чиста е микробиологията Hug

# 591
И аз пия Малтофер Фол и отделно си взех Б12. Отначало ми изписаха Ферофолгамма, но от нея имах ужасни стомашни проблеми, сега с Малтофера е добре.

Аз вече приемам само мета фолиева и в12-метилкобаламин.

Момичета, вие ще ходите ли на фотосесия, ориентирали ли сте се към някой фотограф, и дата..
Аз не мога да реша, все още корема ми е малък, но пък не ми се и пътува с голям корем през топлите дни

# 592
Аз още обмислям фотосесията , заради многото ми кг.Не съм сигурна дали ще се харесам.Иначе корем си имам от доста време вече.

# 593
Аз още обмислям фотосесията , заради многото ми кг.Не съм сигурна дали ще се харесам.Иначе корем си имам от доста време вече.
Аз по-скоро се отказах вече точно заради кг. В момента съм 90 и не мисля, че ще съм изобщо ок за снимки :/

# 594
Привет момичета, аз съм влязла в някаква серия. Предната седмица зъб ме болеше, които още лекувам. Сега ми е заглъхнало едното ухо от няколко дни и много ме дразни, та май ще звъня на личната. Предполагам е ушна кал, преди време беше ми се случвало и ходих да ми ги промият. Знам че има някакви фунийки, където се палят, но ме е шубе от тях.

# 595
Цитат
Момичета, вие ще ходите ли на фотосесия, ориентирали ли сте се към някой фотограф, и дата..
Аз не мога да реша, все още корема ми е малък, но пък не ми се и пътува с голям корем през топлите дни
По случай рожденият ми ден получих от колегите ми подарък фотосесия при Надя Събева https://nadyasabeva.com/. Ваучера ми е за 19 професионални снимки и важи за 1 година. Аз предпочетох да е след раждането и да е с бебка.

Последна редакция: вт, 22 юни 2021, 12:10 от rochi

# 596
Аз също искам да си направя фотосесия , но не мога да си избера фотограф. Четох, че повечето снимат в 8-я месец, а аз до тогава не знам дали няма да приличам на бидон 😂😂

# 597

Аз вече приемам само мета фолиева и в12-метилкобаламин.

Аз също искам да си направя фотосесия , но не мога да си избера фотограф. Четох, че повечето снимат в 8-я месец, а аз до тогава не знам дали няма да приличам на бидон 😂😂 Вие избрали ли сте фотограф ?

Аз съм се ориентирала към Елена Карагьозова, дай Боже всичко да е наред и да отида

# 598
Аз фотосесия със сигурност няма да правя, просто не е моето това със замечтаните снимки с корем 🤷🏼‍♀️

# 599
И аз няма да правя фотосесията, но не за друго а защото не обичам да се снимам. Даже на сватбата едва издържа 15мин фотосесия. Най-хубавите ни снимки бяха тези, на които не позирахме ☺️

Днес бях на изследвания, кръв и урина, чакам резултати. Мисля че и при мен започнаха подготвителните контракции, на два пъти получих стягане на корема в рамките на половин час може би, за няколко секунди без болка. До момента не съм пила друго освен фолиева та киселина до към 15-16 седмица, натаспин и витамини приемам всеки ден. Предполагам тази седмица ще ми включат и желязо и магнезий. Има ли други, които не пият медикаменти все още?

Общи условия

Активация на акаунт