Ноемврийчета напети весело растат 2 :)

• 12 730
  • 310
  •   1
Отговори
# 75
за какво да и се обаждам? ще ми каже: "Колики моето момиче, всички бебета са така" (е да ама тя колики няма от днес)  и какво ........... пък аз искам да отида и друг да види бебето, че нали бяхме болнички и ми се ще да чуя и друго мнение. Храним се смесено, но калпазанката не иска да ме суче и аз се цедя и давам с биба, на моменти дори искам да се откажа, че се измъчих ама сърце не ми дава. А кърма имам да ви удавя, все съм "Мис Мокра фанелка". На два часа цедя по 100-120 мл., че ще ми гръмнат гърдите (то резервоарите малки и за това) Хвърлям вече кърма, което си е грехота ама фризера пълен с бурканчета (зимнина) уж като вече нямам.

# 76
Абе на мен започва да ми се струва, че всички бебета изпадат в някакви такива "кризи" ... плачат, мрънкат и да се чудиш какво и е пък в общи линии уж знаем от какво имат нужда уж...
2 в 1 - аз не бих я насилвала да се храни - като не иска, значи си знае защо. Но ако пръцка, най-вероятно са колики (ние се гърчим и пръцкаме насън, аз нормален спокоен сън не знам какво е) и много храна наистина засилва коликите. Ние най-редовно преяждаме (но какво да направя, като ако и дам по-малко от 140мл целият блок разбира, че е глада) и затова си имаме зверски колики, но тя не мирясва Simple Smile иска си манджа и това е Simple Smile

# 77
Здравейте и аз се появих.Вчера бабата ни беше за няколко часа на гости и ние с мъжа ми и оставихме двете деца и духнахме навън. #Milti  #Milti
Аз вече съм в шок. Тони е изцяло на адаптирано мляко. Давам му 150 гр.Но едвам изкарва 4 часа между храненията.А през нощта в 4 часа му направих дозата от 150 гр,но той такъв рев нададе,като го изпи,че се принудих да му направя още 90 гр.От тях изпи 50 гр.Значи е изял общо 200 гр. #Shocked  #Shocked
Не знам вече колко да му давам.Страх ме е ,че си стои май все гладен с моето хранене. #Puppy dog
Мери,видях че си предложила нова среща.Ама нека да започнем  да се храним на 4 часа ,че трябва от Княжево да тръгна с куфар.

# 78
  • Germany
Здравейте момичета,
Аз днес съм много притеснена:( Нашия бебчо рева почти цяла нощ / явно колики защото пръцкаше през цялото време/ а на сутринта акото му беше зелено. Звънях на педиатъра и той каза че може да е от коликите но може и да е инфекция и да го следим за температура и повръщане и аз направо ще умра от притеснения. На вас случвало ли ви се е да акат дечковците зелено?

# 79
Случва се точно когато има колики, така че не се притеснявай излишно - нашата лекарка ми каза, че няма проблеми като е зелено - или е от коликите, или е претоплена бебка.

# 80
Цитат на: Moni
Здравейте момичета,
Аз днес съм много притеснена:( Нашия бебчо рева почти цяла нощ / явно колики защото пръцкаше през цялото време/ а на сутринта акото му беше зелено. Звънях на педиатъра и той каза че може да е от коликите но може и да е инфекция и да го следим за температура и повръщане и аз направо ще умра от притеснения. На вас случвало ли ви се е да акат дечковците зелено?

Ох, от коликите е.... На моята бебка й е зелено акото от вчера, а от вчера коликите са й зверски... Горкичката само плачка, не може да спи и изобщо... ужас

# 81
  • Germany
Ох, успокоихте ме. Наште болки продължават и днес, а аз си мислех че вече ни е време да намаляват:( Как може да не са измислили още ефикасен начин за борба с този тормоз и на бебоците и наш?
А понеже съм пропуснала... Някоя от вас дава ли вече сокчета? Мен ме е страх да не засилят коликите и още се въздържам ама незнам дали е добре за бебока. Все пак това са витамини а и така ще забавим цялото захранване, а аз си мисля че почнем ли с пюретата ще се засища повече бебчо и ще можем да махнем нощното хранене...

# 82
Цитат на: Moni
Ох, успокоихте ме. Наште болки продължават и днес, а аз си мислех че вече ни е време да намаляват:( Как може да не са измислили още ефикасен начин за борба с този тормоз и на бебоците и наш?
А понеже съм пропуснала... Някоя от вас дава ли вече сокчета? Мен ме е страх да не засилят коликите и още се въздържам ама незнам дали е добре за бебока. Все пак това са витамини а и така ще забавим цялото захранване, а аз си мисля че почнем ли с пюретата ще се засища повече бебчо и ще можем да махнем нощното хранене...

Миличка, недей да даваш сокчета докато поне малко не стихнат коликите. Иначе ще се побърка горкото...

# 83
Цитат на: maria_maria
Аз вече съм в шок. Тони е изцяло на адаптирано мляко. Давам му 150 гр.Но едвам изкарва 4 часа между храненията.А през нощта в 4 часа му направих дозата от 150 гр,но той такъв рев нададе,като го изпи,че се принудих да му направя още 90 гр.От тях изпи 50 гр.Значи е изял общо 200 гр. #Shocked  #Shocked

И ние сме вече почто само на адаптирано - кърмя я само вечер и даже не и стига за цяло хранене. Таня изпива 140 адаптирано (4 лъжички) и често пъти огладнява на около 3 часа и половина, но аз си и давам като ревне. А имате ли колики, че забравих ? Че с толкова храна... 150 според мен бива, ама 200 ми се виждат малко множко.. да не му се разшири много стомахчето... а с вода да залъжеш после пробвала ли си ? Аз бих звъннала на педи да каже мнение Simple Smile

# 84
Toni,един път опитах да го залъжа,но той тогава изпи едно цяло шише 200 мл с вода.А като реве, когато е гладен е нещо страшно.Няма успокояване,докато не му дам мляко. А педиат. ни ще каже ,че е много,ама нека тя го успокоява когато реве кански.Аз нямам нерви,особено когато действието се развива нощно време и не знам на кой свят съм.

# 85
Цитат на: maria_maria
Toni,един път опитах да го залъжа,но той тогава изпи едно цяло шише 200 мл с вода.А като реве, когато е гладен е нещо страшно.Няма успокояване,докато не му дам мляко. А педиат. ни ще каже ,че е много,ама нека тя го успокоява когато реве кански.Аз нямам нерви,особено когато действието се развива нощно време и не знам на кой свят съм.

Мила, а колко килограма е адашчето ? Че не ми се рови назад из темите да търся  Embarassed .. Защото ако е по-големичко бебче, нищо чудно да има нужда от повече манджа Simple Smile Иначе напълно те разбирам - кифличката ми откакто надебеля такъв глас вади, че целия блок не ами целият квартал разбира, че е гладна Simple Smile

А между другото можете да си ме пишете Тони (на кирилица:)), за да не сменяте само азбуките, защото аз така си се казвам Simple Smile

# 86
Ние с това ядене,ужас, не знам вече  Twisted Evil . Ядем по час и половина, защото Еличка си почива, заспива на цицата, лигави се и то какво става имам около 1.5 - 2 часа да свърша нещо между храненията и после пак трябва да ядеме, целия ми ден минава в едно голямо ядене. Само на разходки като излизаме и спи през цялото време и така може да минат и 2-3 часа.
Вие как сте с яденето?

# 87
Цитат на: evpraksia
Вие как сте с яденето?

Ами аз както писах по-нагоре я кърмя само вечер и тогава яденето е малко по-дълго, но не колкото при вас - някъде за към 30-40мин приключваме. Иначе когато се храни само от шише за 10-12мин е изгълтала всичко (не мога да проумея как го прави с тая мизерна дупка на бибата:)) и после и става малко кофти, задето така лакомо е яла - заболява я коремчето и пъшка доста. Но като цяло според мен се храним рекордно бързо.
А през нощта ядете ли ?

# 88
Ами ние до скоро проспивахме яденето в 12, но пък задължително папкахме в 3 часа. Обаче два дни се буди да яде и в 12 часа. Пък моето дребосъче яде май много малко, около 70-90 ml. Вие по колко ядете? то вярно че сме най-мънички ама .... За първия месец сме качили 1,200 кг и сега тежи 4,300, това добре ли е? как бяхте вие в края на първия месец?
От два дни имаме УЖАСНИ  колики и миличката хапва по един час и то с писъци. Кога ще свършат тия болки, плачка на сън и то високо и със сълзи, толкова е обезсилена от тези болка и безсъние, че дори не се буди и как намира силички милата да се усмихва и гука понякога

# 89
Ние ядем по 110-120 грама на ядене, само на кърма сме още, в края на първия месец бяхме качили около 800 гр след спадането, та решиха, че не наддаваме добре и ни изписаха дохранване, до което така и не стигнах, защото имам достаъчно кърма. Сега сме по-добре, в края на 2-я месец бяхме 4900 около 1 кг за целия втори месец.

Общи условия

Активация на акаунт