За бебета и деца от 0+ месеца : Бързи въпроси, отговори, съвети -93

• 21 661
  • 737
  •   1
Отговори
# 285

Здравейте мами , може ли мнение за тези коли ? За каква възраст са подходящи ?

# 286
  • Германия
Моята на 10 месеца се научи да бута с крака. Даже нашата беше без предпазители. Имаше облегалка само, но беше по-малка. Този модел точно го дават 12м+.

# 287
Pinky, наши приятели са с такава количка и според мен не е удобна.
Бута се трудно, защото дръжката не управлява гумите и при всеки завой трябва да я сурнеш с цяло тяло. Не го обясних добре, но търсете нещо, с връзка между дръжката за бутане и гумите. Simple Smile

# 288
Pinky, наши приятели са с такава количка и според мен не е удобна.
Бута се трудно, защото дръжката не управлява гумите и при всеки завой трябва да я сурнеш с цяло тяло. Не го обясних добре, но търсете нещо, с връзка между дръжката за бутане и гумите. Simple Smile

Благодаря ви момичета. Бебка е на 8  месца може бо ще свърши работа за кратки разходки 😅 🤔

# 289
Ако няма колани, 8 месечно бебе ще пада. Тези колички возят твърдо и са за стабилно седящи деца. За мен ще ви влезе в употреба след годинката.

# 290
  • Германия
Аз не обясних както трябва. Аз моята не съм я бутала, защото нямаше дръжка. Но, дори и да има не става за дълги разходки. Точно, както е обяснила Rocket. Аз имах предвид, че детето само си я кара, бута с крачета.

# 291
Майка ми,баба й подари такава купена от Джъмбо.👍
Няма такова за бутане ама баща й върза една връзка и така я дърпах из стаите,слага  и животни,те падат,тя се ядосва беше на 11 месеца.
По скоро към годинка са по-подходящи наистина

# 292
Аз също съм чувала, че са неудобни за бутане, но вчера видях един баща с детенце с такава количка. Детето беше около годинка, така ми се стори.Бащата я управляваше с 2 пръста, бордюр качи и завой направи. Щях да го гоня да го питам какъв модел точно е, ама с двойната количка ми беше малко трудно 😄

# 293
  • Германия
Ето такава беше нашата първа кола:
https://shop.check24.de/produktvorschau/409CAAE32D50B5?external_ … SwGRoCnxwQAvD_BwE
След това взехме по-голяма, на наистина много се забавляваше с нея. Пълнеше я с играчки, дърпаше и буташе. Поне половин час се занимаваше с нея.

# 294
Нашата я пробвахме на такава кола,много разкрачена стои и хич не ми допадна.Има модели и със завиващи колела .

# 295
Току що при смяна на памперса видях че пъпчето е червено от лепенката за херния ....🧐😭😭😭с какво да намажа, да не е станала някоя инфекция

# 296
Току що при смяна на памперса видях че пъпчето е червено от лепенката за херния ....🧐😭😭😭с какво да намажа, да не е станала някоя инфекция
Махнете лепенката, заради такава и нашата лекарка насила беше докарала възпаление на пъпчето на малката. Има спрейове и антибиотични пудрички, с които бързо ще мине. Звъннете на лекарката да каже точно с коя да третирате и повече не лепете лепенки.

# 297
Как да не лепят лепенки, като с тях може да се избегне операция? Мими, самото пъпче ли е червено или около него, където е била лепенката?

# 298
  • София
В началото лепихме на малкият и също се зачервяваше. Или мазах с Бепантен/Судокрем, или някакво друго успокояващо кремче, подходящо за бебета. Не са ставали инфекции, рани и такива.

# 299
Преди около пъпа беше и  мазах със судо оставих една нощ без да се успокои и изчезна, сега обаче е самия пъп☹️,пак го намазах сега спи като стане ще видя как е положението ...☹️

Общи условия

Активация на акаунт