За бебета и деца от 0+ месеца : Бързи въпроси, отговори, съвети -93

• 21 640
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
Разбрах вече, благодаря за бързите отговори. Точно това също щях да питам, стерилизират ли се тези бурканчета, според майка ми ги пускат в автоклав и затова искат с определени пропорции и без етикети, в моя случай от пюретата на Ганчев. Като съберат 400 еднакви бурканчета от 20 бебета, аз знам че моите съм ги дала измити със сапун и вода, ама много знам другите накъде са ги мили. И аз съм била на държавна кухня като бебе, но по спомени на майка ми е оставила 4 надписани купички.
О, стерилизират, разбира се, няма как да се разчита на това, че някой нещо е измил или не е. Изключително строги са изискванията за стерилност на детските кухни. Много са се променили нещата, откак ние сме били бебета. Няма откакво да се притеснявате, по отношение на стерилността поне Simple Smile

# 361
Ползвате ли подложка против изпотяване за количката и столчето за колата? Какви?

# 362
Здравейте, тези сандалки на Primigi дали са подходящи за прохождане? Благодаря.

# 363
Ползвате ли подложка против изпотяване за количката и столчето за колата? Какви?

Взех подложка за количка от Вис Виталис, някаква универсална на Лорели може би беше. Доволна съм, не се спарва чак толкова, беше около 15-20лв.

# 364
Дъщеря ми проходи вкъщи с чорапи,но зимата.😇
После на Колев и взехме два чифта -смени като номер тип буйки с цип отдолу .Сега има сандали на примиджи още не ги е носила навън🙂

# 365
На Примиджи знам, че са им хубави обувките. Но за прохождане лично аз бих заложила на нещо със стабилна пета.

# 366
Ако имате възможност ги пробвайте с бебчето, доста трудно се избира без проба.

# 367
Здравейте, тези сандалки на Primigi дали са подходящи за прохождане? Благодаря.

Малко са ниски, няма да държат глезена стабилно според мен. Отпред са само плат и от прохождащо бебе ще се прокъсат много бързо.

Хубави отзиви гледах и аз за марката, но не се реших да поръчам. Взех първо Геокс с каишка на глезена, доста умален ми се стори обаче. После реших да не се занимавам и поръчах евтин Биомеханикс от плат, пак с каишка на глезена, с тях проходи освен по чорапи вкъщи.

# 368
Знаете ли къде в София се продават Биомеханикс (по възможност да не е мол)? И аз поръчах онлайн, обаче са големи, че поръчах и 2 чифта на всичко отгоре.
За прохождането ми се ще да е с тази марка, по-нататък ще взимаме нещо по-достъпно като цена.

За лятна подложка за количка - дадоха ми добри отзиви за Aeromoov, но са доста скъпи, към 60 лв.

# 369
И аз вчера разглеждах подложките , понеже главата на бебка е мокра след спане в количката . За сега и слагам памучна носна кърпа .
Направи ми впечатление , че само на скъпите (50-60 лв) пише против изпотяване , а на по-евтините пише само подложка .
Смятам , че някоя мама , която вече е използвала и е доволна трябва да сподели за по -евтините варианти .
Само да не мине лятото докато се наканим да купим .

# 370
Има ли други ревливи като моето дете ..порасна и пак си реве ..блока дигна на главата си,главата ме боли.....то гласище,то чудо .🤯
Как се справяте?🤯
От 20ч. реве с триста зора яде,с триста зора заспа.Викам ще порасне няма  да реве ....ама 🙄😭😭😭

# 371
Mimi, момиченцето на наши приятели е така, по темпераментна и за почити всяко нещо плаче. Сега е на 1г+7м и сякаш почва да се осъзнава леко.
Но при нея си личи, че е характер. Тя плаче когато майка и не иска да я носи, когато някой непознат и се усмихне, когато не и дадеш играчка и тнт. Да не би при вас да са зъбки или нещо дя я боли?

И аз да питам има ли някой друг в нашата ситуация?
Стаята на малкия е изцяло западна и всеки ден напича ужасо много. Не помага и това, че дограмата ни е тъмна. Сложихме най-висок клас стъкла и въпреки това температурата в момента е 28-30 градуса в стаята му!!!
Той спи само по памперс, но въпреки това главичката му е вир-вода мокра.
Утре ще му подстрижа малко косичката с надеждата да не се поти толкова.
Не знам обаче какво да правя с температурата в стаята?!
Има климатик, но как да го оставя да спи на него.
Някой, някакви идеи?

# 372
Ако имате климатик в съседна стая, може да оставите отворени вратите и така ще се дръпне жегата и в неговата стая. Аз така правя - пускам на 19-20 градуса в съседната, отварям вратите и след около час е търпимо. Не смея да я държа директно на климатик.

# 373
Още от миналото лято, когато бяха на 6 месеца спим на климатик. Нашата спалня също е западна и като се натъпчем четиримата вътре става нетърпимо. Мъжът ми взе една пластмасова преграда, която се слага под климатика и така духа само нагоре. Иначе го държа на 24-25 градуса, да не е много студено, но да се живее все пак. Спят по бодита с къс ръкав, но обличам и по едно тънко панталонче, че спят отвити по цяла вечер.
Биомеханикс знам, че продават в 1001 пантофки, май е в някой МОЛ в София. Аз също преди няколко дни поръчах от текстилните сандали. Поръчах 2 номера, за да пробвам. 19 и бяха определено малки, взех 20, но пък те ми се струват леко големи. Пръстчетата идват точно на стелката, но качили има повечко разстояние отпред. На другата девойка и взех обикновени сандали за 30 лв с пета и пръсти, доста добре върви с тях.

# 374
  • Пловдив
На подскачащия ми към момента син съм взела и маратонки и сандали Найк.

Общи условия

Активация на акаунт