Сполучливи имитации на маркови парфюми - 38

• 58 098
  • 747
  •   1
Отговори
# 495
  • BG-DE
Не знам как е варианта на Заг но в оригиналното Chloe няма нищо сапунено, а е нежна, леко сладка роза, един от вечните ми любимци 😍

# 496
Въпреки, че Roses de Chloe ми е от вечните любимци, съвсем не понасям  чистото Chloe във никакъв вариант- на Заг ми е моно аромат на роза, силен и натрапчив.
На D&P ми  мирише на бъчва.....ужас!
Накрая реших, че в мен е проблема, след като всички толкова го хвалят Kлоето и се занесох до Мола да се запозная и с оригинала. Ами НЕ и НЕ....просто не е моя аромат. Жалко, защото обичам розите.

# 497
  • София
Значи има значение откъде е купено Лалето. Ще си купя директно и от Заг, за да сравня и да открия ще има ли разлика с базар. Ще пробвам да нанасям парфюма върху добре хидтартирана кожа с лосион, дано поне малко се задържи, но не мисля, че проблемът тук е в кожата. И на дрехи не се задържа.

Моето Лале е от Иво от базар и на косата се задържа аромата до следващото измиване.При всяко завъртане на главата му се наслаждавам.

# 498
  • Бургас
Chloé Chloé е много нежен и женствен. За мен няма нищо сапунено в него. Има добър баланс между розата и личито. Не обичам преобладаваща роза в парфюмите, затова го определям като добре балансиран плодово-цветен аромат. Точно сладка роза е, както написаха. Пръсках оригинала преди 5 години, но ми омръзна. Не мисля, че бих купила оригинал отново. Рефанската имитация е абсолютно идентична за мен, и когато ми залипсва си го наливам. Майка ми много го обича това Chloé и го ползва, откакто излезе. Продължава да го ползва и до днес. Дадох ѝ рефанското изпълнение веднъж и също е на мнение, че е неразличим от оригинала. Не съм проверявала други имитации, тъй като смятам, че тази на Рефан е достатъчно добра.

# 499
Още не са докарали Baccarat rouge в Заг... Пак съм в дилема дали да не поръчам от Гиза, ако за този на Заг ще трябва още една седмица да чакам...
Вчера забелязах и друго, в обновения каталог в магазина на Заг в Бургас липсват доста от ароматите, които преди са били налични, включително и моят нов любимец - 517 Jo Malone Silk blossom, който едва миналата седмица си купих... Това означава ли, че цялата компания Заг го е спряла или просто, че в конкретния магазин няма зареждане?

# 500
  • Бургас
Chloe и аз харесвам,но познавам оригинала.Ами има рози,но не е натрапчива роза.Дочно добре балансиран между плодове и цветен букет  е.
Щом казвате,че рефанската версия е ок ...
Chloe love не съм опитвала,стана ми интересен по описанието.Трябва да ги помириша и в магазина на Заг.

# 501
Chloé Chloé е много нежен и женствен. За мен няма нищо сапунено в него. Има добър баланс между розата и личито. Не обичам преобладаваща роза в парфюмите, затова го определям като добре балансиран плодово-цветен аромат. Точно сладка роза е, както написаха. Пръсках оригинала преди 5 години, но ми омръзна. Не мисля, че бих купила оригинал отново. Рефанската имитация е абсолютно идентична за мен, и когато ми залипсва си го наливам. Майка ми много го обича това Chloé и го ползва, откакто излезе. Продължава да го ползва и до днес. Дадох ѝ рефанското изпълнение веднъж и също е на мнение, че е неразличим от оригинала. Не съм проверявала други имитации, тъй като смятам, че тази на Рефан е достатъчно добра.
За наливния Рефан ли става дума? С колко капки?

# 502
  • Sofia
Някой назад питаше дали Лалето на Заг е сполучлива имитация.
На моята кожа е! Разликите с оригинала на Byredo са пренебрежими и трудно доловими. Оригиналът е една идея по-сапунест и плътен в базата си и като цяло, докато Заг е малко по-цветен и звънлив. И двата ми траят с часове при хубаво напръскване. Моят Заг е от Иво, от базар, ако е важно. С две думи — имитацията е чудесен бюджетен вариант.

# 503
  • Бургас
За наливния Рефан ли става дума? С колко капки?

Да, за наливния. Взимам 50мл с 50 капки.

# 504
Здравейте,
Много харесвам WOMANITY на THIERRY MUGLER, но преди време бях взимала имитация на Рефан. Тогава не ми допадна, а едва ли сега ще е по-добър.
Ще помоля да предложите добра имитация.
Благодаря предварително!

# 505
  • София
Здравейте,
Много харесвам WOMANITY на THIERRY MUGLER, но преди време бях взимала имитация на Рефан. Тогава не ми допадна, а едва ли сега ще е по-добър.
Ще помоля да предложите добра имитация.
Благодаря предварително!

В първия пост точно под заглавието на темата има линк към ексел файл.
В същият този първи пост по-надолу има част "Според изказани мнения в темата, сполучливи имитации са:"
И преди няколко страници беше обсъждана точно една от имитациите на Womanity.

Приятелски съвет (към всички, не само към авторката на този пост): Моля, уважавайте труда на момичетата тук и първо четете. Ако информация по даден въпрос липсва, тогава вече питайте Wink

Последна редакция: вт, 13 юли 2021, 17:15 от Elitsa_z

# 506
Здравейте. В Шумен отвориха магазин на D&P и искам да Ви попитам good girl на Carolina Herrera ли се доближава до оригинала? Благодаря предварително.

# 507
  • София
Здравейте. В Шумен отвориха магазин на D&P и искам да Ви попитам good girl на Carolina Herrera ли се доближава до оригинала? Благодаря предварително.

За да не копирам поста директно над вашия.. същото.. преглед на екселския файл и скрития текст ще ви дадат отговор на този въпрос.

# 508
Според мен прилича и то много Имай предвид че е уникално траен няма отмирисване

# 509
  • BG-DE
Много им е добър Good girl на D&P, при мен не беше уникално, а прилично траен, но моите кожа и коса са така, изпиват всичко 😊

Общи условия

Активация на акаунт